Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün itibariyle bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Monster Ankara şubesine yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Zorlu bekleyişin kısa süre içinde son bulabileceğini duydum herkese hayırlı olsun
  • yaa arkadaşlar bişey sormak istiyorum. ekran tipi hd mi yoksa full had mi olmalı? 1920*1080 çözünürlükle masa üstü yazılar vs çok ufak olmuyomu? kafam karıştı hangisi seçilmeli acaba? acil yardım edermisiniz?
  • ben yazı boyutuna alıştım ama gören herkes oldukça zorlanıyo. özellikle internette dolaşırken rahat okuyamıyorlar yazıları...
  • Sandy Bridge Teknolojiyi bekleme taraftarıyım Birde fiyatları belli bir olsaydı iyi olurdu ona göre bu seriyi alırdım

Bir Arkadaşım bu şekilde soru sormuuş ama kimse cevap vermemiş verilirse bende ona göre almak isterim.
  • Sn. drprens ve Değerli Arkadaşlar;

Sandy Bridge işlemcili modellerimizin fiyatlarını inşallah yarın gün içinde web sitemizde bulabileceksiniz. Fiyatlarımızın GTX460M ekran kartlı modellerimiz için 1699 $ + KDV' den başlayacağını şimdiden söyleyebilirim.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orijinalden alıntı: drprens

Sandy Bridge Teknolojiyi bekleme taraftarıyım Birde fiyatları belli bir olsaydı iyi olurdu ona göre bu seriyi alırdım

Bir Arkadaşım bu şekilde soru sormuuş ama kimse cevap vermemiş verilirse bende ona göre almak isterim.

• 5870 li model olmayacak mı
  • ilhan bey,
    3 martta kadıköy şubenize geleceğim şuan kıbrıstayım mağzanıza geldiğim zaman ürünü alamayacakmıyım monster markasının kalitesini anlamak için bi görmem gerek diye düşünüyorum. stoğunuzda olacak mı yoksa illa rezerve yapmak şart mı şimdi
  • yarını iple çekiyorum SB işlemcili modeller içiiin :D
    bekleyen herkesin şimdiden gözü aydın
  • Sayın ilhan bey Sandy Bridge serinizde 5870 modelini seçme şansımız olucak mı ve fiyat konusunda ne kadar indirim yapılabilecek verdiğin fiyat gerçekten çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhayaletı

Sayın ilhan bey Sandy Bridge serinizde 5870 modelini seçme şansımız olucak mı ve fiyat konusunda ne kadar indirim yapılabilecek verdiğin fiyat gerçekten çok güzel

ve bu seri ne zaman gelicek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER SANDY Bridge serisi ürünlerimizin en geç Nisan 2011 sonu veya Mayıs ayının ilk 2 haftası içinde inşallah bir problem olmazsa stoklarımızda olmasını hedefliyoruz arkadaşlar. Bu serideki ürünler ile ilgili ÖN SİPARİŞ uygulamasının 31 Mart 2011 Perşembe geceyarısına kadar geçerli olması ve bu tarihe kadar verilecek ÖN SİPARİŞLER için % 5' lik bir ÖN SİPARİŞ İNDİRİM KUPONUNUN bugün aktif hale getirilmesi planlamaktadır arkadaşlar. Nakit ödemede ek olarak yaptığımız % 3 İNDİRİM hem ÖN SİPARİŞ için hem de stoklarımızda mevcut ürünler için devam etmektedir arkadaşlar. Nakit ödeme yapmayı düşünen arkadaşlarımızın % 5 ÖN SİPARİŞ ve % 3 NAKİT ÖDEME indirimi fırsatını kaçırmamasını tavsiye ediyoruz arkadaşlar.

Ödemelerinizi Müşteri Temcilcisi arkadaşlarımızla görüşerek istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ödemenizin istediğiniz kadar bir kısmını NAKİT, kalan kısmını bir yada birden fazla kredi kartı ile TEK ÇEKİM veya TAKSİTLİ olarak yapabilirsiniz arkadaşlar. Genel anlamda bir çok kredi kartına komisyonsuz 6 TAKSİT yapılıyor olmakla birlikte bazı kredi kartlarında özellikle MAİL ORDER ile ödeme biçimi için komisyonsuz 7 - 8 - 9 - 10 veya 12 taksit fırsatları veya ek taksit kampanyaları dönem dönem bulunabilmektedir. Bu fırsatların bulunup bulunmadığını Müşteri Temsilcisi arkadaşlarımızdan siparişiniz öncesinde öğrenebilirsiniz.

