Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (982. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.788.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 980981982983984
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

İsterseniz ben de size 2.0 lt lik bir rekor oluşturabilirim

Rica ediyorum yapınız.

Fotoğrafı bekliyorum.

Buyrun, ancak fırsatım oldu:

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Yalnız biraz abartmışım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: fdc

quote:

Orijinalden alıntı: kameraman1

CITROEN TR FORUMDA bir arkadas orjinal xenonlu c4 almis beyler bilginize

forumda bulamadım , anahtar kelime olarak yazabilieceğim bişey var mı kolayca bulsak ??

Çok sıkı olmasada da Takip de ediyorum ama orjinal xenonlu alanı ben de görmedim.
    Benim bildiğim 1-2 mercek modifikasyonlu kullanan 1-2 arkadaş var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

quote:

quote:

forumda bulamadım , anahtar kelime olarak yazabilieceğim bişey var mı kolayca bulsak ??

Çok sıkı olmasada da Takip de ediyorum ama orjinal xenonlu alanı ben de görmedim.
    Benim bildiğim 1-2 mercek modifikasyonlu kullanan 1-2 arkadaş var sadece.

http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=2904&page=13

• quote:

quote:

konu olarak 2013 model c4 almak istiyorum ..http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=2904&page=13 link

• quote:

quote:

quote:

konu olarak 2013 model c4 almak istiyorum ..http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=2904&page=13 link

Alıntıları Göster
    bu arada forum arkadaslar sormak isterim 2012 exclusive 23.000 km aracimi 56 ooo bine sattim sizce fiyat nasil

• quote:

bu arada forum arkadaslar sormak isterim 2012 exclusive 23.000 km aracimi 56 ooo bine sattim sizce fiyat nasil

Alıntıları Göster
    bu arada dal oglu kozyatigi citroen aradik fransandan istege gore artik getiriyoruz dediler .. xenon far setine 2.500 tl dediler ama tesisata gore fiyat vermek lazim dediler bilginize arabami sattim ama xenon icimde dert olmustu hala pesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 4 Nisan 2014; 22:00:25 >
  • kameraman1 K kullanıcısına yanıt
    2014 model exclusive araca cam tavan, navigasyon vs eklenirse 82bin civarı tutuyor hadi 80bin diyelim. bence düşük. aldığınız fiyata satmışsınız buna da şükür demek lazım galiba.
  • Orijinalden alıntı: fdc

2014 model exclusive araca cam tavan, navigasyon vs eklenirse 82bin civarı tutuyor hadi 80bin diyelim. bence düşük. aldığınız fiyata satmışsınız buna da şükür demek lazım galiba.
    [/quevet aldigim fiyata sattim sukur acikcasi is ikinci ele gelince malesef zayif bu arada 0 km 80 gibi bir rakkam yok emin olun dahada asagiya alina biliyor yaniltmiyim diye rakkam telaffus etmiyorum kismet ama 2012 araba ustune xenon felanda yavas yavas yayginlasacak sizin anlayacaginiz araba dahada eskiycek bir daha asla bu fiyatlari goremezdim bence yolladim gitti alan hayrini gorsun
  • quote:

[/quevet aldigim fiyata sattim sukur acikcasi is ikinci ele gelince malesef zayif bu arada 0 km 80 gibi bir rakkam yok emin olun dahada asagiya alina biliyor yaniltmiyim diye rakkam telaffus etmiyorum kismet ama 2012 araba ustune xenon felanda yavas yavas yayginlasacak sizin anlayacaginiz araba dahada eskiycek bir daha asla bu fiyatlari goremezdim bence yolladim gitti alan hayrini gorsun

Alıntıları Göster
    çinde c4L'nin satılmasıyla c4'lerin ledli farları da görülmeye başlandı.
    işte mercekli U ledli far

http://www.aliexpress.com/item/Refires-c4-citroen-l-xenon-headlights-assembly-q5-lens-double-led-angel-eye-lamp-assembly/1678140978.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hasana1969

quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

arkadaşlar yazılım attıranlar birde araç nezaman aldıklarını yazsaar daha iyi olucak aslında..

