Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doziz

Bugün burada media markt 299 TL ye satmış arkadaşlar...www.compex.com.tr

Alıntıları Göster
    Şu Kinect PS3 içinde kırsalarda PS3 de oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehard

ahahah şakacı seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

quote:

Orijinalden alıntı: dehard

ahahah şakacı seni

Alıntıları Göster
    Nasıl buldunuz nasıl gidiyor hoplayıp zıplama? Lag sorunu var mı oyunlar iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Nasıl buldunuz nasıl gidiyor hoplayıp zıplama? Lag sorunu var mı oyunlar iyi mi?

Alıntıları Göster
    Neyse artık ben çin e gidiyorum bi 13 gün sornra alırım keike arkadaş rusyadan gelirken bana da getirseydi para transferi yapamadıgım için oradan getirtememiştim 270 liraydı rusyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

Neyse artık ben çin e gidiyorum bi 13 gün sornra alırım keike arkadaş rusyadan gelirken bana da getirseydi para transferi yapamadıgım için oradan getirtememiştim 270 liraydı rusyada.

Alıntıları Göster
    fakat şöyle bir sorun var içinden türkçe klavuz çıkacağı kutu üzerinde yazıyordu o çıkmadı birde adaptör 3 uçlu amerikan piriz. hiç araştırmadım şu adaptör işini bir araştırmam lazım. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

edit: türkçe klavuz kutunun kenarında katlama yerinde imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 14 Aralık 2010; 20:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARGARITA

Gitti Gidiyor da 399TL

Alıntıları Göster
    http://www.globalsepet.com/asp/product/26120/Kinect-XBOX-Aksesuar

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

http://www.globalsepet.com/asp/product/26120/Kinect-XBOX-Aksesuar

Acaba stoklara girip de mi tükendi yoksa hiçmi girmedi ?

Fiyatı da çok uygun değil araldan sonra :)

Edit:Bunlarda benim bulduklarım.Anlaşılan hepsi aralı bekliyor..

http://www.wishigo.com/Kinect-XBOX-Aksesuar,PR-32271.html
    http://www.expressmarket.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=2241052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herosaint -- 2 Aralık 2010; 23:50:16 >

• Hocam ereyondan daha çok böyle mesajlar alırsınız. Tecrübe ile sabit
    quote:

ereyon a attığı mailin cevabı;

Değerli Müşterimiz;

Kinect ürünü ithalatçı firmadan herhangi bir değişiklik yapılmadığı durumda Aralık ayının 2. ve 3. haftası stoklarımızda olacaktır.

Bilginize..
    Saygılarımızla...

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Hocam ereyondan daha çok böyle mesajlar alırsınız. Tecrübe ile sabit
    quote:

ereyon a attığı mailin cevabı;

Değerli Müşterimiz;

Kinect ürünü ithalatçı firmadan herhangi bir değişiklik yapılmadığı durumda Aralık ayının 2. ve 3. haftası stoklarımızda olacaktır.

Bilginize..
    Saygılarımızla...

Alıntıları Göster
    acele etmeyin arkadaşlar sizde kavuşacaksınız

tv nin üstünde big brother beni izliyor hissi veriyoer ama verilen paranın her kuruşunu hak ediyor cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kut

selamlar arkadaşlar bu gün compex fuarında mediamarkt da 299tl/6 taksit ile aldım. son üründü aldığım tekrar gelirmi fuar bitene kadar bilmiyorum. üzerinde aral etiketi vardı. aral elektroniğin de standı vardı ama onlarda satış yoktu.

fakat şöyle bir sorun var içinden türkçe klavuz çıkacağı kutu üzerinde yazıyordu o çıkmadı birde adaptör 3 uçlu amerikan piriz. hiç araştırmadım şu adaptör işini bir araştırmam lazım. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Aral'dan ilk geldiği zaman almıştım benim kutuda da yazdığı halde Türkçe kullanma klavuzu çıkmadı. Herhalde aceleye geldiğinden böyle oldu. 3 uçlu dediğiniz priz de ingiliz prizi. 2-3 tlye çevirici alıp takarsan çalışır...

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: kut

selamlar arkadaşlar bu gün compex fuarında mediamarkt da 299tl/6 taksit ile aldım. son üründü aldığım tekrar gelirmi fuar bitene kadar bilmiyorum. üzerinde aral etiketi vardı. aral elektroniğin de standı vardı ama onlarda satış yoktu.

