Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
234.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda nasıl sonuç aldınız? Yukarıda her oyunu full ayar açıyorum demişler doğru mu? Kaç saat sonra pc ısınıyor?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_45512278/tm.htm burada kullanıcı testleri başlığı altında laptopa ait kullanıcı testlerine bakabilirsin.Ayrıca daha onceki mesajlarda sordugun soruların hepsinin cevabı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners
    Asusda gh73 mü ne öyle bir model vardı oda 3.5 4 lira civarı fakat o arkadaşın ne öyle dediği oldukça açık değil mi zaten monsterın tanınmıyor olması

Asus G73 dediğin gibi donanımı iyi fakat 3500 TL den aşağı değil ve sanırım Türkiye'de satılmıyor hiçbir sitede göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorzhul
    http://forum.donanimhaber.com/m_45512278/tm.htm burada kullanıcı testleri başlığı altında laptopa ait kullanıcı testlerine bakabilirsin.Ayrıca daha onceki mesajlarda sordugun soruların hepsinin cevabı var

Teşekkürler bence test sonuçları oldukça iyi özellikle benim korktuğum ısı konusuydu gayet iyi gözüküyor anakartın ısı yüzünden sorun çıkarması veya chip setin arızalanmasi gerçekten büyük sorunlar

• Eger saglamligina guvenmiyorsan monster basligi altindaki diger konulara bakarsan aklinda soru kalmaz

• Arkadaşlar 2. parti ürünlerin yanında ilk partide olduğu gibi mouse gönderilmeyecekmiş. Ben ise mouse ile gönderilecek diye o kadar sevinmiştim ki hevesim kursağımda kaldı. Acaba İlhan Bey fikrini değiştirir mi diye sormak istiyorum. Bizim Monster larımızda layığıyla gaming mouse u ile gönderilsin lütfen Fokus Bilgisayar.

• Ayıptır ya o 1.parti geç geldiği için arkadaşlara bir özür niteliğinde hediye edilmişti.
    quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Arkadaşlar 2. parti ürünlerin yanında ilk partide olduğu gibi mouse gönderilmeyecekmiş. Ben ise mouse ile gönderilecek diye o kadar sevinmiştim ki hevesim kursağımda kaldı. Acaba İlhan Bey fikrini değiştirir mi diye sormak istiyorum. Bizim Monster larımızda layığıyla gaming mouse u ile gönderilsin lütfen Fokus Bilgisayar.

• quote:

Ayıptır ya o 1.parti geç geldiği için arkadaşlara bir özür niteliğinde hediye edilmişti.

Ben sadece soruyorum arkadaşım ayıplık bir durum yok. Belki bize de gönderilir çok işime yarar. 2560 tl veriyoruz nesi ayıp böyle bir isteğin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Ben kendi hislerimi aktarayım.

Bu fiyata olmasının sebebi monsterın diğer firmalar, şirketler, internet üzerinden satış yapan siteler gibi yüksek karlarla satmaması.
    Kim garanti edebilir demişsin ama konuyu okumamışsın bilgisayarın zaten 2 yıl garantisi var ayrıca sorun çıkarmak bütün cihazlara mahsus bir şeydir öyle bir demişsin ki sanki acer toshiba sorun çıkarmıyor bu çıkartacak..
    Monster markası türk bir firma o yüzden duymamışsındır sanıyorum diğer yabancı ülkelerde bu firma yok Tr'de doğmuş bir firma yani.

Ben gittim gördüm yerlerini son derece güzel bir ortamdı ilgililer idi zaten arkadaşların dediğini göre bir şey oldu mu hemen arızayı gideriyorlarmış.

Kısacası monster benim gözümde o kadar iyi güzel bir yerdeki asla acer,hp,toshiba,sony,dell,lenovo vs markalara bakmam.

Yanlış bir şey yazdıysam affola.