Arkadaş 2012 demiş benim bildigim kadariyla 2012 çıkışlılara yazılım gözükmüyordu ama yeni gelmiş olabilir.

evet 2012 banada yok demişlerdi geri geri biraz rampa cıkarken debriyaj balatasından koku geldigi icin gittim servise balataları alıştırmasının ve vites gecişleri alıştırması yapıldıgını vede yazılım yüklendigini söylediler serviste neden daha önce yok dediniz dedigimde tam olarak cevapları sorunlu geldigi icin yükledik dediler yani 2012 aynı yazılım diyolardı neden bu kadar fark etti hem de cok fark var tam otomatik oldu arabam bana göre ben ce bir sebeb gösterip yaptırın belkide debriyaj alıştırması veya vites gecişlerini alıştırması etkili olmutur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar
    şu aliexpress sitesinde çok iyi şeyler var.
    bizim 92'lik confortların göstergesini direk 2011'de gelen c4'lerin göstergeleri gibi yapabiliyormuşuz.
    işte linki

http://www.aliexpress.com/item/Citroen-c4-l-instrument-tray-steering-wheel-The-car-instrument/1752573198.html

• Orijinalden alıntı: kameraman1

doğrudur hocam ben liste fiyatından baktım o yüzden öyle dedim. yoksa daha düşük vardır illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Bir diğer konuda elektrikçi bir arkadaşıma benim ön tampondaki ledlerin yenileri gelmiş.
    sinyalliymiş ve karşıdan bakında ledler görünmüyor.
    iç kısımda ledler üstte kalmış ve etrafı aynalarla çevrilmiş.
    daha parlak ışık veriyor ve gayet şık görünüyor.
    sinyal verince de audideki gibi beyaz ledleri kısıyor ve sinyal ledi yanıyor.
    her an taktırabiliriim :)
    ürünü nette gezerken buldum.

http://www.modacar.com.tr/transformacion3-fonksiyon-sinyalli-drl-37b014#Details

bilgilerinize...

Çok güzelmiş benimde kanıma girdi bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: offday

quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Bir diğer konuda elektrikçi bir arkadaşıma benim ön tampondaki ledlerin yenileri gelmiş.
    sinyalliymiş ve karşıdan bakında ledler görünmüyor.
    iç kısımda ledler üstte kalmış ve etrafı aynalarla çevrilmiş.
    daha parlak ışık veriyor ve gayet şık görünüyor.
    sinyal verince de audideki gibi beyaz ledleri kısıyor ve sinyal ledi yanıyor.
    her an taktırabiliriim :)
    ürünü nette gezerken buldum.

http://www.modacar.com.tr/transformacion3-fonksiyon-sinyalli-drl-37b014#Details

bilgilerinize...

Çok güzelmiş benimde kanıma girdi bu :)

Alıntıları Göster
    quote:

Bravo

• quote:

quote:

Bravo

Alıntıları Göster
    selamlar,

2012 e-hdi MCP c4' ümün 45bin bakımı geldi arkadaşlar. Garantii yeni bitti;
    - Ankara' da önerebileceğiniz usta/servis var mıdır? (kendi servisine götürürsem 400 TL' den aşağı olmaz diye düşünüyorum...)
    - 45bin bakımını böyle dışarıdan yaptıracak olursam nelere dikkat edeyim sizce? Veya şöyle sorayım 45bin bakımında ne olmalıdır?
    (Servise kaç KM kaldığını gösteren KM bilgisinin sıfırlanması, stop-start sistemi bakımı gibi özel konuları halledebilecek bir usta olması gerekiyor tabi ki...)

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenko77

selamlar,

- Ankara' da önerebileceğiniz usta/servis var mıdır? (kendi servisine götürürsem 400 TL' den aşağı olmaz diye düşünüyorum...)
    - 45bin bakımını böyle dışarıdan yaptıracak olursam nelere dikkat edeyim sizce? Veya şöyle sorayım 45bin bakımında ne olmalıdır?
    (Servise kaç KM kaldığını gösteren KM bilgisinin sıfırlanması, stop-start sistemi bakımı gibi özel konuları halledebilecek bir usta olması gerekiyor tabi ki...)

