eski cazibesini kaybettiği gerçeği tartışılmaz zaten. eskiden ayda 1000 puan toplar sık sık yapılan kampanyalarda 3 ile çarptırıp uzakdoğua bilet alırdık. şimdi dediğiniz gibi akmasa da damlıyor ama yine de düzgün kullanım ve iyi bir takip ile puan toplamak mümkün. covid bitecek elbet o zaman ykb de kampanyalara tekrar başlayacaktır. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4120. sayfa)



-
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmsizin bitti dediğiniz karttan sadece mart ayında tek kart ile 325tl puan topladım ( trendyol-tlcard-benzin-kişiye özel-market )
bunu 3 kart ile yaptım 1000tl puan eder. söyleyeceklerim bu kadar nokta ...
Alıntıları GösterBu bir ölçüt degil ki!
Ben 10.000 liralık puan toplarım bir ayda!
Kaç para harcadınız bu puanlsr için?
Hayır eskisini bilmesem neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maligezginBu bir ölçüt degil ki!
Ben 10.000 liralık puan toplarım bir ayda!
Kaç para harcadınız bu puanlsr için?
Hayır eskisini bilmesem neyse
Alıntıları GösterNe kadar harcama yapılması gerektiği yukarıda yazdığım kampanyaların şartlarında yazıyor. Oradan bakabilirsiniz. Burada önemli olan harcamalarınızı kampanya zamanlarına denk getirip uyumlu yerlerden yapmak. Yani puan kazanmak için harcama yapmak doğru değil insanı gereksiz harcamaya teşvik eder. Ama harcamalarınızı puan verilen zamanlara denk getirirseniz puanlarda cebinize hediye kalır
iyi bir takip ile bu kartta hala iş var yani, birebir muadili hala tam yok bence. Seyahat anlamında en iyi rakibi shopfly ama orada çarpan konusu olmadığından bence adios yine de 1 tık öndedir.
Ha bizim bilmediğimiz daha iyi, puanları silinmeyen seyahat kartı varsa yazın bizde ona geçelim 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Puan aktarımları için canlı desteğe ya da aramanıza gerek kalmamış arkadaşlar.Mobil şubede kartlarım-daha fazlası-puan işlemlerinde puan transferi yapılabiliyor.Ben yeni öğrendim haberi olmayan arkadaşlar için yazdım
-
İyi bir takip ve akabinde zaten elzem olan harcamaların kampanya dahili firmalar üzerinden yapılması ile puan toplanabilirliği konusunda ben hemfikirim. 3 katı ile World kampanyaların en az 1 sene daha gelmeyecğini de tahmin ediyorum. Ancak! Evet ancak, yahu bu THY’nin rakamları nedir Allah aşkına. 3.500 lira civarı Barselona, 7.000 lira civarı New York falan. Hani sanki millet de gidebiliyormuş gibi) Ukrayna biletleri bile 2.000 liradan başlıyor.
Odessa ve Kiev 2.500 lira civarı. Şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 5 Nisan 2021; 14:29:44 > -
-
Deneyen oldumu acaba...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
denedim olmadı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YKB 310TL kart ücretini yapıştırmış. Bana 3 yıldır iade etmiyor.220,240,270 idi ve şimdi 310. Tekrar şansımı deneyeceğim :)
-
Bana 2 sene önce iade ettiler, geçen sene de iade ettiler.
Bu sene nanay! Nuh dediler, peygamber demediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 7 Nisan 2021; 19:49:28 > -
Ben son 3 yıldır iade alamıyorum. Sistem değişti ve kişi bazlı ne teklif veriyorsa size onu söylüyoruz diyorlar. Kartı herhalde 10-12 yıldır kullanıyorum. Bu seneki ücret iadesi için henüz aramadım. Belki bu sene bir iade imkanı sunar banka.
