Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

450 cok yav 2 tane kinect alinir o fiyata

300 tlye falan satan yer varmidir acaba

TR de mümkün değil o fiyata bulman Avrupa fiyatı 295 TL yapıyor zaten.

Alıntıları Göster
    Tronixweb'de 18 Kasım'da çıkacak demişti bir arkadaş ama öyle bir ibare yok boşuna bekliyor olmayayım yaw :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVO

Tronixweb'de 18 Kasım'da çıkacak demişti bir arkadaş ama öyle bir ibare yok boşuna bekliyor olmayayım yaw :)

Alıntıları Göster
    isteyen warsa cuma günü yurtdışından getirtiyorum. sadece kinect 350 tl xbox 360 4gb console artı kinect 750 tl acele edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPTRASH

Satın almaya basınca tahmini ellerine geçeceği zamanı yazıyor. ETA: 11/18 - 11/19. Bugün ya da yarın gelir diye bekliyoruz işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: LPTRASH

Satın almaya basınca tahmini ellerine geçeceği zamanı yazıyor. ETA: 11/18 - 11/19. Bugün ya da yarın gelir diye bekliyoruz işte...

Alıntıları Göster
    "radolphie" Nickli Arkadas iyi fiyattan satiyor bence, Almak isteyenler kacirmasin derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    Arkadaşlar Kadiköy Kahraman E. nin hemen karşısında RAMSON Elektronik var şuan orada Kinect'i test edebilirsiniz açıkta var, ellerinde 2-3 tane var şuan almak isteyenler elini çabuk tutsun fiyatı da 450 TL idi.

Adamlar resmen uçmuş. Tabii böyle yapması da normal 15 gün sonra 300 en fazla 350 e zor satarlar bütün dükkanlarda satilacagi için

fiyatın o kadar çabuk ineceğini zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    Arkadaşlar Kadiköy Kahraman E. nin hemen karşısında RAMSON Elektronik var şuan orada Kinect'i test edebilirsiniz açıkta var, ellerinde 2-3 tane var şuan almak isteyenler elini çabuk tutsun fiyatı da 450 TL idi.

Adamlar resmen uçmuş. Tabii böyle yapması da normal 15 gün sonra 300 en fazla 350 e zor satarlar bütün dükkanlarda satilacagi için

fiyatın o kadar çabuk ineceğini zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    Fiyat yüksek gerçekten ya. Baya bi pahalı. Aceba kaç vücut algılıyor en fazla aynı anda. Move veya Wii gibi de düşünmemek lazım tabi sonuçta. Bundan bir tane alıyorsun tüm aile oynuyor. Ondan adetli almak gerekebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

play-asia 169 dolar bide 55 dolar kargo parası alıyor kısacası 167Euro yani 329 TL ye geliyor.

pahalı ya

Birde alman sitelerinde dili almanca amerikan sitelerinde dil ingilizce geçiyor..

Kinectte dil ayrımı mı var?

yada kendi menüsünden dil mi değişiyor ?

garip geldi makinanın dili ne ise o dilde olmuyormu?

arkadaş harbi özel üretim yaf :D dashboardın hangi dilse oda o dil olur benim xboxumda almanyadan alındı ama dashboard ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: radolphie

isteyen warsa cuma günü yurtdışından getirtiyorum. sadece kinect 350 tl xbox 360 4gb console artı kinect 750 tl acele edin

Xbox 360 slim 4GB Console u bu partiye sıkıştırabilirmisin..benim için çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 18 Kasım 2010; 10:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: radolphie

Xbox 360 slim 4GB Console u bu partiye sıkıştırabilirmisin..benim için çok önemli

Alıntıları Göster
    kutusuz kinect gelse alırmısınız ?

hani yurt dışından gelen giden oluyor ama kutuyla bavula sokmak daha zor

• quote:

kabloları eksik olmadığı takdirde alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herosaint

quote:

kabloları eksik olmadığı takdirde alırım..

Alıntıları Göster
    radolphie iyi fiyata veriyor elden alma imkanım olursa kişinin samimiyetinede güvenirsem kaçırmam hakiaten.

kinect hassas bi alet olduğu için kutusuz olarak gelmesi bi güvensizlik yaratabilir. çarpabilir bavulun içinde başka eşyalar deyip çizilebilir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Kasım 2010; 21:35:19 >

• quote:

radolphie iyi fiyata veriyor elden alma imkanım olursa kişinin samimiyetinede güvenirsem kaçırmam hakiaten.

kinect hassas bi alet olduğu için kutusuz olarak gelmesi bi güvensizlik yaratabilir. çarpabilir bavulun içinde başka eşyalar deyip çizilebilir vs.

Bavulda genelde kıyafet türü eşyalar olduğu için kutudan gelmesinden daha güvenli bile olabilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Bavulda genelde kıyafet türü eşyalar olduğu için kutudan gelmesinden daha güvenli bile olabilir aslında.

doğru aslında millet bu tür şeyleri tshirtlerin arasına koyup getiriyor. benim arkadaştan sipiariş verdiğim çok ufak bi lcd ekranda aynı şekilde donların atletlerin arasında yolculuk yaptı

ama dediğim gibi işin gerisi kişinin samimiyetine kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

doğru aslında millet bu tür şeyleri tshirtlerin arasına koyup getiriyor. benim arkadaştan sipiariş verdiğim çok ufak bi lcd ekranda aynı şekilde donların atletlerin arasında yolculuk yaptı

ama dediğim gibi işin gerisi kişinin samimiyetine kalıyor

Alıntıları Göster
    Yayılmaya başlasa fiyatlar oturacak ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

Yayılmaya başlasa fiyatlar oturacak ama..

Alıntıları Göster
    siparişleri gümrüğe takılanlar ne kadar para verdi? hiç kimseden ses çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

siparişleri gümrüğe takılanlar ne kadar para verdi? hiç kimseden ses çıkmadı.

Alıntıları Göster
    Xbox 360 250GB Slim w / Kinect sensörü Yaklaşık 650 tl gibi bir rakama alma durumum var alayımmı ?Yalnız ekstradan bir jostick ve hdmı kablo almam gerekecek.
    Özellikleri
    Yeni Xbox 360, 250GB konsol
    - Xbox 360 Kablosuz Kontrol
    - AV kablosu
    - Kinect sensör
    - Kinect Adventures (oyun)
    - 30 günlük Xbox Live Silver üyelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

Xbox 360 250GB Slim w / Kinect sensörü Yaklaşık 650 tl gibi bir rakama alma durumum var alayımmı ?Yalnız ekstradan bir jostick ve hdmı kablo almam gerekecek.
    Özellikleri
    - AV kablosu
    - Kinect sensör

1 dk bile düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Özellikleri
    - AV kablosu
    - Kinect sensör

1 dk bile düşünme

Bir haftadır ne alsam diye kafayı yedim.Şükür hallettim kuzen sağolsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Özellikleri
    - AV kablosu
    - Kinect sensör

1 dk bile düşünme

Bir haftadır ne alsam diye kafayı yedim.Şükür hallettim kuzen sağolsun.

Alıntıları Göster
    bizede al kimden alıyon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

bizede al kimden alıyon :)

Alıntıları Göster
    Kuzen norveçten tatile gelcekten sağolsun gelirken getircek.Umarım sorunsuz getirir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.