Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noelinson

quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx
    arkadaşlar, bu kadar arkadaşın kargosu gümrüğe takılmaması yılbaşından dolayımıydı, yoksa şuan sipariş versek bizde alabilirmiyiz acaba ?

alabiliyorsak amazon.de den mi almamız daha iyi olur.

teşekkürler.

Evet arkadaSim yilbasindan bir ay once bir ay sonra gümrük te 300 euro ya kdar esnek davraniorlar fakat buda garanti degil turkiye burasi eger siparis vericeksen amazon.de den ver benimki 2 gunde geldi suan 20 euro indirim var elini cabuk tut derimmm:))))

Alıntıları Göster
    daha dün sipariş verdik olaya bakın gümrüğe takılırsa yandık
    http://www.milliyet.com.tr/dhl-sorusturuluyor/guncel/haberdetay/11.01.2011/1337618/default.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

benim şansızlığım konteynerın bir gün cincinnatide sizin kinectleri beklemesi sizin şanssızlığınız benim gibi bahtsız bir adamın konteynerine kinectinizin yüklenmesi.
    Benimki takılırsa herkes ölür İstanbula indikten sonra konteynerda narkotik köpekleri arama yapıyor yazmasından korkuyorum

geçmiş olsun hocam, bu mesajların hepsini okuyup gülmüştüm ama gerçekten korktuğun başına gelmiş yani. hakkat bahtsızmışsın.
    neyse en azından çalışıyor. şimdi darılmazsan biraz makara yapayımda neşen yerine gelsin
    lütfen en kısa zamanda bir abdest al, yoksa çöl sıcağında kutup ayıları kovalayacak seni

• Haberi okudum.ancak bizim ürünlere birşey olmaz.onların yaptığı daha büyük ve kendilerine kazanç sağlayan bir iş.kim bilir kaç milyonluk işlerdir onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: erkan17

Arkadaşlar merhaba Amazon dan komple Xbox 360 paketi ( 2 kol + kinect ) vs vs. kaça getirtebiliriz acaba bir bileniniz var mı ???

%100 gümrüğe takılır. Gümrükten çıkarman için de bir ton masrafa girersin. Astarı yüzünden pahalı olur. Sakın öyle bir şey yapma...

Alıntıları Göster
    Benim kinect de geldi amerikadan, benide yazın listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsalnotam

Benim kinect de geldi amerikadan, benide yazın listeye

Alıntıları Göster
    Dün Kadıköy deydim. Gitmişken bir gezineyim dedim. Her yerde Kinect var ama fiyatlar 400 - 450 arasında.
    Bu fiyatlar konusunda yorum yapmak bile istemiyorum. Ama kinect oyunları çok da pahalı değiller. 85 - 120 arasında fiyatlar var. 120 biraz yüksek ama 85 - 100 arası fiyatlar kabul edilebilir. Yurtdışından alınmak istense 70 - 90 arası bir maliyet oluyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: senol1979

Dün Kadıköy deydim. Gitmişken bir gezineyim dedim. Her yerde Kinect var ama fiyatlar 400 - 450 arasında.
    Bu fiyatlar konusunda yorum yapmak bile istemiyorum. Ama kinect oyunları çok da pahalı değiller. 85 - 120 arasında fiyatlar var. 120 biraz yüksek ama 85 - 100 arası fiyatlar kabul edilebilir. Yurtdışından alınmak istense 70 - 90 arası bir maliyet oluyor zaten.

Alıntıları Göster
    Benimkilerde geldi birini satıyorum burdan beklemeden almak isteyen varsa hiç açılmamış kutusunda , hemen bugun kargolayabilirim. 330 liradan vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: aSercan

Benimkilerde geldi birini satıyorum burdan beklemeden almak isteyen varsa hiç açılmamış kutusunda , hemen bugun kargolayabilirim. 330 liradan vericem.

iki ürün birden alınca da takılmadan geliyormu yani kardeş ?
  • 121 euro gözüküyor fiyat??
    quote:

quote:

arkadaşlar, bu kadar arkadaşın kargosu gümrüğe takılmaması yılbaşından dolayımıydı, yoksa şuan sipariş versek bizde alabilirmiyiz acaba ?

teşekkürler.

