Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
208.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Evet hesabım administrator.Neredeyse aranmadık yer bırakmadım fakat çözüm bulamadım.Win7 kullanıyorum bu arada.
    PM cevapladım.Varolan starter exe sini silip yerine ilacı atın.Eğer win32 klasöründe kilit işareti varsa ve hiç bir dosya kopyalanmıyorsa :

Windowsun güvenlik önleminden dolayı çıkıyor kilit simgesi,yok etmek isterseniz kilit çıkan programa sağ tıklayın>özelliklere girin>engellemeyi kaldır yazan yerdeki tık'ı kaldırın tamam deyin çıkın ,kilit simgesi artık kaybolmuştur.

Engellemeyi kaldır yazısı yok ise ;

sağ tıklayıp özelliklere gel, güvenlik sekmesine gelip gelişmiş'e ordanda düzenle'ye tıkla. izinler kısmından kendi kullanıcı adına veya "users" grubuna tam yetki verip tüm pencereleri tamam ile onayla

Not:Kilit işareti win32 değilde 3d instructor 2.2 klasöründe olabilir bunu program files içerisinden oyunun klasör isminin yanındaki kilit işaretinden anlayabilirsiniz.

Öncelikle ilgin için çok teşekkürler

Varolan starter exe'yi sildim.Yenisini atmaya çalıştım fakat yine aynı hatayı verdi.

Win32 veya 3d instructor 2.2 klasöründe kilit işareti yok ama yinede sizin dediklerinizi yaptım.

Hala aynı hatayı alıyorum
    Oyunun klasörünü masaüstüne atıp deneyin birde.Veya başka HDD varsa oraya kes yapıştır yaparak taşıyıp deneyin.Umarım sorun çözülür.

Alıntıları Göster
    kullanıcı hesabı denetimi tamamen kapatıp deneyin birde

edit:yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 11 Haziran 2011; 0:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

kullanıcı hesabı denetimi tamamen kapatıp deneyin birde

edit:yanlış yazım

Alıntıları Göster
    klavyeyele oynarken gazdaki şu boşluğu nasıl kaldırabiliriz.otobanda bile sabit 112 ile gidiyor araba.bu gaz pedalındaki sınırlamayı nasıl kaldırabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

klavyeyele oynarken gazdaki şu boşluğu nasıl kaldırabiliriz.otobanda bile sabit 112 ile gidiyor araba.bu gaz pedalındaki sınırlamayı nasıl kaldırabiliriz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar link alabilir miyim ? 2.0 versiyonunu buldum ama 2.2 versiyonunu bulamadım. Sanırım adı falan da değişmiş ve en son sürümü 1.2 falan olmuş. Her neyse link alabilirsem çok makbule geçer...
  • quote:

Evet; bende de aynısı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Arkadaşlar link alabilir miyim ? 2.0 versiyonunu buldum ama 2.2 versiyonunu bulamadım. Sanırım adı falan da değişmiş ve en son sürümü 1.2 falan olmuş. Her neyse link alabilirsem çok makbule geçer...

Bu oyunla ilgili birçok karmaşa yaşanıyor ben özetleyeyim akıllarda ki soru işareti kalksın.

şimdi hocam Multisoft yani yapımcı firma oyunu ilk olarak 3D Instructor adı ile Rusça Çıkardı.Daha sonra aynı oyunu yani 3D Instructor'ı İngilizce olarak City Car Driving olarak çıkardı.Yani iki oyunda aynı isimleri ve dili değişik olay bu.

3D Instuructor 2.0 <=> City Car Driving v1.0
    3D Instuructor 2.2 <=> City Car Driving v1.2

olay bu oyun aynı yapımcı firma aynı herşey aynı diller ve versiyonlar değişik.

• quote:

quote:

Bu oyunla ilgili birçok karmaşa yaşanıyor ben özetleyeyim akıllarda ki soru işareti kalksın.

şimdi hocam Multisoft yani yapımcı firma oyunu ilk olarak 3D Instructor adı ile Rusça Çıkardı.Daha sonra aynı oyunu yani 3D Instructor'ı İngilizce olarak City Car Driving olarak çıkardı.Yani iki oyunda aynı isimleri ve dili değişik olay bu.

3D Instuructor 2.0 <=> City Car Driving v1.0
    3D Instuructor 2.2 <=> City Car Driving v1.2

olay bu oyun aynı yapımcı firma aynı herşey aynı diller ve versiyonlar değişik.

