Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1018. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basarank

Ben 49 dan aşağı düşerek bu fiyata kadar indim en son 45900 yazmıştım 45100 e verdim. 49 yazdığımda 1 hafta kaldı 1 kişi bile aramamişti. Sonra ara ara düşürdüm almak istediğim aracı kaçırmakta istemiyordum galerici aliş fiyatı olan 44 e inmek de istemiyordum. Belki 2 ay vaktim olsa bundan en fazla 500 tl daha üstüne giderdi ama bence fazlası zor şans işi. Boyasızlari da bu km de 2 fazla olur 48 e gider max. Fazlası şans olur bence. Ve evet citröen bence hakkettiği yerde değil. 50 civarı olmalıydı fiyatı.

Tercihiniz ne olacak peki?
    Megane mı yoksa Golf mü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 4 Temmuz 2014; 3:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Ben 49 dan aşağı düşerek bu fiyata kadar indim en son 45900 yazmıştım 45100 e verdim. 49 yazdığımda 1 hafta kaldı 1 kişi bile aramamişti. Sonra ara ara düşürdüm almak istediğim aracı kaçırmakta istemiyordum galerici aliş fiyatı olan 44 e inmek de istemiyordum. Belki 2 ay vaktim olsa bundan en fazla 500 tl daha üstüne giderdi ama bence fazlası zor şans işi. Boyasızlari da bu km de 2 fazla olur 48 e gider max. Fazlası şans olur bence. Ve evet citröen bence hakkettiği yerde değil. 50 civarı olmalıydı fiyatı.

Golf için girişimde bulundum. 2 yaşında benzinli bir araca 60 bin lira verip İstanbul trafiğinde 7 LT benzin yakmak mı yoksa 55 bin verip 1 yaşında daha dolu şehir içinde gaza basma keyfinden mahrum kalmadan 6 LT mazot yakmak mı. Tabi ki megane icon edc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C4'ü aldığım Şubat 2014'de eurodizel mazot 4,71 TL
    Mart 2014'de 4,43 TL
    Nisan'da Devlet tavan fiyat diyince 4,30 TL
    Dalgalı döviz kuru gibi bi iniyor bi çıkıyor Mayıs'ta 4,29 TL
    Sonra fiyatlar serbest bırakılıyor veee
    Haziran'da 4,38'i görüyor.
    Bugün ise 4,48 TL

İndiği dönemde Lukoil kampanya ile 3,99 TL'ye bile satıyordu mazotu.

Mazot az yakıyor çok güzelde her akaryakıt alışta farklı fiyattan almaktan bıktım

Tekrar tavan fiyat uygulaması gelmeli bence...
  • Ayrıca yol sesi almayan c sınıfı araç hakkında süren 1 yıllık araştırmalarım sonucunda megane karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

arkadaşlar vites topuzundaki plastik aşınmış.servise gittim.parçanın fiyatı 200 tl imiş. bi parça plastik bu kadar pahalı olursa diğer parçaları nasıl olur. diğer araba markaları da bu kadar pahalı mı acaba.

O parça tek başına yoktur büyük ihtimal.Komple topuzun fiyatıdır diye tahmin ediyorum ama genede aşırı pahallı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Golf için girişimde bulundum. 2 yaşında benzinli bir araca 60 bin lira verip İstanbul trafiğinde 7 LT benzin yakmak mı yoksa 55 bin verip 1 yaşında daha dolu şehir içinde gaza basma keyfinden mahrum kalmadan 6 LT mazot yakmak mı. Tabi ki megane icon edc.

Citroen C4 den inip meganamı bineceksiniz! ilginç :)

• pamuk P kullanıcısına yanıt
    Evet attan inip eşeğe binmeyeceğim merak etmeyin. ilk kez bir arabamı sattığıma üzülmedim.. C4 bizim yollarımızın aracı değil tıpkı volvo gibi.
  • 2012 comfort plus alalı bir ay oldu. 15 gün yurt dışında olduğumdan 15 gün aktif olarak kullandım. Direksiyonun sol üst kısmında deri üzerinde çizik oluşuyor. Aldığım adam 2 yıl kullanmış hiç bir şeyi yoktu. Elimde yüzük gibide çizebilecek hiç bir şey yok. Iki günde bir aynı bölgede yeni bir çizik görüyorum.
    Böyle bir durumla karşılaşan kimse varmı ?
    Neden olabilir fikri olan varmı?
    Arabayı benden başka kullananda yok.

