Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.099
Cevap
1.069
Favori
5.629.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26322633263426352636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dkt

merhaba. benim play card'ım var, adios'a çevirmek için başvurdum fakat başvurum reddedildi.
    Artık play'den adios'a çevrilmiyor mu bilgisi olan var mı?

Play cardınız öğrenciler için verilenlerdense evet adiosa çevirme konusu sıkıntılı ama değilse yani nomal başvuru ile play card aldıysanız müşteri hizmetlerini arayarak kartınızın cinsini değiştirebilirsiniz bu konuda yapı kredinin bir engeli yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytin45 -- 12 Haziran 2014; 16:20:50 >
  • Tekirovadan tekrar selam arkadaşlar, aquapark otelin ana giriş kapısının hemen orda, etrafı çevrili ancak yüksekteki kısımlar görülebiliyor ve dev gibi olduğunu söyleyebilirim. Yani açıldığında keyfi ne çıkar beeeeeee. Benim içim gitti görünce. Dün akşam samba latino diye bir gurup vardi kolombiyadan gelen.anons ettikleri kadarıyla jennifer lopez in danscilariymis. Üst düzey bir gösteriydi diyebilirim. gösterilerin olduğu yer diğer otellerdeki gibi amfi tiyatro şeklinde değil havuzun içerisinde yükselen bir platform arkadan kulis bağlantısı var. Siz havuz barın etrafında masalarınızda otururken seyrediyorsunuz. Çok rahat bir şekilde. alakart meksika restoranı güzeldi. Çok fazla şey servis ediyorlar biz bayağı şişmiş şekilde kalktık çok şükür. Bugün kısmet italyan restoranında. Yarın da çin. Aslında türk mutfağı da alacaktık ancak cuma günü kapalıymış. Buna da dikkat etmek lazım.hepsinin kapalı olduğu bir gün var. Planlamayı ona göre yapın. normal acık büfede de ilgi alaka çok güzel. Garson arkadaşlar güleryüzlü ve yardımsever. En azından ben limak limra ile kıyaslıyorum... Diğer tüm alanlarda da keza öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 12 Haziran 2014; 16:22:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytin45

quote:

Orijinalden alıntı: dkt

merhaba. benim play card'ım var, adios'a çevirmek için başvurdum fakat başvurum reddedildi.
    Artık play'den adios'a çevrilmiyor mu bilgisi olan var mı?

Play cardınız öğrenciler için verilenlerdense evet adiosa çevirme konusu sıkıntılı ama değilse yani nomal başvuru ile play card aldıysanız müşteri hizmetlerini arayarak kartınızın cinsini değiştirebilirsiniz bu konuda yapı kredinin bir engeli yok

Benimki öğrenciyken aldığım bir karttı o yüzden sıkıntı oldu o zaman. Teşekkür ederim bilgi için.
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler, aqua neden kapalı? Daha tadilat bitmemiş mi?

Otelin geneli ve odalar hakkında da bilgi verebilir misiniz? Kısmetse 23 haziranda ordayız :)
  • şimdi otelle görüştüm. Aqua nıormalde 15inde açılacakmış ama güvenlik kontrollerinden geçerse.

Birazdan Seturu arayacağım (seyehat hattı,) biraz gider yapıp upgrade isteyeceğim bu sebepten.

NOT: Aradım seturu , otelle irtibata geçip ,geri dönüş yaptılar. 15 Haziranda açılıyormuş. İyi tatiller dilediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 12 Haziran 2014; 18:05:40 >
  • firatsedat kullanıcısına yanıt
    Animasyon gerçekten çok iyi. Martin bu işi iyi biliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti gidiyor puanları yatmış. Kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

Gitti gidiyor puanları yatmış. Kontrol edin.

bana da yatmış
  • Sabiha Gökçen'de adios veya parafly kullanabileceğimiz lounge var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

otomatik ödemeler 15inde yatacakmış, mh ilettiğine göre.

Bana da ay sonunda yatacak demişlerdi demek ki herkese farklı tarife :)
  • Gittigidiyor bana da yatmış.

Puanlar birikti de adam akıllı seyahat kamapnyası yok. Olanlar erken tükendi.

Şu yaz sezonu için birkaç seyahat kampanyası daha yapsa YK ne iyi olur!
  • ilker136 İ kullanıcısına yanıt
    Gurmelerde normallerdeki gibi hediye kartı değil de onların verdiği karta yükleme yapılıyormuş ve yükleme kredi kartı ile yapılmıyormuş. Bana bugün Selamiçeşme marketinin verdiği bilgi bu yönde. Gidip de deneyen arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhalax

Sabiha Gökçen'de adios veya parafly kullanabileceğimiz lounge var mı?

Sadece atatürk dış hatlarda var adios (o da premium)

lounge konusunda yapı kredi cidden tırt.
  • Arkadaşlar, Özdilek 200/20TL WP kampanyasına katıldım, 2 gündür marketten alışveriş yapıyorum, bu gece müşteri hizmetlerini aradım, alışverişlerden POS'ları kontrol ettirdim, yaptığım alışverişlerin hiç biri kampanyaya dahil değilmiş şok oldum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi tatiller. Yazdıklarını okuyunca beklentim yükseldi. Lakin siz de benim gibi limak Limra zede olunca ve sadece limrayla kiyasliyorsaniz bu da iyi haber değil. Çünkü Limra cidden zayıf.

Bu tekirova 5 gömlek üstün olmalı zaten kagit üstünde.

Neyse tadını çıkarın.

• Arkadaşlar Hepsiburada, mayıs 5x100 kampanyasına dahil olmalı, değil mi? Eğer öyleyse bana 10 TL eksik yatmış, MH'yi arayacağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker136

Arkadaşlar Hepsiburada, mayıs 5x100 kampanyasına dahil olmalı, değil mi? Eğer öyleyse bana 10 TL eksik yatmış, MH'yi arayacağım. Teşekkürler.

hepsiburada dahil değildi, burada yazılmıştı daha önce.
  • memurdan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize.Diğer puanların yatmasında sıkıntı yok hepsi yatmış sadece BKM yatmamış kayıt oluşturacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rezervasyon yaptığım bir THY uçak biletini adios ile puan kullanarak alma şansım var mıdır?
  • 12 haziranda yatması gereken REAL yatan var mı ? MHyi aramayayım boşuna
  • 
Sayfa: önceki 26322633263426352636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.