Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

Kuzen norveçten tatile gelcekten sağolsun gelirken getircek.Umarım sorunsuz getirir.

Alıntıları Göster
    ozgurdonanımhaber arkadaşım çok teşekkür ederim.
    güzel bir inceleme yapmışsın aklımda ki birçok soruya cevap buldum.
    ellerine sağlık.
    emeğine sağlık.
    tekrar teşekkürler.........
  • quote:

Kuzen norveçten tatile gelcekten sağolsun gelirken getircek.Umarım sorunsuz getirir.

Hocam hicbir sorun olmaz ,Ben gelirken 2 tane Slim getirmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Hocam hicbir sorun olmaz ,Ben gelirken 2 tane Slim getirmistim

Alıntıları Göster
    Norveçe otobüs bileti kaç kuruş

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Uçakla gelecekler.Şaka bir yana xbox gelmeden şimdiden bir kaç oyun edinesim var.En iyi oyunları nedir?Yıllardır çıkmasını beklediğim alanwake ve gear of wars dışında pek bir oyununu bilmiyorum.Önerileriniz nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu
    ozgurdonanımhaber arkadaşım çok teşekkür ederim.
    güzel bir inceleme yapmışsın aklımda ki birçok soruya cevap buldum.
    ellerine sağlık.
    emeğine sağlık.
    tekrar teşekkürler.........

Rica ederim kinect alacak arkadaslara yardımcı olmak istedim ;)
  • quote:

quote:

Uçakla gelecekler.Şaka bir yana xbox gelmeden şimdiden bir kaç oyun edinesim var.En iyi oyunları nedir?Yıllardır çıkmasını beklediğim alanwake ve gear of wars dışında pek bir oyununu bilmiyorum.Önerileriniz nelerdir?

live a girerim dersen liveda giden en baba oyunlar black ops ve super street fighter dır araba yarışı dersende forza 3 spor dersen futbol fifa 11 basketbol nba 2k11 alırsın olay biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

quote:

live a girerim dersen liveda giden en baba oyunlar black ops ve super street fighter dır araba yarışı dersende forza 3 spor dersen futbol fifa 11 basketbol nba 2k11 alırsın olay biter

Alıntıları Göster
    Halo Reach.

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Halo Reach.

Alıntıları Göster
    Kinect alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

Kinect alan var mı?

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda kinect aldırmayı düşünüyorum ama lag var demeleri açıkçası hayal kırıklığına uğrarım düşüncesini bende etkili kılıyor.Şimdilik biraz beklemeye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

Yakın zamanda kinect aldırmayı düşünüyorum ama lag var demeleri açıkçası hayal kırıklığına uğrarım düşüncesini bende etkili kılıyor.Şimdilik biraz beklemeye aldım

http://forum.donanimhaber.com/m_44058538/mpage_2/key_/tm.htm

bu konuyu inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

http://forum.donanimhaber.com/m_44058538/mpage_2/key_/tm.htm

bu konuyu inceleyebilirsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

"Hemen alayım yeter ki, fazla para vermek sorun değil" düşüncesinde olanlar için: Kadıköy Yazıcıoğlu ilk katta elinde Kinect olan bir mağaza var.
    Söylediği fiyatı duyunca dükkanın ismine bakmadan geri döndüm.
    500 TL verene bırakıyor adam...

ben biraz daha beklemeye karar verdim. 350 TL seviyesine inmeden almayacam sanırım.
    halbuki 400 deseydi bugün direkt nakit para verip alacaktım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Arkadaşlar,

"Hemen alayım yeter ki, fazla para vermek sorun değil" düşüncesinde olanlar için: Kadıköy Yazıcıoğlu ilk katta elinde Kinect olan bir mağaza var.

ben biraz daha beklemeye karar verdim. 350 TL seviyesine inmeden almayacam sanırım.

Birşey derdim ama kesin banlarlar neyse küfür yok :) o fiyattan xbox slim alırsın bea yazıklar olsun kazıkçılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Arkadaşlar,

Birşey derdim ama kesin banlarlar neyse küfür yok :) o fiyattan xbox slim alırsın bea yazıklar olsun kazıkçılar

Alıntıları Göster
    ben 150 euro yu bile fazla buldum :D 500 TL ne ya oha. Yaza doğru iyice düşer bunun fiyatı, getirtirim Belçika'dan bizim yeğene.

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

ben 150 euro yu bile fazla buldum :D 500 TL ne ya oha. Yaza doğru iyice düşer bunun fiyatı, getirtirim Belçika'dan bizim yeğene.

Alıntıları Göster
    En mantıklısı Amerika'dan almak 150 dalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

nasıl alıcan kargo masrafı vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

nasıl alıcan kargo masrafı vs vs

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşım yurt dışından getiriyordu adaptörü kaybolmuş.Makina jasper haliyle adaptör almam lazım.Almanyadan aldı cihazı adaptör değeri ne olmalı teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Bir arkadaşım yurt dışından getiriyordu adaptörü kaybolmuş.Makina jasper haliyle adaptör almam lazım.Almanyadan aldı cihazı adaptör değeri ne olmalı teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bugün kadıköyden 600'e slim aldık aynı dukkandan satıcı arkadaşa kinect'i sorduk pazartesi satılcağını fiyatınıda aşağa yukarı 350tl olucağını söyledi ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilemiycem...

Unuttum yazmayı atikden mete abiyle de görüştüm 350'den satıcaklarını söyledim o fiyat bile çok daha uyguna satıcaz dedi mal kalmadığnı beklediklerini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnom -- 20 Kasım 2010; 23:09:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arnom

Bugün kadıköyden 600'e slim aldık aynı dukkandan satıcı arkadaşa kinect'i sorduk pazartesi satılcağını fiyatınıda aşağa yukarı 350tl olucağını söyledi ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilemiycem...

Unuttum yazmayı atikden mete abiyle de görüştüm 350'den satıcaklarını söyledim o fiyat bile çok daha uyguna satıcaz dedi mal kalmadığnı beklediklerini söyledi.

Alıntıları Göster
    arnom arkadaşım kadıköyden hangi dükkandan aldın acaba makineden bende almayı düşünüyorumda kinectle beraber tavsiyeniz nedir acaba

• quote:

Alıntıları Göster
    şu 500 600 e aldığınız slimler garantili mi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu alet bence yaza kadar Türkiye'den alınmaz...Yurtdışından almaya karar verdim ben de..

Şu an en uygunu tronix gibi görünüyor 170$ civarı..Stoklara bir gelse...

Başka bildiğiniz TR'ye gönderim yapan ve uygun kargolu bir site var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.