Şimdi Ara

Kullandığımız Android programlarını yazalım... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
71
Favori
149.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: spy1983
    Merhaba

Ben gallery3D programını kurdum ve çok güzel... Eğer applanet kullanıyorsanız bir aratın derim...

Yunan 2.1 ROM u kullanıyorum...

quote:

arkadaşlar gallery programını indirdim ama çalışmadı benim lg gt540 ile uyumlu değil herhalde , eğer başka varsa öyle ayrı klasör klasör olarak gösterecek resimleri paylaşırsanız sevinirim.

birde ben ana menu tuşuna basınca tüm uygulamamlar karışık görünüyor ana menude o uygulamaları ayırmak mümkünmü acaba . app organizer felan uygulamaları grupluyor ama sadece widget olarak kısayol felan yapabiliyorsunuz yani o ana menudeki uygulamaları gruplu olarak göstermiyor yada ben yapamadım . yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

Gallery3D v2 TR var eger kullandıgın ingilizce ise gönderebilirim ayrıca aradıgım programı buldum isteyen arkadaşlara Swype TR pmlenir ;)
    Destekleyen cihazlar için arkadaşlar bi cyanogen mod u bir denesinler harika bir iş çıkarmış adamlar neden şimdiye kadar yüklememişim acıyorum kendime..

eyvallah hocam bende ki de türkçeymiş. ama sen tr diyince dikkatimi çekti tr mi değilmi diye dikkat etmemiştim şimdiye kadar

ben de bi yerlerden toplu android uyguamaları ve oyunları indirdim 1.5 gb dosya indirmiştim bi bakim içinde neler varmış, baya zor olacak ama bi yerden başlamak lazım

Walla benim gibi meraklısıysan için çok hocam =)
    http://img269.imageshack.us/img269/4490/adszdut.png
    Baglantım ii olsa upload edecem ama ufak da degil gördügün gibi ama arayınca bulunuyor çok öyle incikcıncık bir program degilse..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Ben gallery3D programını kurdum ve çok güzel... Eğer applanet kullanıyorsanız bir aratın derim...

quote:

arkadaşlar gallery programını indirdim ama çalışmadı benim lg gt540 ile uyumlu değil herhalde , eğer başka varsa öyle ayrı klasör klasör olarak gösterecek resimleri paylaşırsanız sevinirim.

birde ben ana menu tuşuna basınca tüm uygulamamlar karışık görünüyor ana menude o uygulamaları ayırmak mümkünmü acaba . app organizer felan uygulamaları grupluyor ama sadece widget olarak kısayol felan yapabiliyorsunuz yani o ana menudeki uygulamaları gruplu olarak göstermiyor yada ben yapamadım . yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

Gallery3D v2 TR var eger kullandıgın ingilizce ise gönderebilirim ayrıca aradıgım programı buldum isteyen arkadaşlara Swype TR pmlenir ;)
    Destekleyen cihazlar için arkadaşlar bi cyanogen mod u bir denesinler harika bir iş çıkarmış adamlar neden şimdiye kadar yüklememişim acıyorum kendime..

eyvallah hocam bende ki de türkçeymiş. ama sen tr diyince dikkatimi çekti tr mi değilmi diye dikkat etmemiştim şimdiye kadar

ben de bi yerlerden toplu android uyguamaları ve oyunları indirdim 1.5 gb dosya indirmiştim bi bakim içinde neler varmış, baya zor olacak ama bi yerden başlamak lazım

Baglantım ii olsa upload edecem ama ufak da degil gördügün gibi ama arayınca bulunuyor çok öyle incikcıncık bir program degilse..

Alıntıları Göster
    hocam ne yapmışsın sen yaa ben bunlara çok diyordum klasör klasör inceleyip işime yara mı yaramazmı diye bakıp , yarayanları alıyorum ayrı bir yere gerisini silecem ben. böyle fazla olunca kafam karışıyor hocam sende swype var demişsin bu parmağını kaldırmadan klavyeden yazı yazan programmı , eğer oysa bana yollayabilirmisin yada indirme linki verebilirmisin . ben 1-2 defa indirdim çalışmadı yada ben yapamadım sende ki sağlamsa eklersen sevinirim

• pmledim..
    ya hepsiyle ugraşmıyorum tabi.zaten 1 programın degişik versiyonu var 3-4ü öyle yani 4bin civarı aslında temiz bi liste yapacak olsan =)
  • Arkadaslar ben yeni google android mid aldım cin mali acaba bu programlari tablet pcye yukleye bilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.hogan

Arkadaslar ben yeni google android mid aldım cin mali acaba bu programlari tablet pcye yukleye bilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim...

Bir arkadaş yüklediğini söylüyordu, hatta SimKart falan da takmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyb

quote:

Arkadaslar ben yeni google android mid aldım cin mali acaba bu programlari tablet pcye yukleye bilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ROM da yüklü bazı programlar güncellenmiyordu. Root edince güncelleme yapılabilinir mi?

Root edince ne gibi avantajlarım olabilir?

• quote:

Arkadaşlar ROM da yüklü bazı programlar güncellenmiyordu. Root edince güncelleme yapılabilinir mi?

Root işlemi telefonun sistem dosyalarına müdahale izni saylıyor ve oc gibi işlemlere imkan saglıyor. Herhangi bir zararı yok yazılımsal olarak ama işin içine donanım girince belli olmuyor dikkat etmek lazım.

