Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1286. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12841285128612871288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara'da Ankara Oto Turgay Usta ve Vatan Citroen Cemal Usta var, en iyi özel servisler orasıdır.

yedek parça, bakım setlerini bu siteden alabilirsiniz, yağlar da içinde var, total kullanıyor olmalı citroen
    Citroen Market, Citroen Yedek Parça, Citroen Orjinal Parça Satışı
    http://www.citroenmarket.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Nisan 2019; 12:57:57 >
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    yerine ne düşünüyorsun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hocam 0 düşünüyordum ama model küçülteceğim şimdilik.küçük otomatik vites bir araba(206,corsa,fiesta vb.)para lazım.
  • Merhaba, 2011 model Confort donanımlı dizel 92 beygir 37bin kmdeki aracı alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Araç şu an kardeşimde olduğundan fazla kurcalayamadım. Kullandıkça tecrübelerimi paylaşacağım.

Bir de konuda o kadar çok sayfa var ki okumak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fietra

Arkadaşlar merhaba,

Allah aşkına bu 110km sonrası titreme mevzu nedir? :) 110'da titre 120'de düzel 125'de tekrar titre. Okuduğum kadarıyla salıncak burçlarından kaynaklanıyormuş genellikle, var mıdır başına gelen?

Ayrıca ekranda arada bir ''check progress'' ve ''Navigasyon cd'sini takınız'' uyarılarını alıyorum. Düzelmesi için neler yapmam gerekir?

2012 exc.mcp dizel aracım, şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Aynı sorun sanırım bende de var.

Servisten önümüzdeki hafta için randevu aldım. Tahminimce ön düzen kaynaklı olabilir çünkü 2 defa balans yaptırdım.
    Gelişmeleri ayrıca bildiririm.
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Diğer forumlardan araştırdığım kadarıyla aracın orijinalinde ki ön salıncak burçları çabuk yıpranan ve hatalı bir ürünmüş. Vaktinde giden bütün c4'lerin salıncak burçları yenileriyle garantiden değiştirilmiş. Çoğunlukla rastlanan bu. Öbür yandan jant eğriliğinden de bu sorunu yaşayanlar olmuş.

Bakalım servis ne diyecek size
  • quote:

Orijinalden alıntı: fietra

Diğer forumlardan araştırdığım kadarıyla aracın orijinalinde ki ön salıncak burçları çabuk yıpranan ve hatalı bir ürünmüş. Vaktinde giden bütün c4'lerin salıncak burçları yenileriyle garantiden değiştirilmiş. Çoğunlukla rastlanan bu. Öbür yandan jant eğriliğinden de bu sorunu yaşayanlar olmuş.

Bakalım servis ne diyecek size

Aracı Balıkesir'den almıştım. Üzerinde fabrika çıkış lastikleri vardı.Yol boyunca belli hızlarda titreme vardı ancak lastikler sebebiyledir diye çok dikkate almadım. Gelir gelmez lastik değişimi yaptım ancak sorun çözülmedi. Tavsiye üzerine Bostancı'da rot-balans ustasına gittim. Balans yanlış yapılmış dedi ki kendisine hiç inanmadım, yeniden balans yaptı ve yolladı. Tabi değişen bir şey olmadı...

Yarın için Citroen Daloğlu'ndan randevu aldım. İnşallah en kısa sürede sonuçlandırabiliriz.

• Yol bilgisayarı ile depo ölçümü arasında tam olarak 0,7LT farketmekte.

2-3 defa ölçüm denedim. Her seferinde yol bilgisayarı ile depo arası 0,7LT farketti.

Aracım 2012 model 1.6 HDI 92PS manuel vites. Aşağı yukarı 1000 KM'dir İstanbul'da kullanmaktayım. Ortalama tüketimim yol bilgisayarına göre 5,3-5,8LT arası değişmekte. Depo dolumu sonrası 6-6,5TL arası kesin tüketim var. Kuruş hesabıyla da 26-29 kuruş arası değişmekte. Genelde yakıt tasarrufu için sakin kullanıyorum. Ara ara sıkıştırdığım olsa da %80-90'ında sakin kullandım. Ortalama hızım 29-32 arası değişmekte.

