Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Arkadaşından komisyon aldın diye duydum dostum, bu işin aslı astarını açıklarmısın ? :P

Şaka bir yana arkadaşına hayırlı olsun dileklerimle. ^_^

Benimde 2 paket PTT'de gözüktü bakalım, heyecanlı bekleyiş sürüyor. :D

Alıntıları Göster
    @Affliction sorma yav şimdi xbox almaya çalışıyoz kahramanda felan beyaz archede bitmiş, elite var 650 diyorlar.
    kinect geldi :) darısı sana none komisyone :) seninkilerde hayırlı olsun

Ne olacak bu gidişatımızın sonu maaşımızı Amazona yatırır olduk :)

Ptt nin ben neyse... istanbul güneşli den bakırköye aps postayı 4 günde teslim etti. Böyle bi saçmalık olamaz . Ulan yürüyerek daha hızlı götürdüm ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

@Affliction sorma yav şimdi xbox almaya çalışıyoz kahramanda felan beyaz archede bitmiş, elite var 650 diyorlar.
    kinect geldi :) darısı sana none komisyone :) seninkilerde hayırlı olsun

Ne olacak bu gidişatımızın sonu maaşımızı Amazona yatırır olduk :)

Ptt nin ben neyse... istanbul güneşli den bakırköye aps postayı 4 günde teslim etti. Böyle bi saçmalık olamaz . Ulan yürüyerek daha hızlı götürdüm ben..

Alıntıları Göster
    Ya ben parayı kumar oynar gibi oyunlara yatırdım bu ay. Valla bildiğin uyuşturucu madde gibi bu olay. Download hastalığımda var. Evde 3 oyun.... :D

Daha PS3'e Tomb Raider Trilogy alıcam. Oynamıyorumda haaa maksat arşivde dursun. ^_^

• quote:

Ya ben parayı kumar oynar gibi oyunlara yatırdım bu ay. Valla bildiğin uyuşturucu madde gibi bu olay. Download hastalığımda var. Evde 3 oyun.... :D

Daha PS3'e Tomb Raider Trilogy alıcam. Oynamıyorumda haaa maksat arşivde dursun. ^_^

Alıntıları Göster
    sonumuz hayra alamet değil inşallah varımızı yoğumuz yatırmayız :) kinect joy ride nasıl? 2 kişilik oynanıyormu? down edicem de bi soriyim :)
  • quote:

sonumuz hayra alamet değil inşallah varımızı yoğumuz yatırmayız :) kinect joy ride nasıl? 2 kişilik oynanıyormu? down edicem de bi soriyim :)

Alıntıları Göster
    Onu oynamadım ama fena değil diyorlardı ama pekte iyi değilmiş galiba.

Kinect Adventures, Dance Central, Kinect Sports, Kinectimals oynadım sanırım sadece. Bu oyunlar super.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Kinect Adventures, Dance Central, Kinect Sports, Kinectimals oynadım sanırım sadece. Bu oyunlar super.

kinect animals deki amaç ney ? çözemedim de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

kinect animals deki amaç ney ? çözemedim de

Alıntıları Göster
    Bildiğin sanal hayvanın gelişmişi. Besliyorsun, oyunlar oynuyorsun falan filan.

• quote:

Bildiğin sanal hayvanın gelişmişi. Besliyorsun, oyunlar oynuyorsun falan filan.

Alıntıları Göster
    @caca40 dostum kinect joyride iki kişilik oynanıyor. tavsiye ederim çok güzel bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

@caca40 dostum kinect joyride iki kişilik oynanıyor. tavsiye ederim çok güzel bir oyun.

oo indirdik oynadık akşam eşimle beğendik ama oyunda menude ufak sıkıntılar var gibi geldi bana :) gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Bu mesaj silindi.
    amazon kinect'i amerikadan direk dhl ile mi gönderiyor yoksa usps ile gönderip dhl türkiyede teslim mi alıyor.
    amazondan bir sipariş verdim usps diyorda türkiyeye gelince ptt mi dağıtacak dhl mi?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

amazon kinect'i amerikadan direk dhl ile mi gönderiyor yoksa usps ile gönderip dhl türkiyede teslim mi alıyor.
    amazondan bir sipariş verdim usps diyorda türkiyeye gelince ptt mi dağıtacak dhl mi?_

Alıntıları Göster
    dhl olsa baştan itibaren dhl ile geliyor.
    usps (United States Postal Service) bizim ptt gibi birşey. herhalde ptt ile gelir.

