Şimdi Ara

+9 Itemlerin havada uçuşmadığı,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesde iron set tarzı yüksek seviyede itemlerin olmadı bir server var mı bildiğiniz??

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • öyle bir server varmı bilmiyorum uzun süre bizde aradık arkadaşlarla xıgenonda başladık orda baya +9 set var.Charları 80 kastık sattık şimdi edanada oynuyoruz edana xıgenona göre daha iyi gibi gözüküyor.(Belki xten daha sağlam item vardır edanada ama belli kişilerde var herkeste değil xte sadece ardreamda 10dan fazla kişide 9 set vardı)

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • sakın ola ionia gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Herkesde iron set tarzı yüksek seviyede itemlerin olmadı bir server var mı bildiğiniz??

Akara beklerim.Human ve +80 cz düşünürsen clanıma beklerim

Dh den arkadaşları toparlamaya çalışıyorum.3-4 kişiyiz şimdlik.clan grade 2

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • Ronarktaki karakteri satabilirsem, boş bir warrior alıp yavaş yavaş dizebilirim. Çok fazla zamanım olmayacak ve oyuna para vermekten hoşlanan birisi değilim yavaş yavaş dizebilirim item, senin karakterin gibi sağlam olmaz kabul edersen gelebilirim. Elimde 2 karakter var 67 base asas ve 80 priest ayrı hesapta almak isteyenlere duyrulur.

• Ares e nedersin? +9 itemlar havada ucusmuyor. Ama +10 lar icin ayni seyi soyleyemem :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kronosta bile durum böyle aradığın gibi bir serverı uskoda bulabileceğini sanmıyorum.

Ronarktaki karakteri satabilirsem, boş bir warrior alıp yavaş yavaş dizebilirim. Çok fazla zamanım olmayacak ve oyuna para vermekten hoşlanan birisi değilim yavaş yavaş dizebilirim item, senin karakterin gibi sağlam olmaz kabul edersen gelebilirim. Elimde 2 karakter var 67 base asas ve 80 priest ayrı hesapta almak isteyenlere duyrulur.

+80 olduktan sonra bir sakıncası yok

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • öyle bir server bulamazsın

bu kadar dandik kodlanmış bir oyun olmadığı için
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • @efege

Ortam olduktan sonra, benim için sağlamlık, eziklik önemli değil...

@CeFurkan

Bana mı laf söyledim KO ya mı pek anlamadım.

• quote:

@efege

Ortam olduktan sonra, benim için sağlamlık, eziklik önemli değil...

@CeFurkan

Bana mı laf söyledim KO ya mı pek anlamadım.

dandik kodlanmış oyun diyorum senle ne alakası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 24 Eylül 2010; 14:31:31 >
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • Girakon iyi diyolla ama girip bi bakmak lazım
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.