Şimdi Ara

74' Corvette C3 Stingray restorasyonu GÜNCEL (20.03.2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
18.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notredame_kamburu

Elinize sağlık gerçekten, sadece bu rengiyle dışardan bile mükemmel duruyorki sizin dış görünüşle yetinmeyip tamamen herşeyiyle yenilemeniz takdire şayan bir durum. Malum yurdumun meraklıları dışı iyi görünsün derdinde sadece. Son halinin fotolarını merak bekliyoruz. Bu arada neye niyet neye kısmet, cougarla başladınız onun parçaları gelecek derken stingray çıktı aradan. Başarılar, saygılar...

Alıntıları Göster
    harika iş çıkartıyorsunuz ya aynı zamanda bazı arkadaşlarında belirttiği gibi birçok insanın hayalini gerçekleştiriyorsunuz. bende takibe başladım

• Bu da çok harika olmuş, tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Bu da çok harika olmuş, tebrik ederim
    vay maşallahhhh

Orijinalden alıntı: abisi1

vay maşallahhhh

Alıntıları Göster
    tebrik ederim... mükemmel bir araç ortaya çıkarmışsınız işçilik gayet güzel

bende şu araca binmek isterdim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mustang-1967-ford-mustang-gt-500-km-0/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

devamını merakla bekliyorum. çok güzel çalışmalar. böyle işler yapabilmeyi istemeyen yoktur sanırım.

Alıntıları Göster
    Yanılıyor olabilirim ama araca boya yapılırken maske takılması gerekmez mi? Boya partiküllerinin zehirli olduğunu duymuştum. Tamam beyaz tulum gibi birşey giymiş ustalar ama hiçbirinde maske yok. En azından discovery kanalında arabaları boyarken bayağı gaz maskesi gibi birşey takıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykunsezer

Teşekkür ederim, aracın dışarıda çekilmiş resimlerini de ekledim ek olarak..

Alıntıları Göster
    Motor ve Eksoz İşçiliği hariç güzel olmuş.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Motor ve Eksoz İşçiliği hariç güzel olmuş.

Eksoz daha değişmedi üzerindekiler eski eksozları, ilk sayfadaki mesajları okusaydınız manifold dahil değişeceğini anlardınız yakın zamanda.

Motor işçiliğini beğenmemişiniz de kusura bakmayın çamur at izi kalsın gibi olmuş. Neyi beğenmediğinizi ve ne olması gerektiğini yazarsanız varsa bi eksiğimiz düzeltmeye çalışırız fakat şu durumda dediğim gibi yorumunuzun pek bi anlamı yok bence..

@Vigilant
    Zaten boya atarken maske takılıyor. Resim çekileceği anda maske yoktu sadece onun dışında kullanıyoruz maske

Orijinalden alıntı: weast60

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

La havle vela corvette

Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC

• quote:

Orijinalden alıntı: FYL

quote:

Orijinalden alıntı: weast60

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

La havle vela corvette

Alıntıları Göster
    üstadm kullandığınız nikelaj rengi boyanın adı nedir ne diye ararsak buluruz sanayide?

• quote:

Orijinalden alıntı: sk79

üstadm kullandığınız nikelaj rengi boyanın adı nedir ne diye ararsak buluruz sanayide?

Alıntıları Göster
    Bu ülkede de bu kadar titizlikle arabaların yeniden canlandırıldığını görmek çok güzel. Discovery channel da ki yenileme programlarını izler gibi izledim topiği, elinize sağlık

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bu ülkede de bu kadar titizlikle arabaların yeniden canlandırıldığını görmek çok güzel. Discovery channel da ki yenileme programlarını izler gibi izledim topiği, elinize sağlık

gerçekten çok güzel çALIŞMA olmuş.. aracın son halini görmek isteriz

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

gerçekten çok güzel çALIŞMA olmuş.. aracın son halini görmek isteriz

Alıntıları Göster
    Araç tamamen bitti sayılır. Bu hafta sonu eksozlar da takılınca tamamen bitmiş olucak. Geçen gün havanın da güzel olmasnı fırsat bilerek ufak iki video çektik aracın etrafında. Umarım hoşunuza gider..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=489437509839&oid=105813262817493&comments

http://www.facebook.com/video/video.php?v=489437509839&oid=105813262817493&comments#!/video/video.php?v=489428804839&oid=105813262817493

• quote:

Teşekkür ederim, aracın dışarıda çekilmiş resimlerini de ekledim ek olarak..

Alıntıları Göster
    abi araba dediğin budur işte ya

Orijinalden alıntı: Sentez*

abi araba dediğin budur işte ya

Alıntıları Göster
    Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel şıkır şıkır olmuş. Ayrıca böyle bir ustaya sahip olmak ta ayrı bir güzellik.

Orijinalden alıntı: çantaci

Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel şıkır şıkır olmuş. Ayrıca böyle bir ustaya sahip olmak ta ayrı bir güzellik.

Tabiki böyle ustaları bulamadıktan sonra aslında araba almanın vs bir değeri yok kesinlikle..

quote:

Orijinalden alıntı: çantaci

Tabiki böyle ustaları bulamadıktan sonra aslında araba almanın vs bir değeri yok kesinlikle..

Alıntıları Göster
    Şanlı Bayrağımızı camlı çerçeve içinde koruyarak duvara asabilirsiniz. Sadece camın ve çerçevenin tozunu almak daha kolay olur.......

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Şanlı Bayrağımızı camlı çerçeve içinde koruyarak duvara asabilirsiniz. Sadece camın ve çerçevenin tozunu almak daha kolay olur.......

Alıntıları Göster
    Aracın son halinin resimlerini de ekledim. En son egzozları İskender Usta'da yapıldı (Flowmaster son susturucu ve 62mm paslanmaz borular çekildi), ve son olarak pasta cilası geçildi..

yorumlar icin tekrar tesekkur ederim. Aracin tabanina ses ve isi izolasyonu yapildi elektrik tesisati yenilendi ve uzerine taban halilari kesildi. Ayrica kapi cam makinalari camlari ve kilitleri takildi.

On cam catlak oldugu icin Amerika'dan siparis verdik fakat bayramdan once yetismiyor malum. Bu yuzden aracin bitimi bayramdan sonraya kalicak.

Resimleri de en kisa zamanda eklicem ilk mesajima.

Bunun disinda takip edenler icin Cougar ile alakali da bircok gelisme var. Onu da zaman buldukca kendi topic'inde paylasmayi dusunuyorum.
    Aykun hocam bir tur versene
    Gerçekten mükemmel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Gerçekten mükemmel olmuş

Teşekkür ederim güzel yorumun için teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Gerçekten mükemmel olmuş

Teşekkür ederim güzel yorumun için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    emeği geçen herkesin ellerine sağlık. restorasyon öncesi hali bile mükemmelken son halini ifade edicek kelime bulamıyorum. süper ötesi olmuş. tekrardan ellerinize sağlık. maşallah. kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. her ayrıntısıyla kendininin uğraşması ve harcanan emek de ayrı bir değer katmış bence arabaya. bu kadar güzel görünmesinin bir nedenide budur kanımca.

-aracın alınması + boyası + bakımı + değişen parçaları vesayire yani işçilik hariç 35 - 40 000 dolar civarına mı mal oldu. yanlış mı anlamışım?

-birde bu aracın ne yaktığına bakılmaz ama sadece merakımdan soruyorum. ortalama ne kadar yakıyor? yakıt deposu kaç litre ve bir depoyla kaç km gidiyor? yada 100 km de kaç litre yaktığını hesapladınız mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.