Aral'dan ilk geldiği zaman almıştım benim kutuda da yazdığı halde Türkçe kullanma klavuzu çıkmadı. Herhalde aceleye geldiğinden böyle oldu. 3 uçlu dediğiniz priz de ingiliz prizi. 2-3 tlye çevirici alıp takarsan çalışır...

Alıntıları Göster
    Diğer Media Marktlarda yokmu acaba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

aral kinect ' i mağazaların genel müdürlüklerine vericek , artık genel müdürlük nereyi uygun görürse veya nerden talep varsa oraya yollayacak.
    sınırlı sayıda kinect gelicegi için internetten satış olmayabilir. Şansınıza yakınınızdaki mağazalara gelirse ordan alırsınız.
    Yani işimiz şu an için şansa kaldı :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

aral kinect ' i mağazaların genel müdürlüklerine vericek , artık genel müdürlük nereyi uygun görürse veya nerden talep varsa oraya yollayacak.
    sınırlı sayıda kinect gelicegi için internetten satış olmayabilir. Şansınıza yakınınızdaki mağazalara gelirse ordan alırsınız.
    Yani işimiz şu an için şansa kaldı :):)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Fransa'dan Kinect getirteceğim. Aslında PS Move'u da düşünüyorum ama. Her neyse. Tanıdığım biri getirecek. Gümrük gibi bir sorun çıkmaz değil mi? Ve içindeki pakette Kinect Adventures vardır sanırsam. Bir de şu yeni dashboard işini USB'den offline olarak yapabiliyor muşuz, adım adım güzelce anlatabilecek biri var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord1907

Arkadaşlar Fransa'dan Kinect getirteceğim. Aslında PS Move'u da düşünüyorum ama. Her neyse. Tanıdığım biri getirecek. Gümrük gibi bir sorun çıkmaz değil mi? Ve içindeki pakette Kinect Adventures vardır sanırsam. Bir de şu yeni dashboard işini USB'den offline olarak yapabiliyor muşuz, adım adım güzelce anlatabilecek biri var mıdır?

Alıntıları Göster
    beyler xbox 360 slim+kinect i nereden temin edebilirim. xbox 360 slim aralda satılıyor mu? bir de kinect anladığım kadarıyla türkiyede pek bulunmuyor. peki yurt dışından nerelerden sipariş edebilirim?

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar alıpda sıkılan eden varsa talipliyim. İstanbul içi elden nakit ile alabilirim. Oğluma doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde bulamadım.
    Lütfen PM atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

Arkadaşlar alıpda sıkılan eden varsa talipliyim. İstanbul içi elden nakit ile alabilirim. Oğluma doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde bulamadım.
    Lütfen PM atın.

dostum sahibinden.comda satıyorlar ama pahalı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

Lütfen PM atın.

dostum sahibinden.comda satıyorlar ama pahalı :(

Alıntıları Göster
    Sıkılan zor bulursun biraz

• quote:

Hocam Hicbir sorun olmaz Gümrükle ilgili. 3-4 tane cok rahat getirtebilirsin
    Evet icinde Adventures Oyunu olacak
    Offline olarak Uptade USB veya CD,DVD den yapabilirsin .

USB icin yapman gereken;

Usb i ilk once Fat32 olarak formatla,
    Sonra Buradan http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate9199.zip dosyayi indir.
    Rardan cikar ve "$SystemUpdate9199" Klasörünü direk USB "Ana dizine" kopyala
    Sonra Tak USB yi Xbox a ve Aleti Resetle.
    HErsey bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

USB icin yapman gereken;

Sonra Buradan http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate9199.zip dosyayi indir.
    HErsey bu kadar

Kardeş ben bu Xbox konusunda yeniyim, saçma sorular sormuyorumdur inşallah.
    Şimdi, USB derken nasıl USB? Flashdisc gibi bir şey mi? Ve Fat32 olarak nasıl formatlarım?
    Salakça sorular soruyor olabilirim ama yeniyim Xbox'ta, yapabileceğim bir şey yok.

Edit: Link açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord1907 -- 3 Aralık 2010; 14:59:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

USB icin yapman gereken;

HErsey bu kadar

Kardeş ben bu Xbox konusunda yeniyim, saçma sorular sormuyorumdur inşallah.
    Şimdi, USB derken nasıl USB? Flashdisc gibi bir şey mi? Ve Fat32 olarak nasıl formatlarım?
    Salakça sorular soruyor olabilirim ama yeniyim Xbox'ta, yapabileceğim bir şey yok.

Edit: Link açılmıyor.

Alıntıları Göster
    Dostum ne kadarmış Fransa'da?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.