Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visualize

baddboyss

İlgine teşekkür ederim.
    Kullanılan ürünlerin markasıyla ilgili bilginiz var mı ?

Benim aldığım fiyatlar ustaların işçiliğini bir tarafa bırakırsak herkes tarafından kabul görmüş bu işin tartışmasız en iyi markaları.

Valla marka konusunda pek bir bilgim yok ama telefon edip öğrenebilirsiniz. Ya açıkcası ben çok marka takıntısında değilim. Ben focusta 2,5 yıl kullandım 1 kere sorun + su alma + buhar olmadı. Bu adamlar garantide veriyor. Biz iki arkadaş yaptırmıştık. Arkadaşım kaza yaptı sol farı kırıldı kaskodan yenisini (Tabii bi-xenon olmayanını) taktırdı. Sonra da bu adamlara tekrar gitti ücretsiz yaptılar adamlar sırf müşteri memnuniyeti olsun diye.

Ben bu yüzden alternatif olsun diye size söyledim.

• Arkadaşlar citroen in sitesinde ilk girişte c4 dizeller 42.450 den başlayan fiyatlarla yazıyor. Akşam tv de reklamlarda da gördüm. Sanırım 3.500 tl gibi bi indirim söz konusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avii -- 15 Aralık 2011; 16:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetk_

Merhaba,
    c4 1.6 hdi mcp kullanıyorum.Işıklarda durduğumda son gaz kalkış yapmak hoşuma gidiyor.Sizce bu şekilde otomatik modda kalkış yapmak araca zararlı mıdır?
    Teşekkürler.

Selamlar,

Dediğinizi bir kere denedim ve gaza sonuna kadar bastım. En soldaki Devir gösteren ışıklar bir anda kırmızı yandı. Can sıkıntısına yapmamam gerektiğini anladım. :)
  • Arkadaşlar sizin c4lerde de arka taraftan ses geliyor mu ? Metal metale çarpıyor sanki. Bozuk yollarda gelmekte. Stepnenin olduğu kısma felan baktım böyle hareket edecek cisimde yok. Nerden geliyor olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

ya arkadaşlar şu sol havalandırma ızgarasından gelen sesi çözen yok mu?
    Akşam bende bozuk yolda giderken yapmaya başladı.

dün itibariyle direksiyonun sol tarafından bende de ses gelmeye basladı. hem de olduk belirgin ve rahatsız edici bir ses. sanki basıbos bir demir cubuk var bi yerlere carpıyor.

uzun ugraslardan sonra sesin geldiği yeri tespit ettim. benzin kapağını acma düğmesi ile far yüksekliğini ayarlayan düğmesini çevreleyen plastiğin ordan geliyor.

Araç bu arada henüz 1.900 km. s

sagdan gelen ses de devam ediyor bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORO

quote:

dün itibariyle direksiyonun sol tarafından bende de ses gelmeye basladı. hem de olduk belirgin ve rahatsız edici bir ses. sanki basıbos bir demir cubuk var bi yerlere carpıyor.

uzun ugraslardan sonra sesin geldiği yeri tespit ettim. benzin kapağını acma düğmesi ile far yüksekliğini ayarlayan düğmesini çevreleyen plastiğin ordan geliyor.

akşama bir bakayım ama bana ordan gelmiyor gibi geldi.
    sol havalandırma izgarasının içinde yada havalandırmanın plastik parçalarından geliyor gibi geldi.
    Eğer sol taraftaki ses kapı plastiğinden geliyorsa serviste kapı trimlerine sprey tarzında bir yağlayıcı sürüyorlar.
    Bende de gırç gırç diye bir ses geliyordu ve de ön camda tıkırtı yapıyordu yarım açıkken.
    onu sıktılar şuan hiç ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar sizin c4lerde de arka taraftan ses geliyor mu ? Metal metale çarpıyor sanki. Bozuk yollarda gelmekte. Stepnenin olduğu kısma felan baktım böyle hareket edecek cisimde yok. Nerden geliyor olabilir ?