Evet arkadaSim yilbasindan bir ay once bir ay sonra gümrük te 300 euro ya kdar esnek davraniorlar fakat buda garanti degil turkiye burasi eger siparis vericeksen amazon.de den ver benimki 2 gunde geldi suan 20 euro indirim var elini cabuk tut derimmm:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

121 euro gözüküyor fiyat??
    quote:

quote:

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Şu xbox slime direk dvd roomu sökmeden fw atılsa ne iyi olur..

Makinayı sökmekten nefret ediyorum

Tikliyim içini açtığım herşey bana bozuk gelir elektronik ürünlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Geçen haftalarda bende FW attırdım makinaya ama keşke yaprırmasamıydım diyorum bazen. Sadece 3 tane oyunda ap25 koruması var. Kinect oyunlarında yok mesela. Yeni oyunlarda olacakmı ki? Bilgisi olan arkadaş varmı?

• Nasil yani? Korsan cd kinect oyunlarini normal bi slim kasada calistirabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagugur

quote:

quote:

Geçen haftalarda bende FW attırdım makinaya ama keşke yaprırmasamıydım diyorum bazen. Sadece 3 tane oyunda ap25 koruması var. Kinect oyunlarında yok mesela. Yeni oyunlarda olacakmı ki? Bilgisi olan arkadaş varmı?

sendeki fw kaç kardeş.

1.76 iextreme atarsan sorun kalmaz düşüncesindeyim

Aldığın yere götür yeni fw çıkınca ücretsiz atmıyorlarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: cagugur

quote:

quote:

sendeki fw kaç kardeş.

1.76 iextreme atarsan sorun kalmaz düşüncesindeyim

Aldığın yere götür yeni fw çıkınca ücretsiz atmıyorlarmı

Alıntıları Göster
    gümrükten geçti arkdaşlar bgun elimde olur......beni de ekliyebilirsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

gümrükten geçti arkdaşlar bgun elimde olur......beni de ekliyebilirsin....

Alıntıları Göster
    Amazon.de den siparişi nasıl takip ediyoruz? İlk başta bir numara gönderdiler ama onunla değil herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 12 Ocak 2011; 14:31:20 >
  • Listeye beni de ekleyin.az önce teslim aldım.sapasağlam pırıl pırıl. Akşama kuracağım. :)
  • http://www.milliyet.com.tr/dhl-sorusturuluyor/guncel/haberdetay/11.01.2011/1337618/default.htm

yeni alanlar ve alacaklar dikkat etsin :) biz yırtmışız ne güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

http://www.milliyet.com.tr/dhl-sorusturuluyor/guncel/haberdetay/11.01.2011/1337618/default.htm

yeni alanlar ve alacaklar dikkat etsin :) biz yırtmışız ne güzel ya

Yoksa bizim kinectler bunların sayesinde mi geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Amazon.de den siparişi nasıl takip ediyoruz? İlk başta bir numara gönderdiler ama onunla değil herhalde.

Alıntıları Göster
    ekleyin benide listeye, xbox ı aldık , kinecti aldık , 1 ay live hediye üyeliğimizde var, cepler oldu kuzu kulağı, oyun almaya kredi kartında limit kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSercan

ekleyin benide listeye, xbox ı aldık , kinecti aldık , 1 ay live hediye üyeliğimizde var, cepler oldu kuzu kulağı, oyun almaya kredi kartında limit kalmadı

Alıntıları Göster
    dhl soruşturması ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim, pazartesi kargoya verilen cihazım bugün istanbula gelmiş ve dağıtıma çıktı yazıyor.
    bir sorum var, İzmit' te dhl şubesi yok, dağıtımı hangi şirket yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 12 Ocak 2011; 17:42:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

dhl soruşturması ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim, pazartesi kargoya verilen cihazım bugün istanbula gelmiş ve dağıtıma çıktı yazıyor.
    bir sorum var, İzmit' te dhl şubesi yok, dağıtımı hangi şirket yapıyor?

Alıntıları Göster
    Kinect için yaptığım tv aparatını sizlerle paylaşayım istedim. Bana maliyeti 0 TL oldu ama siz yapmaya çalışsanız en fazla 5 - 10 TL arasında bir rakam belki olur.

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik !

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.