Sorularınız olursa lütfen foruma yazın, memnuniyetle yanıtlamaya çalışalım.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

* Not : Üretim ve teslimatlarda aşağıdaki " SİPARİŞ ÖNCELİĞİ SIRALAMASI " mutlaka dikkate alınacak ve tüm işlemler bu sıralamaya göre yapılacaktır.

1.) KESİN SİPARİŞİ VERİLMİŞ VE TAHSİLATI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLER,
    2.) KESİN SİPARİŞİ VERİLMİŞ VE KAPORA ALINMIŞ ÜRÜNLER,
    3.) KESİN SİPARİŞİ VERİLMİŞ VE REZERVE DURUMDAKİ ÜRÜNLER,
    4.) SİPARİŞ VERİLMEMİŞ ANCAK ÜRÜN GELDİĞİNDE BİLGİ VERİLMESİNİ İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZ,
    5.) YENİ ÜRÜN SİPARİŞLERİ...

Bu bilgide yer almış arkadaşım

• Arkadaşlar konuyu 3 gün önce gördüm ve çoğunu okudum fakat ikna olamadım bu fiyata bu pc nasıl olabilir? Lütfen bana açıklar mısınız bu pc yi aldıktan sonra yakın tarihte büyük sorunlar çıkarmayacağını kim garanti edebilir? Açıkçası önyargılı davranmak istemiyorum ama Monster markasını ilk kez duyuyorum ve pek guvenemedim ikilemde kaldım.
  • Ben kendi hislerimi aktarayım.

Bu fiyata olmasının sebebi monsterın diğer firmalar, şirketler, internet üzerinden satış yapan siteler gibi yüksek karlarla satmaması.
    Kim garanti edebilir demişsin ama konuyu okumamışsın bilgisayarın zaten 2 yıl garantisi var ayrıca sorun çıkarmak bütün cihazlara mahsus bir şeydir öyle bir demişsin ki sanki acer toshiba sorun çıkarmıyor bu çıkartacak..
    Monster markası türk bir firma o yüzden duymamışsındır sanıyorum diğer yabancı ülkelerde bu firma yok Tr'de doğmuş bir firma yani.

Ben gittim gördüm yerlerini son derece güzel bir ortamdı ilgililer idi zaten arkadaşların dediğini göre bir şey oldu mu hemen arızayı gideriyorlarmış.

Kısacası monster benim gözümde o kadar iyi güzel bir yerdeki asla acer,hp,toshiba,sony,dell,lenovo vs markalara bakmam.

Yanlış bir şey yazdıysam affola.

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Arkadaşlar konuyu 3 gün önce gördüm ve çoğunu okudum fakat ikna olamadım bu fiyata bu pc nasıl olabilir? Lütfen bana açıklar mısınız bu pc yi aldıktan sonra yakın tarihte büyük sorunlar çıkarmayacağını kim garanti edebilir? Açıkçası önyargılı davranmak istemiyorum ama Monster markasını ilk kez duyuyorum ve pek guvenemedim ikilemde kaldım.

• bu modeli 3 aydır takip ediyorum...hep almaya ramak kala fikrimi değiştirdim.yeni işlemcili fiyatlar nakit indirimi+kupon indirimi olsa bile çok fazla geldi..
    yeni donanım ekletmek ateş pahası.bir de o fiyata linux...tamam bilgisayar güzel ama dolar kuru 2500 TL lik bilgisayarı 2900 TL olmuş.
    ayrıca indirim olabilir mi ? mesela dolar kuru indirimi...kur sabit bırakılıp bütçe olarak daha uygun fiyatlar olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners
    Ben kendi hislerimi aktarayım.

Bu fiyata olmasının sebebi monsterın diğer firmalar, şirketler, internet üzerinden satış yapan siteler gibi yüksek karlarla satmaması.
    Kim garanti edebilir demişsin ama konuyu okumamışsın bilgisayarın zaten 2 yıl garantisi var ayrıca sorun çıkarmak bütün cihazlara mahsus bir şeydir öyle bir demişsin ki sanki acer toshiba sorun çıkarmıyor bu çıkartacak..
    Monster markası türk bir firma o yüzden duymamışsındır sanıyorum diğer yabancı ülkelerde bu firma yok Tr'de doğmuş bir firma yani.