arka stepne boşta kalıyor.
    sarı plastik parça. onu sabitlememiz lazım. bende bu haftasonu aralarına birşey sıkıştırarak sabitleyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar sizin c4lerde de arka taraftan ses geliyor mu ? Metal metale çarpıyor sanki. Bozuk yollarda gelmekte. Stepnenin olduğu kısma felan baktım böyle hareket edecek cisimde yok. Nerden geliyor olabilir ?

arka stepne boşta kalıyor.
    sarı plastik parça. onu sabitlememiz lazım. bende bu haftasonu aralarına birşey sıkıştırarak sabitleyeceğim.

Sabah boşalttım dikkatimi çekmedi. Hepsi yerinde sıkı sıkı duruyordu.

Sizin stepne kısmı şu şekilde mi ?

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyax -- 15 Aralık 2011; 17:07:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baddboyss
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-jetta-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-bi-xenon-merceklifar-62596348/detay/

Arkadaşlar buraya bakın bence bir. Söylediğiniz fiyat çok fazla.. Atatürk sanayidede ortalama bu işi 400 max 500 yapan yerler var.

yukarıda adresi verdiğim yerden ben bir önceki focus aracımı yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım. Adam her türlü garanti veriyor.

Ben citroenin garanti konusunda tereddüt ettiğim için şimdi yapmıyorum. Belki ileride..

Bilginize...

Benim görüştüğüm ve adresini verdiğim yer ile aynı.
    Toplam tutar600TL civarında, biraz pazarlık olabilir. Diğer ihtimalleri de değerlendirince karar vermek daha kolay olacak.
    @visualize 'nin bilgilendirmesini bekliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KORO

quote:

akşama bir bakayım ama bana ordan gelmiyor gibi geldi.
    sol havalandırma izgarasının içinde yada havalandırmanın plastik parçalarından geliyor gibi geldi.
    Eğer sol taraftaki ses kapı plastiğinden geliyorsa serviste kapı trimlerine sprey tarzında bir yağlayıcı sürüyorlar.
    Bende de gırç gırç diye bir ses geliyordu ve de ön camda tıkırtı yapıyordu yarım açıkken.
    onu sıktılar şuan hiç ses yok.

bahsettiğim yere elimle bastırınca ses gelmiyor...sizinki belki farklı olabilir tabi...ama sonucta yeni araba heyecanı yasayamadan böyle abuk subuk seylerle ugrasmak can sıkıcı...acaba diyorum daha 1.900 km de?

• 1900 de böyleyken 10000 de dökülür mü diyon yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

1900 de böyleyken 10000 de dökülür mü diyon yani

23 000 de dokulme yok :)
  • üsküdar-dudullu hattında hergün gördüğüm 3 tane c4 var 2 si beyaz (birini bi bayan kullanıyor) biri siyah, buradalarmı acep?
  • anlamıyorum zaten milletin bu c4 fransız önyargısını,kabul etmıyoruz bir türlü çok güzel araç olduğunu,abi yapmışlar işte çok güzel gidiyor da ufak tefek sıkıntı bmw de var mercedeste de kabul etmeliyiz artık yeni c4 ile eski c4 arasında çok fark var.
  • quote:

anlamıyorum zaten milletin bu c4 fransız önyargısını,kabul etmıyoruz bir türlü çok güzel araç olduğunu,abi yapmışlar işte çok güzel gidiyor da ufak tefek sıkıntı bmw de var mercedeste de kabul etmeliyiz artık yeni c4 ile eski c4 arasında çok fark var.

