Şimdi Ara

2+1 mi 4+1 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi bi 2.1 isini gorur ama 200ytlden az olmaz bunlar
  • almışken z-2300 al bari
    quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

quote:

x-230 un incelemesi vardı. forumun ilk inceleme bölümünde. hatta onu inceleyen kişi dün x-230 u satıyordu. ikinci el bölümüne bir bak istersen

O kişi ben oluyorum galiba... Evet, test ettiğim x-230 lar şu anda ikinci el bölümünde satılıklar...Galiba acoustic energy aego'nin gelmesini beklemekten vazgeçtim Z-2200 alıyorum...

• walla yaw 2200 nerden cıktı maddi olarak problem yoksa z-2300
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

walla yaw 2200 nerden cıktı maddi olarak problem yoksa z-2300

Test etmedıı bı 2200 kaldı heralde onun ıcındır
  • z2300 kesinlikle z2200e göre daha iyi bir üründür. z2300 öneririm.
  • sıfır z-2300'ü şu andA HIZLI SİSTEM'de bulmak mümkün değil o yüzden ikinci elden bi z-2200 buldum, bakalım anlaşırsak o olacak olmazsa da z-2300 gelirse ondan alırız...
  • walla hızlı sistemde yok ama vatan computerin topkapıo ve bostancı magazasında war ahanda link http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=16641
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

walla hızlı sistemde yok ama vatan computerin topkapıo ve bostancı magazasında war ahanda link http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=16641

Ankaradayım demıstım kardes ıstanbulda dıılım

• quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

Çok küçük bi odam war uygun fiyat ve doyurucu bass istiorm ayrıca odamda müzik seti pc me baglı acaba creative 2+1 yeter mı yok sa 4+1 mı tercıh etmelıyım bunun dısında tawsıe edebılceenız hoperlor warsa yardımcı olrsanız sewınrm

Home theatre sistemlerde Daha çok TV bağlı olarak 5+1 standart DVD lerin çoğuda 5+1 destekliyor ancak bence Pc lerde 2+1 yeterli ben Ozaki NUKE 2+1 tercih ettim

2+1 mi 4+1 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Ekim 2005, 4:59:44 >

• böyle bir saçmalık olamaz.ne demek pc lerde 2.1 yeterli..koskoca pc/multimedya sektörü boşunamı var,sadece 2.1 mi üretiyolar
    oyunlardaki eax desteği ne işe yarar.cmss benzeri karışım teknolojileri hangi alet için yapıldı.günümüzdeki ses kartları bütün dvd-player lardan daha iyi.özellikle yeni gelicek x-fi lar arada uçurum yaratıcak.lütfen ölçülü atalım
    quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

Çok küçük bi odam war uygun fiyat ve doyurucu bass istiorm ayrıca odamda müzik seti pc me baglı acaba creative 2+1 yeter mı yok sa 4+1 mı tercıh etmelıyım bunun dısında tawsıe edebılceenız hoperlor warsa yardımcı olrsanız sewınrm

Home theatre sistemlerde Daha çok TV bağlı olarak 5+1 standart DVD lerin çoğuda 5+1 destekliyor ancak bence Pc lerde 2+1 yeterli ben Ozaki NUKE 2+1 tercih ettim

2+1 mi 4+1 mi?

• quote:

ben bu söylediklerine sadece gülerim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.