Sen alırken dhl seçeneği yok muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmer

usps (United States Postal Service) bizim ptt gibi birşey. herhalde ptt ile gelir.

Alıntıları Göster
    Konyada oturmaktayım Çarşamba günü amazondan vermiş olduğum kinect siparişi hiçbir sorunla karşılaşmadan cumartesi günü elime ulaştı.Bazı yurtiçi inetrnet sitelerinden yapmış olduğum siparişler bile 3 gün içinde elime ulaşmazken amerikadan bu kadar kısa sürede elime ulaşması beni şaşırttı.Bilgilerinize...

Cuma, Mart 18, 2011 Lokasyon Zaman
    11 Gönderi dağıtılmak üzere DHL acentası’na yönlendirildi . Dağıtım bilgisi bekleniyor ISTANBUL - TURKEY 15:47
    10 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 14:18
    9 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:24

Perşembe, Mart 17, 2011 Lokasyon Zaman
    8 Konteyner varış noktasında LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:50
    7 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:42
    6 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 08:27
    5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 05:16
    4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 03:56

Çarşamba, Mart 16, 2011 Lokasyon Zaman
    3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 19:58
    2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 18:48
    1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 17:16

• quote:

bu kargo 15-20 gün seçerken.diğer kargo seçeneği hızlı olan 4-6gün diyordu oda kargo ücreti fazla diye 10-15 dolar daha fazlaydı o yüzden bunu seçtim.kinecti alırken tek kargo seçeneği mi oluyor yoksa hızlı gelsin diye tutarı yüksek olanı mı seçtiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

bu kargo 15-20 gün seçerken.diğer kargo seçeneği hızlı olan 4-6gün diyordu oda kargo ücreti fazla diye 10-15 dolar daha fazlaydı o yüzden bunu seçtim.kinecti alırken tek kargo seçeneği mi oluyor yoksa hızlı gelsin diye tutarı yüksek olanı mı seçtiniz..

Alıntıları Göster
    hızlı gelsin ve sorun çıkmasın diye hem amazon'un kendisinden aldım, hem de dhl'i seçtim

• quote:

hızlı gelsin ve sorun çıkmasın diye hem amazon'un kendisinden aldım, hem de dhl'i seçtim

Alıntıları Göster
    Bugun geldi kinectim ilk izlenimlerim baya yorucu oldugu ve de genis alan gerektirdigi. Yarın ceki duzen vericem eve alan acıcam. yurt dısından getirttim bu arada 139 euroya. 300 liraya geldi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tajima

Dün akşam sonunda denedim. Gerçekten çok harika bir cihaz. Eşimle çok eğlendik. Bir şey sormak istiyorum. Oyunlarda çekilen fotoları ve videoları pc'ye filan alma şansımız nedir. Live üyeliğim yok baştan belirteyim.

Hocam sadece xboxtan bakabiliyoruz diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doit

quote:

Orijinalden alıntı: tajima

Dün akşam sonunda denedim. Gerçekten çok harika bir cihaz. Eşimle çok eğlendik. Bir şey sormak istiyorum. Oyunlarda çekilen fotoları ve videoları pc'ye filan alma şansımız nedir. Live üyeliğim yok baştan belirteyim.

Hocam sadece xboxtan bakabiliyoruz diye biliyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kinect isteyen varsa yurtdışından bi tane geldi bana uygun fiyata isteyen arkadaşa satabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

arkadaşlar kinect isteyen varsa yurtdışından bi tane geldi bana uygun fiyata isteyen arkadaşa satabilirim

Alıntıları Göster
    peki neden amazon
    yani ebay falan sıkıntılı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawnie_

peki neden amazon

Ebaydeki satıcılarda genelde kargo parası çok yüksek oluyor da ondan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Dawnie_

peki neden amazon

Ebaydeki satıcılarda genelde kargo parası çok yüksek oluyor da ondan...

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkür ederim. zaten ebaydeki sonuçları free shipping ile daralttım geriye sonuç kalmadı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eSage

cevap için teşekkür ederim. zaten ebaydeki sonuçları free shipping ile daralttım geriye sonuç kalmadı:)

Alıntıları Göster
    Yine Amazon.com maceram başlıyor. Bu sefer 8GB'lık bir MP3 Player aldım. Bakalım 2-3 güne gelir o da inşallah DHL ile. Toplamda 145.97 $ tuttu. ^_^

Bu ay alacağım herşeyi aldım. Gelecek aya kaldık artık bakalım neler girecek yine arşive. :D
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.