Şimdi Ara

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xbox 360 dvd rom mumu değiştirebilirmiyim değiştirebilirsem en fazla kaç para

• değiştirebilrisin parasını tam bilmiyorum
  • iyi o zaman benim makina arcade bu makinaya uyumlu dvd rom alacam dime bide arkadaşlar kaç para olduğunuda yazabilirmisiniz 500 lira falan deil dime en fazla 200 lira olsun
  • Ne 200 lirası arkadaşım, altın kaplama dvd-rom mu alıyorsun?
    40-50 lira ancadır.
  • 500 liraya git yeni xbox al
  • arkadaşlar ben size gerçeği söyliyimmi ben bu xboxı benim babam çinden getirtti çünkü oraya gitmişti ordan buraya gönderdi bende oynuyodum yeni fw çıktı fw attırmak için gittim satıcıya adam dediki dvd rom çin malı dedi bende neeeeeeeeee dedim bunun için dvd romumu değiştirecem sizce değiştirebilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varmı yardımcı olabilecek !!!
    14 yıl önce açıldı
    YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

arkadaşlar ben size gerçeği söyliyimmi ben bu xboxı benim babam çinden getirtti çünkü oraya gitmişti ordan buraya gönderdi bende oynuyodum yeni fw çıktı fw attırmak için gittim satıcıya adam dediki dvd rom çin malı dedi bende neeeeeeeeee dedim bunun için dvd romumu değiştirecem sizce değiştirebilirmiyim

Neden olmasın önerim Samsung bi dvd rom al
  • ohhhhhhhh be!! içim rahatladı varya! adam dediki bana dvd rom çin malı olduğu için fw atamayız çünkü onların sistemi farklı dedi bende kaç aydır aktivasyon diski kullanıyordum şimdi gidip samsung bir dvd rom alcam ama samsung dvd rom kaç para fw atabilirmiyim 50 tl den fazla olmasın kaç para
  • ya onları bilmiyom googledan yaz işte
  • quote:

ohhhhhhhh be!! içim rahatladı varya! adam dediki bana dvd rom çin malı olduğu için fw atamayız çünkü onların sistemi farklı dedi bende kaç aydır aktivasyon diski kullanıyordum şimdi gidip samsung bir dvd rom alcam ama samsung dvd rom kaç para fw atabilirmiyim 50 tl den fazla olmasın kaç para

45 - 50 lira ancadır.
  • quote:

arkadaşlar ben size gerçeği söyliyimmi ben bu xboxı benim babam çinden getirtti çünkü oraya gitmişti ordan buraya gönderdi bende oynuyodum yeni fw çıktı fw attırmak için gittim satıcıya adam dediki dvd rom çin malı dedi bende neeeeeeeeee dedim bunun için dvd romumu değiştirecem sizce değiştirebilirmiyim

İlkokul alert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

ohhhhhhhh be!! içim rahatladı varya! adam dediki bana dvd rom çin malı olduğu için fw atamayız çünkü onların sistemi farklı dedi bende kaç aydır aktivasyon diski kullanıyordum şimdi gidip samsung bir dvd rom alcam ama samsung dvd rom kaç para fw atabilirmiyim 50 tl den fazla olmasın kaç para

45 - 50 lira ancadır.

dahada ucuza vardır.
  • ya arkadaşlar herşey tamamda ilk abime danışiyim dedim abime gittim dedimki abi ben dvd rom alacam dedim abimde kaç paraya! diyerek sert söz söyledi bende 50 tl civarında diyince abim de dediki lan olum salakmısın ya xbox 360 dvd rom fiyatları 280 lira dedi bende sen nerden biliyon dedim o da ben gittim doğu banka sordum dedi
  • Bide arkadaşlar dvd romumu değiştirdiğimde fw atabilirmiyim bide makinemin bölgesel kodu değişirmi?
  • Ya dvd rom la makinenin bölgesel kodu ne alaka tabikide değişmez.
    Evet fw atabilirsin.
  • bide abim dvd romlar 280 lira dedi doğrumu
  • quote:

bide abim dvd romlar 280 lira dedi doğrumu

yukarıda link vermişler işte, 50 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.