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Arkadaşlar konuyu 3 gün önce gördüm ve çoğunu okudum fakat ikna olamadım bu fiyata bu pc nasıl olabilir? Lütfen bana açıklar mısınız bu pc yi aldıktan sonra yakın tarihte büyük sorunlar çıkarmayacağını kim garanti edebilir? Açıkçası önyargılı davranmak istemiyorum ama Monster markasını ilk kez duyuyorum ve pek guvenemedim ikilemde kaldım.

2 yıl garantisi olduğunu biliyorum zaten her markada 2 yıl garanti var fakat bazıları gerçekten çok uğraştırıyorlar o bakımdan dedim yani kotulemek için değil. Ayrıca diğer sayfalardan birinde içindeki parçaların çin den gelip burada birleştirildiği gibi bir şey vardı o da kafamı karıştırdı. Yani size şöyle soyliyeyim bu konuya ilgi gösterenler gibi oyun oynamayı seven bi kullanıcıyım ve bu pc deki özellikler gerçekten hoşuma gitti fakat bu pc beni 3 yıl idare edebilir mi ben her oyunu full ayar oynama takıntısı olan biri değilimdir. Lafın kısası siz bu ürünü öneriyor musunuz?

Güvenmiyorsan almazsın olur biter ama hangi marka olursa olsun aldıktan sonra sorun çıkarmıyacağının garantisini alamazsın.....

Monsterla ilk tanışmam 2007yılında aldıgım notebookla olmuştu ve o notebookta hala elimde ve aradan geçen sürece rağmen oynayamadığım oyun var mı dersen evet son sistemleri bile zorlayan metro2033 gibi bir oyunu oynayamadım ve ama crysis ve crysis warhead gibi oyunları orta seviyede gayet rahat oynuyorum hala ama malum gelişen teknoloji ve yeni modelin cezbedici estetiği ve tabiki şuan için türkiyede satılan en iyi konfigürasyon uygun fiyata elde edebilmek düşüncesiyle ilk partiden alanlardanım.

Baskalarının ne düşündüğünden çok yıllardır fazlasıyla hor kullandıgım hatta bikaçmetre fırlatarak kasasını kırmayı dahi başardığım eski notebookumda monster teknik servisinin gerek ilgili ,bilgilendirici ve makul fiyatlar içeren teknik servisi gerekse her daim ulaşabildiğim çalışanları sayesinde bende o saydıgınız sony levono gibi markaları bilsem de asla MONSTER ve FOKUS BİLGİSAYAR ÇALIŞANLARI ile karşılaştırmam alan arkadaslarında yeni bir notebook alıcakları zaman MONSTERdan başka bir markaya yöneliceklerini hiç sanmam.......

• Cevaplarınız için teşekkürler gerçekten rahatlatıcı önceki mesajımda dediğim gibi tek korkum ısı problemi ve yol açtığı diğer büyük sorunlardı ama sanırım kimse ısı problemi yaşamıyor ve bu konudan muzdarip olan da yok.
  • Fokus bilgisayarın bu ürünü bu fiyata satması bile ülkemizdeki ticari ahlakı yerle bir etmiş diğer markalara bir cevaptır. Bakın aynı fiyatlı Sony ürünlerinde FullHD ekranla piyasadaki neredeyse en dandik ekran kartını müşterilerine sunması bile bence bir terbiyesizliktir. Asus un şu ünlü modelini aylarca takip ettim iyiki de stoğunu bir türlü yakalayamadım. Ben aldığım bilgisayarın sorunsuz olmasınıda artık beklemiyorum çünkü ben daha önce hiç kullanmamış olsam bile Monster markasına bir Türk markası olmasından dolayı güveniyorum. Nitekim Fokus Bilgisayarı aradığınızda insanların size ne kadar değer verdiğini müşteriyi varlıklarının bir sebebi ve bir hedefi olarak gördüklerini tüm bunlardan öte firma olarak ticari ahlakı bir olmazsa olmaz gördüklerini anlayabiliyorsunuz.

Fokus Bilgisayar neden hiç duyulmamış diyordum şu güne kadar; ancak bunuda anlamış bulunmaktayım. Monster mağazalara düştüğü zaman ürünlerinin kontrolünü 1. elden sürdürme ilkelerini gerçekleştirmeleri zorlaşacağı içindir sanırım.