Not: 2007-2010 arası 3 yıl Toyota MMT şanzıman kullanmış biri olarak MCP şanzıman çok başarılı.
    MMT şanzıman olan alışkanlığımdan hiç yığılma yapmadan keyifli kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDA -- 4 Temmuz 2014; 19:59:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERDA kullanıcısına yanıt
    Benim 2012 C4 te de vardı direksiyonda çatlaklar. Güneşten olabilir düşüncesindeyim.
  • 6 İLERİ MANUEL 112 HP 285 TORK PLUS PAKET

47.000 KM HATASIZ BEYAZ RENK 50.000 TL PAZARLIK YOKTUR SON FİYATTIR

DETAYLAR İÇİN
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-6-ileri-manuel-112-hp-285-tork-plus-paket-170789857/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDA

2012 comfort plus alalı bir ay oldu. 15 gün yurt dışında olduğumdan 15 gün aktif olarak kullandım. Direksiyonun sol üst kısmında deri üzerinde çizik oluşuyor. Aldığım adam 2 yıl kullanmış hiç bir şeyi yoktu. Elimde yüzük gibide çizebilecek hiç bir şey yok. Iki günde bir aynı bölgede yeni bir çizik görüyorum.
    Böyle bir durumla karşılaşan kimse varmı ?
    Neden olabilir fikri olan varmı?
    Arabayı benden başka kullananda yok.

Not: 2007-2010 arası 3 yıl Toyota MMT şanzıman kullanmış biri olarak MCP şanzıman çok başarılı.
    MMT şanzıman olan alışkanlığımdan hiç yığılma yapmadan keyifli kullanıyorum.

Hocam bi makro resim paylaşabilirmisiniz.Merak ettim bu çatlakları.
  • 15 bin bakımında mazot filtresi değişiyor mu arkadaşlar
    (mcp -2013 model- 115 bg dizel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 5 Temmuz 2014; 13:06:29 >
  • antalya'da güneşin altında araç bırakmanın cezası olarak ilk sorunumu yaşıyorum arkadaşlar.

direksiyonun altındaki krom çıta gevşemiş, japonla mı yapıştırayım bunu şimdi.
  • Arkadaşlar C4 sahiplerinden görüş bekliyorum. Bu ara araç almayı düşünüyorum. Şu araç dikkatimi çekti..
    Comfort yazıyor ama var olan donanımlara bakınca bana Comfort Plus gibi geldi..Fiyat olarak sizce uygunmu ? 2-3 bin fazla olabilir ama güvenilir bir yer olduğu için o kadarını gözden çıkardım gibi...

Ne dersiniz bu araç için ? Fiyat , özellik olarak
    Muhtemelen 1500-2000 tl gibi bir indirimi zorlarım ve olur gibi geliyor...Araç hasarsız ve boyasız bu arada

Edit: Aradımda plus değil dedi, muhtemelen bilgileri daha önceki plus la aynı girmiş arkadaş diyor..Comfort unda dijital klima ve hız sabitleyici yok mu yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 5 Temmuz 2014; 14:31:04 >

• 6 İLERİ MANUEL 112 HP 285 TORK PLUS PAKET

DETAYLAR İÇİN
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-6-ileri-manuel-112-hp-285-tork-plus-paket-170789857/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Arkadaşlar C4 sahiplerinden görüş bekliyorum. Bu ara araç almayı düşünüyorum. Şu araç dikkatimi çekti..
    Comfort yazıyor ama var olan donanımlara bakınca bana Comfort Plus gibi geldi..Fiyat olarak sizce uygunmu ? 2-3 bin fazla olabilir ama güvenilir bir yer olduğu için o kadarını gözden çıkardım gibi...

Ne dersiniz bu araç için ? Fiyat , özellik olarak
    Muhtemelen 1500-2000 tl gibi bir indirimi zorlarım ve olur gibi geliyor...Araç hasarsız ve boyasız bu arada

Edit: Aradımda plus değil dedi, muhtemelen bilgileri daha önceki plus la aynı girmiş arkadaş diyor..Comfort unda dijital klima ve hız sabitleyici yok mu yoksa ?

Bence binmek için alıyorsan kesinlikle PLUS paketlisini almalısın.

Confort ta hız sabitleme var, Plus pakettte extra olarak çift bölgeli dijital klima, alaşım jantlar, otomatik katlanan aynalar, arka park sensörü, yağmur sensörü, far sensörü, kararan dikiz aynası vs var.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanasa

6 İLERİ MANUEL 112 HP 285 TORK PLUS PAKET

DETAYLAR İÇİN

Hayırlı satışlar. Aracında boya yok ise ilan açıklamalarında belirgin olarak yazsan iyi olur bence.

• bravaman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim araçta boya hasar yok aşagıda işaretli kısımları olmadıgı için boş bıraktım artık ordan anlayanlar ararlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanasa -- 5 Temmuz 2014; 16:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanasa

6 İLERİ MANUEL 112 HP 285 TORK PLUS PAKET

DETAYLAR İÇİN

Pazarlıksız 50 bin demişsin olmamış hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Aracım çok şükür temiz boya korumalı ee filtreleri 7500 km bir değiştirdim ve bu donanıma az bile yazdım
  • 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.