Aynı motorlu c4'ü alan veya almayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arkadaşlar aracımı satıyorum.ilgilenenler için link.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-dizel-otomatik-boyasiz-orjinal-49-bin-km-459252191/detay/

Satılır hocam 54'e 49.binde dizek otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lacano kullanıcısına yanıt
    Epeydir göremeyince sorayım dedim hocam.

Bu arada C4 ile aynı motorlu DS3'e İstanbul da bir otogaz firması Lovato uygulaması yapmışlar paylaşayım.

https://m.youtube.com/watch?v=r_Qv26T-F6s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 10 Temmuz 2017; 16:38:40 >
  • Hocam sizin araçta hangi LPG var ?

Subap vs. eritti mi ?

• Yeni Civic Ncapten 4 yıldız almış çocuk koruması puanı C3'ten çok daha kötü.

(83-67)

2010 C4 5 yıldız

Bu arada Sedanlarda tasarım hatası varmış C sütunundan itibaren göçükler oluşuyormuş zamanla.

Fransızlara teneke diyorlardı kim teneke görülüyor.

http://mobil.mavikocaeli.com.tr/haber/honda-vatandasa-cevap-vermiyor/41568/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Epeydir göremeyince sorayım dedim hocam.

Bu arada C4 ile aynı motorlu DS3'e İstanbul da bir otogaz firması Lovato uygulaması yapmışlar paylaşayım.

https://m.youtube.com/watch?v=r_Qv26T-F6s

Hocam eyvallah unutmamışsın benim lpg olayını...

• quote:

quote:

hocam 0 düşünüyordum ama model küçülteceğim şimdilik.küçük otomatik vites bir araba(206,corsa,fiesta vb.)para lazım.

2003-2005 Polo 9N alabilirsin hocam çok sağlam ve dolu bir arabadır C4 ten önce kullandığım aracımdı 21'e alıp 26'ya sattım.

Km si 100.000 civarında boyasızları kışın 28 civarına alabilirsin ikinci eli çok iyi 35'e satarsın sonra.

Kaliteli bir arabadır donanımıda muadil Cliodan vs. çok çok daha iyidir.

Örn araç.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-adalet-bakanligi-personelinden-temiz-polo-459216789/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

quote:

2003-2005 Polo 9N alabilirsin hocam çok sağlam ve dolu bir arabadır C4 ten önce kullandığım aracımdı 21'e alıp 26'ya sattım.

Km si 100.000 civarında boyasızları kışın 28 civarına alabilirsin ikinci eli çok iyi 35'e satarsın sonra.

Kaliteli bir arabadır donanımıda muadil Cliodan vs. çok çok daha iyidir.

Örn araç.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-adalet-bakanligi-personelinden-temiz-polo-459216789/detay

Hocam 25 bin tl ye kadar otm bisey ariyorum

• RoLaN R kullanıcısına yanıt
    En temiz bulabildiğim C3 var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-otomatik-lpg-benzinli-temiz-c3-452383747/detay

Yazın piyasa uçuyor kışın almak daha mantıklı pert C3 ler(İlk kasa) 27 civarı 98 otomatik Pololar 25-26 2003-2005 otomatik Pololar 35 civarı.

• arkadaşlar merhaba.. 2015 model ds4 satın almak üzereyim. 42bin km de orjinal 76bin tl ye veriyorlar. uygun mudur.. kafam karıştı açıkçası. araç tam otomatik
  • vibisi V kullanıcısına yanıt
    sahibindene bakınca fiyat normal gözüküyor hatta iyi bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşlar merhaba.. 2015 model ds4 satın almak üzereyim. 42bin km de orjinal 76bin tl ye veriyorlar. uygun mudur.. kafam karıştı açıkçası. araç tam otomatik

EAT6 C4'ler 70 civarı aracın fiyatı uygun.

• 
Sayfa: önceki 12841285128612871288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.