Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.042
Cevap
1.065
Favori
5.622.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40794080408140824083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Eşimin kredi kartından puan aktarabilmek için her seferinde nüfus cüzdanları, evlilik cüzdanı ve dilekçeyi faks çekiyorum. Bu işlemi daha kolay çözebilme imkanımız var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmyrd

Arkadaşlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Eşimin kredi kartından puan aktarabilmek için her seferinde nüfus cüzdanları, evlilik cüzdanı ve dilekçeyi faks çekiyorum. Bu işlemi daha kolay çözebilme imkanımız var mıdır?
    hocam artık telefondan mesaj atılır gibi faks çekebiliyorsun programlar sayesinde. bir tane a4 formu hazırlayın her seferinde aynı formu kullanın. zor bir işlem değil yani

faks dışında maalesef farklı bir yöntem mevcut değil.
  • fr33b7y F kullanıcısına yanıt
    Benimde haziran ayinin basinda rezervasyon vardi buyuk kismini puanla az bir mikyarsa karttan cektiler
    Iptalden sonra parami verirler herhalde geri
    Ya puanlarima ne olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Bu işlemde kart numaraları, nüfus cüzdanı fotokopileri vb bütün kişisel bilgileri veriyoruz, programları kullanmak endişe yaratıyor açıkçası. Dilekçe, kimlikler ve 3 sayfa evlilik cüzdanını tek A4 formunda nasıl çözüyorsunuz?
  • uzmyrd U kullanıcısına yanıt
    Hellofax.com u kullan

• Mnr_baskurt M kullanıcısına yanıt
    Puanlar 20 iş gününde hesaba iade olacağını belirttiler bana. Nakit için birşey diyemeyeceğim isterseniz sorup bir öğrenin.

• Mesaj silinmistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetaga_1453 -- 17 Nisan 2020; 1:12:45 >
  • Yakin zamanda müşteri hizmetleri talebine istinaden harcama sözü karşılığı puan kampanyasi tanimlanan oldu mu acaba, gecen seneye kadar talebe istinaden uçuk veya düşük puanli da olsa talebe istinaden senede 1 2 kampanyaya katilim oluyordu. Bu sene talep ettim hicbir yanit gelmedi. Var mi talep edip yanit alabilen

• uzmyrd U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız, bu tür programlara bilgileri vermemek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Kesinlikle haklısınız, bu tür programlara bilgileri vermemek gerek.
    ben turkcell'in kendi fax uygulamasını kullanıyorum gayet güvenli ve başarılı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir66

Yakin zamanda müşteri hizmetleri talebine istinaden harcama sözü karşılığı puan kampanyasi tanimlanan oldu mu acaba, gecen seneye kadar talebe istinaden uçuk veya düşük puanli da olsa talebe istinaden senede 1 2 kampanyaya katilim oluyordu. Bu sene talep ettim hicbir yanit gelmedi. Var mi talep edip yanit alabilen
    Birkac ay once ben de arayarak talep etmistim ama cevap gelmedi. Cok uzun suredir kisiye ozel kampanya gelmiyor.

• genga04 G kullanıcısına yanıt
    Mart ayında Tayland'a uçuşum vardı. Seyehat hattını belki 10 kez aradıktan sonra uçuşu iptal edebildim. 15 gün sonra da puanlar kartıma geldi.

Uçuşu iptal etmemek için uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftokan

Mart ayında Tayland'a uçuşum vardı. Seyehat hattını belki 10 kez aradıktan sonra uçuşu iptal edebildim. 15 gün sonra da puanlar kartıma geldi.

Uçuşu iptal etmemek için uğraşıyorlar.
    havayolu firmalarından uçuşları açığa alın iptal etmeyin diye yönlendirme var o sebeple sonuna kadar direniyorlar.

benimde ağustosta var hala aksiyon almadım bekliyorum, giderim ümidiyle :)
    Onu bilmiyordum, teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 18 Nisan 2020; 18:20:51 >
  • Multe kullanıcısına yanıt
    Puanlar geldi mi?

• abeslange A kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam yüklendi bu ayda yaptık bakalım beklemedeyiz

• Ben 3 ay önce yapı kredi mobile girince eko kartımı ücretsiz gold world yapmak istermisniz diye bilidirm çıktı bende kabul ettim. Daha sonra arayınca bana adios kartı anlattılar bende yıllık kart ücreti olmazsa alacağımı söyledim. Kart geldi içinde 40 lira puan yüklenmiş. Bu puanları seyahat harcaması yaparsam 2-3 katı olarak mı kullanacağım?
  • Arkadaslar onceki sayfalari da okudum fakat genelde ucak bileti ile ilgili bilgiler gördüm. Ben yaz tatili icin 1 haftalık otel baktığımda mesela 5000 tl lik otel bana kac puana gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpit

Arkadaslar onceki sayfalari da okudum fakat genelde ucak bileti ile ilgili bilgiler gördüm. Ben yaz tatili icin 1 haftalık otel baktığımda mesela 5000 tl lik otel bana kac puana gelecek
    toplam fiyatı yurtiçi otel için ikiye böleceksin karşılığı puan bulursun. 5000tl otel için 2500tl puan gerekir
    Peki uçak biletinde olduğu gibi bazi dönemsel kampanya oluyor mu yoksa hep x2 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40794080408140824083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.