Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
174
Favori
1.781.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_6

quote:

quote:

bugun otosayla arka krom çıta, krom kapı eşikleri,krom ön sis farları, krom kapı kolları (bunu taktırmıcam paketin içinde olduğu için mecbur alıyorum) ve arka park sensörü için işçilik dahil 500 TL fiyata anlaştım. Gereksiz mi oldu bilmiyorum.

Hocam araç ne sizin comfort mü. Bu parçalar orjinalmi. Ben kapı eşik kromlari sis kromlari düşünüyorum sadece. Ama bı türlü fiyat alamadım. Sase numarası isteniyor sisteme giriliyor sis kromlari vermiyor nedense.

benim araç comfort style. ya otosaya gittim yedek parça bölümüne indim zaten orda bir arkadaş var yardımcı oluyor fiyat söylüyor parçaları gösteriyor. parçalar orjinal onu sordum. şase numarası diye bir olay konuşulmadı ama öyle olsa satamazlar sanırım.

Ben istanbuldayim bikac servise sordum. Hepsi sase numarası istedi. Ona gire parça getirtiyormus. Benim araç comfort plus. Krom sis farlari ve on ızgara çıtaları exculisive parçası olduğu için sistem vermiyormuş comforta. Boyle saçmalık gormedim. Aracıma yedek parça almak istiyorum. Ama ben secemiyorum. Nasıl bir sistemle çalışıyorlar anlamak zor. En basiti kapı eşik kromlari C4 yazılı olsun dedim ona bile olmuyor Citroen yazılı olur deniliyor.

yarın tekrar sorarım ama öyle bir sistem olduğunu sanmıyorum isterseniz bir de benim takdırdığım paketi sorun bakalım ne diyecekler cünkü bütün servislere dağıtılıyo bu paket diye biliyorum. ayrıca benim kapı eşikleri c4 yazılı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugun otosayla arka krom çıta, krom kapı eşikleri,krom ön sis farları, krom kapı kolları (bunu taktırmıcam paketin içinde olduğu için mecbur alıyorum) ve arka park sensörü için işçilik dahil 500 TL fiyata anlaştım. Gereksiz mi oldu bilmiyorum.

Hocam araç ne sizin comfort mü. Bu parçalar orjinalmi. Ben kapı eşik kromlari sis kromlari düşünüyorum sadece. Ama bı türlü fiyat alamadım. Sase numarası isteniyor sisteme giriliyor sis kromlari vermiyor nedense.

benim araç comfort style. ya otosaya gittim yedek parça bölümüne indim zaten orda bir arkadaş var yardımcı oluyor fiyat söylüyor parçaları gösteriyor. parçalar orjinal onu sordum. şase numarası diye bir olay konuşulmadı ama öyle olsa satamazlar sanırım.

Ben istanbuldayim bikac servise sordum. Hepsi sase numarası istedi. Ona gire parça getirtiyormus. Benim araç comfort plus. Krom sis farlari ve on ızgara çıtaları exculisive parçası olduğu için sistem vermiyormuş comforta. Boyle saçmalık gormedim. Aracıma yedek parça almak istiyorum. Ama ben secemiyorum. Nasıl bir sistemle çalışıyorlar anlamak zor. En basiti kapı eşik kromlari C4 yazılı olsun dedim ona bile olmuyor Citroen yazılı olur deniliyor.

yarın tekrar sorarım ama öyle bir sistem olduğunu sanmıyorum isterseniz bir de benim takdırdığım paketi sorun bakalım ne diyecekler cünkü bütün servislere dağıtılıyo bu paket diye biliyorum. ayrıca benim kapı eşikleri c4 yazılı.

Teşekkür ederim hocam. yarın başka bir servise uğrayacağım bakalım bu sefer ne yanit alırım. Gerçi o paketin cogu bende gereksiz bana sadece kapı eşikleri ve krom sisler lazım. Park sensörü arka çıta mevcut. Kapı kollarınıda düşünmüyorum zaten.

• Birkaç gün önce kullandığım c4 Picassoda krom kapı çıtaları vardı aksesuar.

Aynanın yanından gelip kapı ile camın birleşim yerinden arkaya kadar gidiyordu.

70 km hızdan itibaren ciddi bir ıslık sesi çıkartıyordu bu çıtalar.

100 le giderken motor sesini bile bastırıyor. :)

Ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Birkaç gün önce kullandığım c4 Picassoda krom kapı çıtaları vardı aksesuar.

Aynanın yanından gelip kapı ile camın birleşim yerinden arkaya kadar gidiyordu.

70 km hızdan itibaren ciddi bir ıslık sesi çıkartıyordu bu çıtalar.