-
4000 TL puan var, mayıs başı bir haftalık iyi bir otelde tatil yapmak istyoruz. Sanırım çarpan 2. Ne önerirsiniz? Kampanya çıkmıyor artık 2 kat çok koyuyor ama tatil şart oldu bebek deniz görsün diye. Kuşadası - Side arası tercihen deluxe premium tatil köyleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi puan biriktirmişsiniz,
bu dönemde öneri yapmak zor da,
merakımdan soruyorum,
bu kadar puan ne kadar sürede birikti..
-
3 yık sürmedi sanırım. daha önce puanlarla 3 tatil birkaç şehir oteli konaklaması, uluslararası ve ülke içi uçuşlar yaptım ama güncel koşullara nazaran bedavaymış. Titanic deluxe de 800 puanla 5 gece balayı yaptıydık. Şimdi 1 gece alıyoruz aynı fiyata. Hakkaten koyuyor. Başka da bir şans yok mecbur harcanacak bir şekilde puanlar.
Bu arada o kadar da yüksek değil yahu ne puanlar duydum 10 binler vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için teşekkürler,
10 bin puan artık eskilerde kaldı,
günümüz şartlarına pek uygun değil..
ayda 500 puan kazandığım zamanı da bilirim..
yıl sonunda oluyordu..
hey gidi günler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 8 Nisan 2021; 21:30:8 > -
mayısta ege serin olur. Antalya’dan doğuya doğru bir yerlere gitmenizi öneririm. Kuşadasında yazlığım var mayısta akşam yorganla yatıyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sak0575cevap için teşekkürler,
10 bin puan artık eskilerde kaldı,
günümüz şartlarına pek uygun değil..
ayda 500 puan kazandığım zamanı da bilirim..
yıl sonunda oluyordu..
hey gidi günler..
tek kartla 10.000 puan dediğin gibi şu sıralar çok zor ama artık insanlar eşine annesine babasına adios kartı çıkarıp kampanyalara 3-4 kart ile giriyor. düzgün takip ile 2-3 kartla 10.000 puan hala toplanabilir seviyelerde. ama çok sıkı ve düzenli takip lazım. sadece alışveriş yaparak puan kazanayım diyorsan olmaz zaten biraz da eşe dosta yardım vs işlerine girmek lazım.
örnek olması açısından yazayım sadece kendime ait kartla son 1 yılda 3500tl puan toplamışım. annemin ve eşimin kartları ile birleşince de gayet iyi bir meblağ yapıyor.
ama gel gelelim covid kaynaklı düzgün seyahat kampanyaları olmadığından şu sıralar puan biriktirip beklemekten başka çare yok. tabi enflasyon ve dolar kuru karşısında puanların günden güne erimesi de cabası
-
otel kampanyası yok bu sene herhalde, covid çok kötü etkiledi adiosu
-
quote:
Orijinalden alıntı: investingotel kampanyası yok bu sene herhalde, covid çok kötü etkiledi adiosu
yurtdışını anlarım da yurtiçi otel ve bilet kampanyası yapabilirlerdi. çok da talep görürdü. ama ısrarla yapmıyorlar.
adios bizim için bitti siz de ufak ufak yol alın diyolar. çevremde 6-7 kişi beni görüp adios çıkaracaklardı, eskisi gibi kampanya olmadığını anlatınca hepsi vazgeçti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muraskayurtdışını anlarım da yurtiçi otel ve bilet kampanyası yapabilirlerdi. çok da talep görürdü. ama ısrarla yapmıyorlar.
adios bizim için bitti siz de ufak ufak yol alın diyolar. çevremde 6-7 kişi beni görüp adios çıkaracaklardı, eskisi gibi kampanya olmadığını anlatınca hepsi vazgeçti.
Alıntıları Gösteronun sebebi de sürekli kapanma şartlarının değişmesi olduğunu düşünüyorum. banka da sonra iptal vs ile uğraşmak istemiyor muhtemelen.
ülkede 10 günde bir gündem değişiyiro biri kapanıyor biri açılıyor ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X