Güncelleme marketle alakalı galiba sordugun muhtemelen senin de google apps dizininde bir sorun oldu. root edince güncelleme yapılır mı,açıkcası zannetmiyorum çünkü benimki rootluydu ama market güncellemeleri çalışmıyordu ve de herhangi bir download yapamıyordum marketten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 16 Aralık 2010; 14:38:33 >
  • quote:

quote:

Root işlemi telefonun sistem dosyalarına müdahale izni saylıyor ve oc gibi işlemlere imkan saglıyor. Herhangi bir zararı yok yazılımsal olarak ama işin içine donanım girince belli olmuyor dikkat etmek lazım.

Güncelleme marketle alakalı galiba sordugun muhtemelen senin de google apps dizininde bir sorun oldu. root edince güncelleme yapılır mı,açıkcası zannetmiyorum çünkü benimki rootluydu ama market güncellemeleri çalışmıyordu ve de herhangi bir download yapamıyordum marketten..

Alıntıları Göster
    merhaba
    android e yeni geçtim

kullanışlı profil değiştirme uygulaması varmı sessiz/genel gibi

market harici android uygulaması indirebileceğim adresi varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: heartlessmy
    merhaba
    android e yeni geçtim

Hayırlı olsun.
    Profil yaratabilecegin uygulamalar mevcut market haricinde appbrain ya da slideme idi galiba bunların market gibikendi uygulamaları var.
  • quote:

quote:

merhaba
    android e yeni geçtim

Hayırlı olsun.
    Profil yaratabilecegin uygulamalar mevcut market haricinde appbrain ya da slideme idi galiba bunların market gibikendi uygulamaları var.

Alıntıları Göster
    Applanet'ten başka bir platform tanımam.
    SlideMe, AppBrain hikaye kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

aynen applanet üzerine tanımam diğerleri hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

aynen applanet üzerine tanımam diğerleri hikaye...

Alıntıları Göster
    garanti bankasının app si varmı arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyb

quote:

Hocam hangi forumdaydi peki o arkadas bu forumda mı
  • quote:

merhaba
    android e yeni geçtim

http://forum.donanimhaber.com/m_45256896/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

merhaba
    android e yeni geçtim

http://forum.donanimhaber.com/m_45256896/tm.htm

Alıntıları Göster
    teşekkürler
    arama kayıtlarını tutan program link i verebilirmisiniz

• quote:

applanet'i nereden indireceğim?? markette yok!!

edit: netten indirdim tamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 18 Aralık 2010; 5:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

applanet'i nereden indireceğim?? markette yok!!

edit: netten indirdim tamam..

Alıntıları Göster
    winmodaki resimli kişileri andoride en kısa ve basit olarak nasıl atarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

winmodaki resimli kişileri andoride en kısa ve basit olarak nasıl atarım?

Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak öğrenebilirsiniz..
    http://hd2world.tk/rehbertas/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

quote:

Alıntıları Göster
    Advanced Task Killer -- uygulamaları kapatıyor epey yararlı
    Angry Birds -- iyi oyun
    Applanet --ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için
    Battery Booster --bataryanın yüzde olarak ne kadar kaldığını gösteriyor ve programları kapatıyor
    CoPilot --navigsayon programı epey iyi.
    Haberci Yazarlar --köşe yazarlarını okumak için
    iQuran Pro --kuran
    JuiceDefender --sarjın daha fazla gitmesini sağlıyor
    MarketAccess --markette ücretli uygulamalar indirebilmekiçn
    Note Everything Pro --not programı
    OpenSudoku --sudoku
    OI File Manager --az yer kaplayan dosya
    Paper Toss --oyun
    Retro Clock --saat ve tarih widgeti
    Ringdroid --mp3 leri keserek ringtone yapabilrsiniz
    Seeds of Live --canlı wallpaper :D
    SetCPU --işlemci hızını ayarlamak için
    Shake Them All --canlı wallpaper
    SystemApp Remover --unistaller program
    Titanium Backup --backup programı
    Twitter
    Türkçe Klavye
    Vignette --resim çekmeyi biraz daha orjinal hale getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: raistland

Advanced Task Killer -- uygulamaları kapatıyor epey yararlı
    Angry Birds -- iyi oyun
    Applanet --ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için
    Battery Booster --bataryanın yüzde olarak ne kadar kaldığını gösteriyor ve programları kapatıyor
    CoPilot --navigsayon programı epey iyi.
    Haberci Yazarlar --köşe yazarlarını okumak için
    iQuran Pro --kuran
    JuiceDefender --sarjın daha fazla gitmesini sağlıyor
    MarketAccess --markette ücretli uygulamalar indirebilmekiçn
    Note Everything Pro --not programı
    OpenSudoku --sudoku
    OI File Manager --az yer kaplayan dosya
    Paper Toss --oyun
    Retro Clock --saat ve tarih widgeti
    Ringdroid --mp3 leri keserek ringtone yapabilrsiniz
    Seeds of Live --canlı wallpaper :D
    SetCPU --işlemci hızını ayarlamak için
    Shake Them All --canlı wallpaper
    SystemApp Remover --unistaller program
    Titanium Backup --backup programı
    Twitter
    Türkçe Klavye
    Vignette --resim çekmeyi biraz daha orjinal hale getiriyor.

Applanet'i ben de indirdim ama program çok yavaş çalışıyor, bu sorun sizde de var mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.