100 le giderken motor sesini bile bastırıyor. :)

Ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Söylemiş olduğunu çıtalar benim araçta standart geldi. Öyle bur sıkıntı ile karşılaşmadım. Bırakın 70-100 ü 180 ile giderken bile ufak bir ses gelmiyor dediğiniz yerlerden. Sonradan taktirilmis orjinal parça olmayabilir.
  • quote:

200 tl zaten park sensörü.diğerleri 300 tl oluyor.bende düşünüyorum taktırmayı tam dediklerinizi...
    krom ön sislere zamanında 300 tl fiyat biçmişlerdi.(avcılar-avcar)

bir de arkadaşlardan küçük bir rica.Fiyat aldığımız , yaptırdığımız servislerin isimlerini söylemeleri...
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2010 model 82000 de benzinli lpg li C4 almak üzereyim araç temiz kazasız bendeki araç nissan primera tekna benzin lpg li 2004 model üzerine 4500tl verip model yükseltmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinize ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar c4ün cam kenarlarınıda ds4deki gibi krom kaplama yaptırabilirmiyiz ? Sizce nasıl durur ?

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Ayrıca c4e kapı çıtası taktıran varmı? Nasıl duruyor ?

Benim exclusive de orjinal var...
    Şaka bir yana, cam kenarlarında çok güzel duruyor. Ama sadece camın alt kısımlarında var. Bizde olduğuna göre servislerde yedek parça olarak vardır diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

arkadaşlar aranızda arka kapı taraflarından(sürücü tarafı) tıkırtı gelen oldu mu?o sesi duymamalıydım...

Benim araçta hiç bir kapıdan ses duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Orijinalden alıntı: lejyon22

quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Herkese Selamlar..

2011 Jetaa 1.2 TSI araç sahibiyim.. Bu yeni c4ler çok hoşuma gidiyor.. Bugün babamla bayine gittik güzelce inceledik.. 1.6 e-HDi 112HP MCP Comfort araçtı baktığımız...

Çok hoşuma gitti..Yakıt ekonomisi iç,dış dizanyı + Fiyatı... Otomotik dizel bir araca göre oldukça uygun.. Şimdi size sorum şu :

Jettayı satıp üstüne para koyup dizel otomatik c4 almak nasıl bir fikir değermi ? Alan arkadaşlar memlunmu ? Gerçekten yakıt ekonomisi o kadar iyimi ? Ayrıca Exclusive paket e para vermeye değermi sizce ?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Karar veremedim

bence değer ancak forumda böyle bir konu açsan jettayı satıp c4 alıyorum desen seni yaş odunla kovalarlar

Aslına bakarsanız satmamın ilk sebebi yakıt.. 9 litre yakıyor Şehir içinde jetta.. Yoksa hiçbir sorunum yok.. performans konfor herşey mevcut şükür arabamda... 1.6 TDI Jetta, c4 ayarında aksesurla aldınmı 65 milyar ( Belki daha fazla..).. Bu yüzden c4 ilgimi çekti..

Citroen C4 almak için ne istediğini bilen, önyargılardan kurtulmuş entellektüel birikimi olan bir kişilik sahibi olman da gerekir. Sabit fikirli ve ne istediğini bilmiyorsan alma abi.Ne güzel alman arabası almışsın, fransıza geçilmez yoksa.
    Geçip napıcaksın aynı konforu, daha az servis bakım maliyeti ile ortalama şehir içinde 5-6 lt yakıt tüketerek , araca daha az bir bedel ödeyerek sahip olacaksın.
    Aslına bakarsan 10 kişiden 7 si alman arabasını bırakma diyecek, neymiş kapısının sesi bile farklıymış, o 7 kişide muhtemelen hiç yeni c4 ün kapısını açmamış kişi olacaktır.
    Bana sorarsan yine alma derim, ama sen ne istediğini biliyorsan onu al ben onu tavsiye ederim, zevkine göre karar ver.

Açıkçası ben 7.4 - 7.6 litre yakıyorum ortalama hızımda 25 km/s civarında.. araç 1100 km'de belki rodaj diye ama o kadarda düşmez.

Ben Start - Stop olan oracın bu derece yakmasına gerçekten anlam vermiyorum.

Kullanımla ilgili diyecek arkadaşlar 2001 benzinli 1.6 lt otomatik megane coupede 8.1 litre yakıyordum katalog değeri 9 aracın...

2000 km olunca serivse uğrayacağım hem kontrol hemde yakıt tüketimi ile ilgili...

yakıtı PO'dan alıyorum.

Benim araç 1500 km.de ama o kadar yakmıyor. 33 km/s hız ortalamasıyla 6,4 litre gözüküyor ekranda. Arabayı aldığım ilk günden bugüne ortalama 35 km/s hız ortalamasıyla 6,3 ile 6,7 litre arası değişti. Daha fazla hiç yakmadım. Servise görünmende yarar var.

• quote:

Herkese Selamlar..

2011 Jetaa 1.2 TSI araç sahibiyim.. Bu yeni c4ler çok hoşuma gidiyor.. Bugün babamla bayine gittik güzelce inceledik.. 1.6 e-HDi 112HP MCP Comfort araçtı baktığımız...

