Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.790.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12821283128412851286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arabanın karter muhafazası kırılmış, sol taraftan parçalanmış biraz, dün araçta fazladan bi cızırtı sesi geliyordu sebebi o sanırım, serviste mi yaptırsam sanayi de mi yoksa hiç dokunmasam mı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

benim arabanın karter muhafazası kırılmış, sol taraftan parçalanmış biraz, dün araçta fazladan bi cızırtı sesi geliyordu sebebi o sanırım, serviste mi yaptırsam sanayi de mi yoksa hiç dokunmasam mı düşünüyorum

Bizim Türkiye yollarında karter muhafazası oldukça önemli bir parça.Benim ki de bağlantı yerlerişnden kırılmıştı.Plastik cırt kelepçe ile bağlamıştım.Sonra serviste deliklerle tam uyumlu saç muhafaza sattıklarını göründe değiştirdim.120tl gişbi birşeydi. Ama racın altı çarpacak diye korkmıyordum
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    sağol hocam bakıma 2000km kaldı o zaman bende sorayım servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

benim arabanın karter muhafazası kırılmış, sol taraftan parçalanmış biraz, dün araçta fazladan bi cızırtı sesi geliyordu sebebi o sanırım, serviste mi yaptırsam sanayi de mi yoksa hiç dokunmasam mı düşünüyorum

Ben de 13 Mayıs'ta değiştirttim.

Böyleydi;

Ankara'da Vatan Citroen Cemal Usta var, ona götürdüm, orjinali 450tl civarında, sac olan var 100-120 civarında dedi. Sac olanı seçtim, gelmesi takılması 1 saat sürmedi,

Değiştirdikten sonra;

orjinalinin sac olmamasının sebebi kaza durumunda motor kulakları kolayca kopar motor yere düşer ki motorun içeriye zarar vermesinin önüne geçilsin, sac olanda motor o kadar da kolay yere düşmez ama bağlantı noktalarına baktım motoru taşıyacak kadar da güçlü gelmedi bana fiyatının uygun olması, sacın daha sağlam olması sebebiyle sac tercih ettim.

• Arif kullanıcısına yanıt
    O motorun aşağıya düşmesi bana çok ilginç geliyor.Pek inanmadığım bir konu olduğu için bende saç taktırmıştım.Köy yollarında çok ta faydasını gördüm
  • Arif kullanıcısına yanıt
    sac karter benim de kafama yattı hocam, servis abartı bir fiyat söylemezse mersa'da yaptırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

Arkadaşlar 2012 C4'üm var Comfort paket. Bu orta bölmedeki buzdolabı kısmını bir türlü çalıtşramadım. Nasıl çalışyıor acaba?

confort plus'ta var confortta yok buzdolabı değil de klimadan gelen soğuk hava için kanal yapmışlar. elinizi içine sokunca sağ duvarda bir aparat var. plus modellerde orası açılıp kapanıyor. aynısı torpidoda da var onda da sol duvarında diye hatırlıyorum

valla sağ duvarda bişeyler var ama oynamama rağmen bir hava akışı alamadım. kitapçıkta felanda confort confort plus felan yazmıyor standart gibi anlatmışlar ama neyse yok sanırım bende

• sahibinden sitesinde citroen ile ds automobiles ayrılmış
  • faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    evet var ama sabit bizdekiler, plus olanda orada hareketli bir parça var

katalog donanıma göre ayrılmıyor ama uyarı yazıyorlar bazı modellerde diyerek
  • İyi günler herkese,

Uzun zamandır hem yakıt açısından hem de konfor açısından fark yaratabilecek bir araç arıyordum ve son 1 haftadır gerek burdaki yorumlardan, gerekse diğer farklı platformlardan okuduklarımla/gördüklerimle C4'ün bu isteklerimi karşıladığını farkettim. Önceliğim Confort Plus ve otomatik bir arabada.

O malum sitede fazlasıyla ilan var ama yazan fiyatlarda hiç bir tutar yanı yok. Birisi temiz arabasına 48 demiş birisi pert olana 47 demiş. Genelde de ilandaki arabaların çoğunun km'si yüksek.

Başka bir sitede 100 bin km'de bir araç buldum. Sahibinin söylediklerine göre; akü değiştirilmiştir, trigiyer seti, baskı balata volant, start stop beyni değiştirilmiştir. Start stop beyni değişmesi neden kaynaklanmış olabilir, belli bir km sonra normalde değişen bir şey mi bu ? Fiyat olarak da 46 yazmış, daha pazarlık olduğunu tahmin etmekteyim.