45 bin bakımında kesin yapılacak işlemler standart hava, yağ ve polen filtreleri ile motor yağı değişimi. Bunların dışında hiç bir işlem yapılmasa dahi yetkili serviste dediğiniz gibi en az 400 TL tutar. Aynı işlemleri orijinal parçalarla özel serviste 250 TL civarına yaptırabilirsiniz.

Bundan başka yapılması gereken işlemler ancak aracın incelenmesi ile veya sizin şikayetinizle tespit edilebilir. Ancak yapılacak her işlem için yetkili servis özel servisin yaklaşık 1,5 ile 2 katı arası bedel yazacaktır diyebiliriz. İşin içine balatalar, diskler, vs girerse 1000 TL.yi geçen bir fatura ile de karşılaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

quote:

Orijinalden alıntı: cenko77

selamlar,

45 bin bakımında kesin yapılacak işlemler standart hava, yağ ve polen filtreleri ile motor yağı değişimi. Bunların dışında hiç bir işlem yapılmasa dahi yetkili serviste dediğiniz gibi en az 400 TL tutar. Aynı işlemleri orijinal parçalarla özel serviste 250 TL civarına yaptırabilirsiniz.

Bundan başka yapılması gereken işlemler ancak aracın incelenmesi ile veya sizin şikayetinizle tespit edilebilir. Ancak yapılacak her işlem için yetkili servis özel servisin yaklaşık 1,5 ile 2 katı arası bedel yazacaktır diyebiliriz. İşin içine balatalar, diskler, vs girerse 1000 TL.yi geçen bir fatura ile de karşılaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Edit: Kontrol ettim.

@bravaman için yazdığımı sildim.
    16 km.'lik parkurda 52 km. ortalama hızda ortalama tüketim 1,5 litre OK

@VipLife uyarması ile...

Fırsat bulunca bende deneyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeliefe -- 8 Nisan 2014; 9:49:52 >

• quote:

@bravaman,

Peki yayınladığın verinin anlık tüketim olduğunun farkında mısın?

Aynı fotonun 16 km.'de 52 km. ortalama hızla kaç litre tüketim olduğunu yaınlayabilir misin?

Anlık tüketim 2 ile gösterilen kısımda olmaz en üstte yer alan otomobil şeklindeki gösterim alanında görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 8 Nisan 2014; 11:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

quote:

@bravaman,

Peki yayınladığın verinin anlık tüketim olduğunun farkında mısın?

Aynı fotonun 16 km.'de 52 km. ortalama hızla kaç litre tüketim olduğunu yaınlayabilir misin?

Anlık tüketim 2 ile gösterilen kısımda olmaz en üstte yer alan otomobil şeklindeki gösterim alanında görünür!

Boşver VipLife.
    Ağzı olan konuşuyor.
    Arkadaş "BAN" ve "Muhaha" larını iade almış zaten...

Not: Ekrandaki 1,5 lt ortalama, gerçek tüketim değeri değildir. Kimse aracından şüphe etmesin. ortalama tüketim 9,5 lt ile çıkılan uzun bir rampanın en üst noktasından U dönüşü yapılmış ve trip sıfırlanarak rampa aşağı hiç gaza basılmadan 16 km boyunca sadece ara ara vites küçültme ve frene dokunma şeklinde araç ilerlemiştir. Neticede 32 km lik ortalama mantıken 5,5 lt olmuştur. Ben sadece burada ve diğer başlıklarda paylaşılan aşırı düşük yakıt tüketimi iddialarını çürütmek için bu fotoğrafı paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 8 Nisan 2014; 11:02:09 >

• Yeni kasa c4 dizel 110 luk satanIniz var mi ? 50 bin km yi gecmemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Yeni kasa c4 dizel 110 luk satanIniz var mi ? 50 bin km yi gecmemis

Yeni kasalar artık 110 değil 115 lik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 8 Nisan 2014; 11:56:41 >
  • 
Sayfa: önceki 980981982983984
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.