Alıntıları Göster
    2.2 de versiyonunda ki uçma sorunu nedeni ile 2.0 a geri döndüm.zaten 2.0 ile 2.2 aynı birtek 2 yeni araç ve 2 yeni yol eklenmiş tek fark bu.grafikler menü vs vs herşey aynı.açıkcası 2.2 versiyonu çok hoşuma gitmişti ve orjinal almayıda düşünmüyor değilim.paypal üzerinden satın alınabiliyor ve 25$ (39 tl).bakalım

ulan şu 2.2 crack i bi adam gibi yapsalardı olmaz mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

2.2 de versiyonunda ki uçma sorunu nedeni ile 2.0 a geri döndüm.zaten 2.0 ile 2.2 aynı birtek 2 yeni araç ve 2 yeni yol eklenmiş tek fark bu.grafikler menü vs vs herşey aynı.açıkcası 2.2 versiyonu çok hoşuma gitmişti ve orjinal almayıda düşünmüyor değilim.paypal üzerinden satın alınabiliyor ve 25$ (39 tl).bakalım

2.2 daha stabil geldi bana.ayrıca hasar alma ve yayalar da var biliyorsun 2.2 de.2.0 da onlar yok.her haliyle 2.2 daha iyi ama evet şu uçma olayı çok can sıkıyor.tam sürüş zevkine kaptırmışken,bi anda havada buluyorsun kendini.umarım şu city car driving oyununa sağlam bi exe çıkar

• quote:

quote:

2.2 daha stabil geldi bana.ayrıca hasar alma ve yayalar da var biliyorsun 2.2 de.2.0 da onlar yok.her haliyle 2.2 daha iyi ama evet şu uçma olayı çok can sıkıyor.tam sürüş zevkine kaptırmışken,bi anda havada buluyorsun kendini.umarım şu city car driving oyununa sağlam bi exe çıkar

Alıntıları Göster
    hocam haklısınız ama hasar olayına fazla takılmayın yayalar track ir desteği felan geldi ama o kadar önemli şeyler değil bunlar.genel olarak aynı oyun ek paket gibi düşünün.
    ha olsa iyi olmaz mıydı? olurdu tabi ama maalesef 2.2 ye sağlam crack çıkmadı bu saatten sonra çıkacağınıda zannetmiyorum.
    city car driving daha 1.0 ın küreği yok.kaldı ki 1.2 yi kıracaklar.1.0 zaten 3d ınsturctor 2.0 oluyor ki biz onu oynuyoruz bize 2.2 yani v1.2 lazım
    o kırılana kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Arabayı yerinden kaldıramadım dahaBu arada SpeedoStar gibi bir marka direksiyon var,bunun ayarlarını nasıl oyuna algılatabilirim?

Alıntıları Göster
    oyun güzel ama direksiyonsuz tadı cıkmaz
  • bunu direksiyonsuz oynamaya çalışan var mıdır ki?
  • quote:

bunu direksiyonsuz oynamaya çalışan var mıdır ki?
    Bilgiler ve link için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Arabayı yerinden kaldıramadım dahaBu arada SpeedoStar gibi bir marka direksiyon var,bunun ayarlarını nasıl oyuna algılatabilirim?

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim.
  • quote:

ben klavyeyle oynuyorum çok da rahat oluyor.Snopy bi direksiyonum var o kadar dandik ki onla sürmek klavyeye göre 5 kat daha kötü.Kalibrasyonu bozuk fabrika hatası galiba direksiyn düz dururken ekranda sallanıyo arabanın dengesini bozuyo ben de mecburen klavyeye alıştım.Bendeki direksiyonla sürebilmek üstün başarı gerektiren bişe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

ben klavyeyle oynuyorum çok da rahat oluyor.Snopy bi direksiyonum var o kadar dandik ki onla sürmek klavyeye göre 5 kat daha kötü.Kalibrasyonu bozuk fabrika hatası galiba direksiyn düz dururken ekranda sallanıyo arabanın dengesini bozuyo ben de mecburen klavyeye alıştım.Bendeki direksiyonla sürebilmek üstün başarı gerektiren bişe.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2.2'nin şeysinde sorun var galiba çalışmıyor

edit : Türkçe dil dosyasını sildim eskisini koydum tekrar düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 12 Haziran 2011; 17:02:45 >

• quote:

hocam 1.sayfadaki türkçe yamayı kurmuşsanız çalışmaz çünkü ilk sayfada 2.0 versiyon için.

siz 2.2 yi indirmişseniz çalışmaz hata verir

• quote:

quote:

hocam 1.sayfadaki türkçe yamayı kurmuşsanız çalışmaz çünkü ilk sayfada 2.0 versiyon için.

Alıntıları Göster
    sizdede oluyormu foruma 15 içinde giremedim bakımdayız yazısı geldi forumdamı sorum var yoksa bendemi daha yeni girdim

• quote:

quote:

Evet sanırım öyle İngilizceye çevirdim iyi kötü idare ediyor

• quote:

quote:

quote:

Nereden çevirdiğinizi öğrenebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

quote:

quote:

quote:

5.sayfanın en altında bir arkadaşımız paylaşmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

quote:

quote:

quote:

5.sayfanın en altında bir arkadaşımız paylaşmış

İkinize de tşk.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.