g25 le kullananlar acaba kontrolleri nasıl ayarladınız ne debriyaj nede vitesi ayarlayabildim...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar DFGT ile nasıl oynayacağım 2.2 sürümü var bende rusça olduğundan çok karışık ayarlarda bir yerde DFGT diye seçili ama tuşlar hala klavyeye ayarlı nasıl ayarlayacağım tek tek tüm tuşları mı ayarlayacağım?
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
Arkadaşlar DFGT ile nasıl oynayacağım 2.2 sürümü var bende rusça olduğundan çok karışık ayarlarda bir yerde DFGT diye seçili ama tuşlar hala klavyeye ayarlı nasıl ayarlayacağım tek tek tüm tuşları mı ayarlayacağım?
eski sayfalarda nasıl ingilizce yapıldğı anlatımış.
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
Arabayı yerinden kaldıramadım dahaBu arada SpeedoStar gibi bir marka direksiyon var,bunun ayarlarını nasıl oyuna algılatabilirim?
Alıntıları Göster
şu sıralar oyunun adını çok duydum şu sınavlar bitsinde indirip oynayalım
quote:
Orijinalden alıntı: kutayuysal33
şu sıralar oyunun adını çok duydum şu sınavlar bitsinde indirip oynayalım
Alıntıları Göster
oyun gerçekten müthiş , her şey düşünülmüş gayet zevkli.Yeni harita ve arabalar yüklemek için bir site var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
Arabayı yerinden kaldıramadım dahaBu arada SpeedoStar gibi bir marka direksiyon var,bunun ayarlarını nasıl oyuna algılatabilirim?
Alıntıları Göster
Mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Reliq
Mesajım bulunsun.
Alıntıları Göster
2.2.3 versiyonu çıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
2.2.3 versiyonu çıkmış
Alıntıları Göster
Evet, fakat paket halinde yok mâlum yerlerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Problem?
oyun gerçekten müthiş , her şey düşünülmüş gayet zevkli.Yeni harita ve arabalar yüklemek için bir site var mı?
Alıntıları Göster
oyun guzel birseye benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
oyun guzel birseye benziyor
Alıntıları Göster
Dostum bende alabilir miyim linki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mxyzptlk
Dostum bende alabilir miyim linki ?
Alıntıları Göster
Bende link alsam ? Kaliteli bir şeye benziyor,denemek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Recharged
Bende link alsam ? Kaliteli bir şeye benziyor,denemek lazım.
Alıntıları Göster
oyun çok güzel arkadaşlar ruslar beceriyo bu işi baya zevkli :D 2.0 a göre biraz düzeltmeler var ama biraz daha ihtiyacı var gibi. ama su ana kadar oynadıgım en zevkli similasyon diyebilirim :D
BİR DE OYUNDAYKEN ARAÇ BİR ANDA HAVALANIYOR AYNI SORUNU YAŞIYAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞŞSIN :(
quote:
Orijinalden alıntı: ardaaga
oyun çok güzel arkadaşlar ruslar beceriyo bu işi baya zevkli :D 2.0 a göre biraz düzeltmeler var ama biraz daha ihtiyacı var gibi. ama su ana kadar oynadıgım en zevkli similasyon diyebilirim :D
BİR DE OYUNDAYKEN ARAÇ BİR ANDA HAVALANIYOR AYNI SORUNU YAŞIYAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞŞSIN :(
Alıntıları Göster
oyunu bir test edelim bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: uranus
oyunu bir test edelim bakalım..
Alıntıları Göster
son versiyonun krakeri var mı varsa bir indirme inki alabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: ardaaga
Aynı sorun bende de var bir de dır dır dır konuşup duruyor adam anlaşılmıyor da sinir bozucu.
quote:
Orijinalden alıntı: scansoz
o sorun bende de var @yeasen sanki aracin alti yere carpiyormuscasina durup dururken devirden dusuyor arac.
quote:
O sorunla bir defa karşılaştım bırdaha karşılaşmadım. Yukarıda yazdığım konu hakkında yardım bekliyorum
demissin, ilginc ben oyunu ne zaman acsam bu sorun yuzunden kufur ederek oyundan cikiyorum.
Alıntıları Göster
2.0 da vites yükseltip alçaltma tuşu ney bulamadım :S