Aynen!!
    Arkadaşlar kötü bir nasihat olacak ama bence foruma takılıpta arızaları okumayın. Paranoya yapıp acaba benim araçta da böyle olur mu? Bi ses duydum galiba, gıcırdama sesi mi, yok yok plastik yeri gevşedi, camdan ses mi geliyo, radyatör mü titriyo ki? bagaj da biri mi var? diye diye tetenek olmaya başladım doğrusu. Araç bu her yeri birleştirme; benim gibi bütün değil ki. Benden bile ne sesler geliyo bu araçtan neden gelmesin... Gıcırtıya takılıp da araç kullanma zevkinden mahrum kalmayın.
    Ne demiş büyüklerimiz
    Aşıksan vur saza, Şoförsen bas gaza! diyorum cümleten hayırlı ve keyifli sürüşler

• Fransız araçlara karşı önyargı daima olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Def-Tech -- 29 Ocak 2012; 0:05:00 >
  • http://fr-fr.facebook.com/notes/citroen-c4/yeni-citroen-c4e-sportif-sanal-modifiye/175723962506225?ref=nf&refsrc=http%3A%2F%2Ffr-fr.facebook.com%2Fnotes%2Fcitroen-c4%2Fyeni-citroen-c4e-sportif-sanal-modifiye%2F175723962506225%3Fref%3Dnf&refid=9&_rdr

Birde bu

http://www.mobilomi.com/sanal-modifiyenin-yeni-c4-uzerindeki-etkisi/
    Tesadüfen resimleri gördüm. Açıkcası benim pek hoşuma gitti.paylaşmak istedim. Özellikle farlar ve stoplara dikkat:)

Sanal modifiyede olsa yapılabilir seyler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kml-Zng -- 15 Aralık 2011; 23:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: BaDDaL55

quote:

anlamıyorum zaten milletin bu c4 fransız önyargısını,kabul etmıyoruz bir türlü çok güzel araç olduğunu,abi yapmışlar işte çok güzel gidiyor da ufak tefek sıkıntı bmw de var mercedeste de kabul etmeliyiz artık yeni c4 ile eski c4 arasında çok fark var.

Aynen!!
    Arkadaşlar kötü bir nasihat olacak ama bence foruma takılıpta arızaları okumayın. Paranoya yapıp acaba benim araçta da böyle olur mu? Bi ses duydum galiba, gıcırdama sesi mi, yok yok plastik yeri gevşedi, camdan ses mi geliyo, radyatör mü titriyo ki? bagaj da biri mi var? diye diye tetenek olmaya başladım doğrusu. Araç bu her yeri birleştirme; benim gibi bütün değil ki. Benden bile ne sesler geliyo bu araçtan neden gelmesin... Gıcırtıya takılıp da araç kullanma zevkinden mahrum kalmayın.
    Ne demiş büyüklerimiz
    Aşıksan vur saza, Şoförsen bas gaza! diyorum cümleten hayırlı ve keyifli sürüşler

Aşıksan vur saza, Şoförsen bas gaza!
    Slogan güzel.
    Bu arada c4 bakıma 2500 km olduğunu ekrana yazıyor sizlerdede varmı arkadaşlar.

Bendede yaklaşık 5000 km önce yaziyodu hocam:))çok yakında sanırım yine yazacak:))

• ben zaten bundan sonra foruma girip her şeye yazmayacağım aracımın adam gibi bir arızası çıkana kadar ıvır zıvır şeyler yerine tadını çıkarıp detailing işiyle uğraşacağım.2 haftadır uğraşıyorum her gören hayran dönüp bi daha bakıyor.arkadaşlarım da çok beğeniyor.öyle acaip bir topik oldu ki bu aracı düşünüpte forumu okuyan biri kesin vazgeçer öyle şeyler yazılıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDDaL55

quote:

Aynen!!
    Ne demiş büyüklerimiz

kesinlikle katılıyorum, 3 ay boyunca alfa giulietta kullandım, c4 den önce, arkası önü ayrı oynuyordu. Trim sesi coktu. O yüzden cok takılmayın. yolunuz düserse servise götürün kessinler.

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.