Ben gittim gördüm yerlerini son derece güzel bir ortamdı ilgililer idi zaten arkadaşların dediğini göre bir şey oldu mu hemen arızayı gideriyorlarmış.

Kısacası monster benim gözümde o kadar iyi güzel bir yerdeki asla acer,hp,toshiba,sony,dell,lenovo vs markalara bakmam.

Yanlış bir şey yazdıysam affola.

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Arkadaşlar konuyu 3 gün önce gördüm ve çoğunu okudum fakat ikna olamadım bu fiyata bu pc nasıl olabilir? Lütfen bana açıklar mısınız bu pc yi aldıktan sonra yakın tarihte büyük sorunlar çıkarmayacağını kim garanti edebilir? Açıkçası önyargılı davranmak istemiyorum ama Monster markasını ilk kez duyuyorum ve pek guvenemedim ikilemde kaldım.

2 yıl garantisi olduğunu biliyorum zaten her markada 2 yıl garanti var fakat bazıları gerçekten çok uğraştırıyorlar o bakımdan dedim yani kotulemek için değil. Ayrıca diğer sayfalardan birinde içindeki parçaların çin den gelip burada birleştirildiği gibi bir şey vardı o da kafamı karıştırdı. Yani size şöyle soyliyeyim bu konuya ilgi gösterenler gibi oyun oynamayı seven bi kullanıcıyım ve bu pc deki özellikler gerçekten hoşuma gitti fakat bu pc beni 3 yıl idare edebilir mi ben her oyunu full ayar oynama takıntısı olan biri değilimdir. Lafın kısası siz bu ürünü öneriyor musunuz?

• Elbette öneriyoruz cidden gelmesi bir şey ifade etmez ki hepsi Çin'de üretiliyor zaten monstera özel bir şey olduğunu sanmıyorum.

Uğraştırma konusunda da yukarıda dediğim gibi arkadaşlar çok ilgililer bir şey olduğu zaman makinayı aras kargoyla ücretsiz yolluyorsun yapıp tekrar yolluyorlar ve çok hızlılar bekletme gibi bir durumları yok zaten servis hizmeti verdikleri yerde büroları bildiğim kadarıyla.

Bu makina sizi 3 yıl götürür her oyunu full ayarda açmasa da illaki açar zaten hızlı gelişiyordu oyun sektörü şimdi hepten uçtu ama 3 yıl yeter bence
  • Mourners ilgin için çok teşekkür ederim. Benim ikilemde kalmamin büyük nedeni çevremdekilerin tavsiye etmemesiydi özellikle kuzenim bilgisayarcı ve çabuk sorun çıkardığını söyledi fakat bir kez daha gözden geçireceğim. Sanırım ürünler marttan önce gelmeyecekmis ve yeterli stok varmış bende bu sırada kararımı veririm.

• Kuzenin kullanmış mı emin misin?

Benim ailemde anlamaz herkese soruyorlardı monster nasıl bir bilgisayar diye herkes dandik hiç duymadım falan demiş annemler almayalım dandikmiş falan diyorlardı bana gelip en sonunda evde hır çıktı bağırdım çağırdım durmadan araştırıyorum millet benden iyi mi bilecek kullanmışlar mı diye sustular.

Ayrıca monsterın bilgisayarları MSI firmasına ait gibi bir şey zaten sadece adı monster.
  • Yok haklısın kullandığını zannetmiyorum fakat dediğim gibi mesleği pc satışı ve teknik servis olduğundan kafamı büyük ölçüde kurcaladı bana asus ve lenovo önerdi fakat karar veremiyorum o markalarda istediğim sistem yok ve beni 3 yıl idare edebileceklerini sanmıyorum babamda 3-4 yıldan önce yenisini almaz :) bütçem bu pc ye yetiyor ve özellikleri muhteşem sanırım alacağım.
  • Asusda gh73 mü ne öyle bir model vardı oda 3.5 4 lira civarı fakat o arkadaşın ne öyle dediği oldukça açık değil mi zaten monsterın tanınmıyor olması
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.