Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kinect de geldi dün. Gümrük kontrolü için açılmış ama takılmadı neticede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

Benim kinect de geldi dün. Gümrük kontrolü için açılmış ama takılmadı neticede.
    ShopTo bu sabaha karşı Kinect TV Mount parçasını yollamış arkadaşlar.

LCD'nin üzerine tutturabiliriz inşallah. 1 haftaya gelir artık sağolsun PTT.

ShopTo'dan 2 adet kablo almıştım onlar tam 5 günde geldi çünkü. (takipli kargo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Toplamda kaç liraya geldi? Ödemeyi amazondaki gibi TR kredi kartı ile yapabiliyor muyuz?
    Sizin LCD ye uyarsa ben de sipariş etmeyi düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Toplamda kaç liraya geldi? Ödemeyi amazondaki gibi TR kredi kartı ile yapabiliyor muyuz?
    Sizin LCD ye uyarsa ben de sipariş etmeyi düşünüyorum da.

Alıntıları Göster
    33 TL falan olması lazım. Bugünün kurundan hesaplamadım ama. Extreye yansır 2-3 güne o zamana belli olur ne kadara geldiği. :)

LCD'ye uymaz ise uydurucaz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bayramlarda 150euro limiti yükseltiliyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Benide Ekle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaxoN

Benide Ekle ...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar KINECT Best-Buy'da satışa sunulmuş. Mail geldi. Ancak web sayfasında yada broşüründe hiçbir bilgi yok nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaşlar KINECT Best-Buy'da satışa sunulmuş. Mail geldi. Ancak web sayfasında yada broşüründe hiçbir bilgi yok nedense...

Alıntıları Göster
    hepsi burada 599 tl ye sattıtan sonra Best buyında da ofiyata yakın satacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

hepsi burada 599 tl ye sattıtan sonra Best buyında da ofiyata yakın satacağı kesin.

Alıntıları Göster
    BEST BUYDA 630 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: quera

BEST BUYDA 630 TL

Obaaaaaaaaa.... O fiyat ne öyle yaaaaaaa.. Biz bedavaya almışız demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

Orijinalden alıntı: quera

BEST BUYDA 630 TL

Obaaaaaaaaa.... O fiyat ne öyle yaaaaaaa.. Biz bedavaya almışız demek ki

Alıntıları Göster
    Bu insanlar gerçekten çok acımasızlar.bu kadar insafsızca fiyat olur mu?Yazıklar olsun.Yaşasın amazon.

• quote:

Bu insanlar gerçekten çok acımasızlar.bu kadar insafsızca fiyat olur mu?Yazıklar olsun.Yaşasın amazon.

Alıntıları Göster
    Bu fiyattan alanlar elbet olacaktır. Gitti güzelim bankonotlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bu fiyattan alanlar elbet olacaktır. Gitti güzelim bankonotlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar MedyaMark'teyim bugün satış temsilcisine sordum Kinect geldi mi diye, çünkü daha önceden kinect ayrı satılmıyordu Yanında xbox360 ve birkaç oyunlar birlikte satılıyordu kinect. Herneyse bu adam geldi kinect satılıyor ayrı şekilde dedi Beni heyecan bastı daha sonra xbox360 bölümüne doğru ilerlerken içimden de acaba fiyat nedir diyede düşünüyorum sonra geldik kutuya baktım... etikete baktım... sonra tekrar kutuya baktım .... sonra tekrar etikete baktım ne göreyim 599 TL yazmaz mı yuhh dedim yani içimden resmen soğudum cihazdan anlaşılan bu cihazı Türkiye'den alamıyacağız ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

ama bugun kargolanck dio ve auto confirmation diğe mail geldi
    şu amazondan 2. oyun %50 indirimli olayı bitti mi kinect için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Arkadaşlar MedyaMark'teyim bugün satış temsilcisine sordum Kinect geldi mi diye, çünkü daha önceden kinect ayrı satılmıyordu Yanında xbox360 ve birkaç oyunlar birlikte satılıyordu kinect. Herneyse bu adam geldi kinect satılıyor ayrı şekilde dedi Beni heyecan bastı daha sonra xbox360 bölümüne doğru ilerlerken içimden de acaba fiyat nedir diyede düşünüyorum sonra geldik kutuya baktım... etikete baktım... sonra tekrar kutuya baktım .... sonra tekrar etikete baktım ne göreyim 599 TL yazmaz mı yuhh dedim yani içimden resmen soğudum cihazdan anlaşılan bu cihazı Türkiye'den alamıyacağız ...

bende bugün beylikdüzü media marka gittim tek kinect yoktu 250gbdı galiba 250gbxbox kinect 4 tane oyun 1100 civarı birşeydi.
    şöyle bir durum var 2 ay öncesine kadar mediamarkta bir tane xbox oyunu yoktu artık var az da olsa.yavaş yavaş yayılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: mratt

bende bugün beylikdüzü media marka gittim tek kinect yoktu 250gbdı galiba 250gbxbox kinect 4 tane oyun 1100 civarı birşeydi.
    şöyle bir durum var 2 ay öncesine kadar mediamarkta bir tane xbox oyunu yoktu artık var az da olsa.yavaş yavaş yayılıyor.

Alıntıları Göster
    bir de amazonda 550$lık shopping cart oluşturdum.acba gümrüğe takılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: afacanmeto

bir de amazonda 550$lık shopping cart oluşturdum.acba gümrüğe takılır mı?

Ne yaptın yahu? Tabii ki gümrüğe takılır. 150 euroluk limit var. O da yaklaşık 200 dolar yapıyor işte...
  • quote:

ne sorun yaşıyorsun?

Alıntıları Göster
    Yurt ortamında kinect oynamak bir başka oluyor yahu ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Yurt ortamında kinect oynamak bir başka oluyor yahu ^_^

Alıntıları Göster
    Kinecti amazondan almadan önce Ankamall D&D a telefon bırakmıştım, gelince beni arayın diye. Az önce aradılar ve geldiğini söylediler. Fiyatı da 399 TL imiş. Teşekkür ettim ve başka yerden temin ettiğimi söyledim. Fiyat uygun bence, almak isteyenler D&R ı da düşünebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Kinecti amazondan almadan önce Ankamall D&D a telefon bırakmıştım, gelince beni arayın diye. Az önce aradılar ve geldiğini söylediler. Fiyatı da 399 TL imiş. Teşekkür ettim ve başka yerden temin ettiğimi söyledim. Fiyat uygun bence, almak isteyenler D&R ı da düşünebilirler.

Alıntıları Göster
    amazon dan 201 dolara saat sipariş ettim gümrüğe takılırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkeye5429

amazon dan 201 dolara saat sipariş ettim gümrüğe takılırmı acaba

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Bende Amazondan 23 ocak günü sipariş verdim 27 Ocak da elime ulaştı. Xbox 360 250GB konsolu gold.com.tr den 699TL ye aldım. İşin ilginci oda perşembe geldi.

Tebrikler DHL ve Amazon.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.