1.sorum; confort plus ve/veya otomatik olarak diretmem gerekiyor mu. Yoksa confort ve/veya manuel de gayet tatmin eder mi ?
    2.sorum; yüksek km araçları düşünmemde bir sakınca olur mu ? (160 bin 140 bin bandı)
    3.sorum; bu belirttiğim araba için görüşleriniz nedir(46 bin lira olarak ilanda olan) ? Dikkat etmem gereken hususlar neler ?

Şimdiden teşekkürler :)

• fozbay kullanıcısına yanıt
    Öncelikle alacağın araçta Allah utandırmasın

Kesinlikle C.plus. Arada epey donanım farkı var. Otomatik ihtiyacın veya şartın yoksa manuel al derim. Hem daha az ödersin, hemde şu şanzıman acaba bir problem çıkarır mı derdin olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fietra -- 23 Haziran 2017; 8:43:57 >
  • Sol ön kapı içi kilit makenizmasında bulunan lastik yırtıldı, deforme olduğu için kapı zor kapanıyor ve merkezi kilit hata uyarıları alıyorum. Bu malzemeyi kimden, nereden sipariş edebilirim? (C4 yeni kasa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V oyununda Amerikan piyasasında olmamasına rağmen araçlara Citroën , Mehari ile girmiş.

https://m.youtube.com/watch?v=CJ8wc38XUO4

• quote:

Orijinalden alıntı: kalban

Sol ön kapı içi kilit makenizmasında bulunan lastik yırtıldı, deforme olduğu için kapı zor kapanıyor ve merkezi kilit hata uyarıları alıyorum. Bu malzemeyi kimden, nereden sipariş edebilirim? (C4 yeni kasa)

Benimkinde de yırtılmıştı önemli birşey değil sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fietra

Öncelikle alacağın araçta Allah utandırmasın

Kesinlikle C.plus. Arada epey donanım farkı var. Otomatik ihtiyacın veya şartın yoksa manuel al derim. Hem daha az ödersin, hemde şu şanzıman acaba bir problem çıkarır mı derdin olmaz.

Teşekkürler cevabınız için.

El freninde bir problem olduğunu tutma yaptığını, arabanın döşemelerinin kirli olduğunu ve bir kaç yerinde lokal boya ihtiyacı olduğunu söyledi. 100 bin km'deki ve confort plus-otomatik donanımdaki araba için 44 bin lira fiyat nasıldır ?
  • kalban K kullanıcısına yanıt
    Çek çıkar onu oradan.Önemli bir parça değil.Benimki düşmüştü,bir süre fark dahi etmedim düştüğünü. Sonra garanti kapsamında yenisini takmışlardı.Servis dışında o parçayı bulman zor.Önemli birşey olsaydı arka kapılara da koyarlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 23 Haziran 2017; 13:11:4 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki ilan hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yakın zamanda manuel c4 almayı düşünüyorum, alırken nelere dikkat etmeliyim ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibi-ogretmenden-orjinal-c4-confort-plus-fiyat-indirildi-438153080/detay/
  • Temiz exclusive arayanlar varsa

ilk sahibiyim,kapalı garaj arabası sigara içilmedi 85000kmde,cam tavan kör nokta

ev alacağım için fiyat düşürüp satıyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-fiyat-5tl-dustu-ilk-sahibinden-tertemiz-kapali-garaj-arabasi-448509595/detay

• caglar57 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

2 ay önce yakın bir arkadaşıma c4 almak için yalova'ya gitmiştik. Araç 25.000km'de 2015 exclusive 1.6 e-hdi mcp. Sağ ön çamurluk serviste değişmiş hasar kaydı vs. Yok 64.000'e aldık. Kör nokta var cam tavan yok.

Sahibinden. Com ilanlarında çok uçuk fiyatlar var aynı renk aynı araçtan da bir örnek var hatta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-garantisi-devam-ediyor-boya-yok-448008453/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Haziran 2017; 11:42:13 >

• caglar57 C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar yaklaşık 1 aydır temiz c4 exlusive veya ds4 arıyorum.Ancak bütçe max 60 olunca bulmak zor. Şu anki aracım füme o yüzden beyaz renk olmasını istiyorum. Eğer forumda araç satmak isteyenler olursa dönüş yaparlarsa sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 12821283128412851286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.