Çok hoşuma gitti..Yakıt ekonomisi iç,dış dizanyı + Fiyatı... Otomotik dizel bir araca göre oldukça uygun.. Şimdi size sorum şu :

Jettayı satıp üstüne para koyup dizel otomatik c4 almak nasıl bir fikir değermi ? Alan arkadaşlar memlunmu ? Gerçekten yakıt ekonomisi o kadar iyimi ? Ayrıca Exclusive paket e para vermeye değermi sizce ?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Karar veremedim

Arabanda çok donanım istemiyorsan Confort işini görür ama arabayı aldıktan sonra onu taktırırım, bunu taktırırım, şu donanımı eklettiririm diyorsan baştan exclusive almanı tavsiye ederim. Durumun müsaitse baştan ver parayı, hiç uğraşma...

• quote:

Orijinalden alıntı: xyavuz

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2010 model 82000 de benzinli lpg li C4 almak üzereyim araç temiz kazasız bendeki araç nissan primera tekna benzin lpg li 2004 model üzerine 4500tl verip model yükseltmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinize ihtiyacım var

2010 eski kasa c4 tür primera d sınıfı araçtır premeradan sonra c4 kesmez seni.
  • bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn4141

quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar c4ün cam kenarlarınıda ds4deki gibi krom kaplama yaptırabilirmiyiz ? Sizce nasıl durur ?

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Ayrıca c4e kapı çıtası taktıran varmı? Nasıl duruyor ?

Benim exclusive de orjinal var...
    Şaka bir yana, cam kenarlarında çok güzel duruyor. Ama sadece camın alt kısımlarında var. Bizde olduğuna göre servislerde yedek parça olarak vardır diye düşünüyorum...

Evet bendede exclusive var

Sadece cam altı yerine komple yaptırmak nasıl olur.

Yüksek hızlarda rüzgar sesiyle ilgili problem çıkartırmı ? Yükseltir yada azaltırmı ?

• sol havalandırmayı duyuyorum...ama umursamıyorum Melih kardeş..sen de takma.
  • arkadaşlar bombayı patlatıyorum bugün serviste havalandırmadan gelen ses için recep usta ile teste çıktık epey yol gittik sesi duydu ben havalandırmadan dedim o yok dedi her yeri kurcaladı,sonunda alttaki sigorta kutusunun kapağını açtı ses kesildi,napacaksın dedim iki taraflı bant çekeceğim dedi,neyse döndük çekti ancak ben dönerken yine o ses gelmeye başladı sanırım yanlış yere bant çekti yada başka bir şey yapmalıydı.sonuç:o ses sigorta kutusunun kapağını açınca kesilmişti ben kulaklarımla duydum ses gelmediğini takınca geliyordu ben yarın yada en kısa zamanda bir daha deneyeceğim kapak açık dolaşiim bir süre emin olmak için ses yapmazsa çözümü buluruz.ses gelen arkadaşlar sizde bunu bu şekilde test edin sonuçları buradan paylaşalım.
  • Merhaba,
    Benim C4 Attraction dizel 15000 km.yi yeni devirdi,pazartesi servisten randevu aldım....
    İlk bakım yaptırmış olan var mı?Neler yapılıyor ve ne tutuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arkadaşlar bombayı patlatıyorum bugün serviste havalandırmadan gelen ses için recep usta ile teste çıktık epey yol gittik sesi duydu ben havalandırmadan dedim o yok dedi her yeri kurcaladı,sonunda alttaki sigorta kutusunun kapağını açtı ses kesildi,napacaksın dedim iki taraflı bant çekeceğim dedi,neyse döndük çekti ancak ben dönerken yine o ses gelmeye başladı sanırım yanlış yere bant çekti yada başka bir şey yapmalıydı.sonuç:o ses sigorta kutusunun kapağını açınca kesilmişti ben kulaklarımla duydum ses gelmediğini takınca geliyordu ben yarın yada en kısa zamanda bir daha deneyeceğim kapak açık dolaşiim bir süre emin olmak için ses yapmazsa çözümü buluruz.ses gelen arkadaşlar sizde bunu bu şekilde test edin sonuçları buradan paylaşalım.

bu konuda gelişme olmasına sevindim.ancak sigorta kutusu nerde ve nasıl açılıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gurbuz

Merhaba,
    Benim C4 Attraction dizel 15000 km.yi yeni devirdi,pazartesi servisten randevu aldım....
    İlk bakım yaptırmış olan var mı?Neler yapılıyor ve ne tutuyor?

Filtreler değişiyor. Hava klima vs. Motor yağı ve suyu. Klasik bir bakım. Ben 270 tl ye yaptırmıştım. %20 indirim vardı. Hala gecerlimi bilmiyorum. Normalde 320-350 tl arası olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçtan tek gelen ses kolcaktan. Oda kolumu koyduğum zaman sanirim ray sisteminde gevşeme olmuş hafif tikirti yapıyor. Onuda dertt etmiyorum zaten:)
  • ve ikinci bombarecep ustayla mcp ile ilgili konuşuyorduk,geçen hafta antalya da seminer varmış,bu konuda ki sıkıntıyı söyledik dedi 1-2 vitesteki sarsıntıyı c4 te de var c5 te de dedi bu konuda yurtdışında proğram geliştiriyorlarmış bu araçlara proğram atılacak dedi ne kadar doğru ve pratikte işe yarar bekleyip göreceğiz.bunu da paylaşiim istedim.
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.