Ben sadece teşekkür etmek istiyorum Fokus'a. Ne varsa sizde var.

• özgür bey P170HM modeline gtx460m veya gtx470m seçenekleri eklenicek mi acaba gtx485m ile fiyat biraz yüksek olmuş =)
  • dostum istediğin laptop MONSTER Q72MS-16F21 15.6" olabilirmi? tek farkı ekran büyüklüğü
    quote:

Orijinalden alıntı: AnıL-

özgür bey P170HM modeline gtx460m veya gtx470m seçenekleri eklenicek mi acaba gtx485m ile fiyat biraz yüksek olmuş =)
  • Merhaba,

5870 li modelde i7 940xm seçeneği göremedim, bu seçenek bir daha gelmeyecek mi? gelecekse ne zaman gelecek?
  • SAYN ÖZGÜR BEY ;
    Sok durumu nasıl acaba şimdi ücreti yatırsak 1 nisanda elimizde olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımhayaletı -- 24 Şubat 2011; 17:10:13 >
  • sayın ilhan bey.1.partta verdiginiz gaming mouse lardan bir kampanya ile de olsa bize gondermeniz mumkun mu.uygun bir fiyata da olabilir.talebin cok olacagını dusunuyorum
  • Cidden oyun fareleri hiç olmazsa kampanyalı olsa çok güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnerdm

dostum istediğin laptop MONSTER Q72MS-16F21 15.6" olabilirmi? tek farkı ekran büyüklüğü
    quote:

Orijinalden alıntı: AnıL-

özgür bey P170HM modeline gtx460m veya gtx470m seçenekleri eklenicek mi acaba gtx485m ile fiyat biraz yüksek olmuş =)

o fark yüzünden 1 yıldır laptop arıyorum ben
  • Ben şu anda 2800 tl ye rezervemi yapmış ve kredi kartım 1-2 güne kesilir kesilmez de kesin siparişini verecek birisi olarak foruma birkaç şey yazıp sizin gibi kullanıcıların fikrini almak istiyorum

Asus G73 modelinde 3500 tl olanda
    Blu Ray disc ( benim konfigürasyonumda yok ekstra 100 dolar )
    8 Gb ram ( benimkisi 4gb , 4g daha eklemek 100 usd )
    1 tb hdd ( Monster 500gb , 750 gb a 50 usd fark isteniyor bunada olsun 100 usd olsun )
    17.3" ( monster 15.6 hadi buda 100 - 200 usd lik bir fark olsun )
    Preinstalled windows ayrıcalığı ile Tek bir tuş ile açılışta fabrika ayarlarına dönme ( Monsterda yok ama yakın zamanda kesin olur )
    Sonuçta ikiside aynı

Sadece yerli yapım olsun bizim firmamız kazansın Türk firması kazansın diye alıyorum

Monster firmasının performansı gayet güzel ben birkaç eksi özellikten bahsetmek isterim
    Linux ( bana göre windows 7 ile gelmesin umut ederdim )
    Özelleştirme menusunda 500 gb harddiskten momentus xt katı hibrid diski almak istediğimizde 100 usd bizden fark rica ediliyor
    Halbuki fokusun sitesinde 500gb 7200 rpm 105 usd , momentus 165 usd neden 100 usd fark talep ediliyor yuvarlak rakam olsun diyemi anlayamadım

Biz zaten buradaki fiyatları Vatan bilgisayar ile falan kıyaslamıyoruz çünkü zaten 2.500 tl 3000 tl gibi bir parayı ödüyoruz ve bunun karşılığını performans olarak alıyoruz ama bunun düzeltilmesini rica ediyorum

En nihayetinde sorunları hızlı ve ivedi şekilde çözüp böyle radikal bir bilgisayar toplamayı akıl eden bu firmayla yakın zamanda tanışmak dileğiyle diyorum ve yazımı bitiriyorum

Sonuç olarak yerli sermaye kazansın yerli olsun bizim olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earusan -- 24 Şubat 2011; 21:41:23 >

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.