Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
21.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biroltr

Eline sağlık.

Alıntıları Göster
    yükledim güzel yalnız t9 da bir gelişme göremedim..deneme amaçlı önce orjinal fw yükledim c6 da sorun çıkaran kelimer orjinalde sorun çıkarmadı sonra 1.3.1 yükledim programların hepsini kurdum dil dosyasıda kuruldu ama gelişme yok internet yazamadım misal

• 2. ev ekranını niye eklemedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    2. ev ekranını niye eklemedin

Ben hiç tutmadım saçma birsey ve kullanışlı değil.eklemese daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 24 Ekim 2010; 9:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

2. ev ekranını niye eklemedin

Ben hiç tutmadım saçma birsey ve kullanışlı değil.eklemese daha iyi

Beğenmezsen kaldırabiliyordun Bence böyle birşey yapmalıydı isteyen kullanır.İsteyen kullanmaz kaldırabilir

• quote:

yükledim güzel yalnız t9 da bir gelişme göremedim..deneme amaçlı önce orjinal fw yükledim c6 da sorun çıkaran kelimer orjinalde sorun çıkarmadı sonra 1.3.1 yükledim programların hepsini kurdum dil dosyasıda kuruldu ama gelişme yok internet yazamadım misal

Ben Birol abimin söylediği şekilde ekledim. Gereğini yaptım yani T9 hiç kullanmadım o yüzden bu konuda birşey söyleyemeyeceğim.

@Emin abi aslında eklemek istiyordum ama unutuvermişim birden Bende 1.4'e bıraktım. İsteyen için anasayfaya ekleyeceğim. Nasıl isteyince kaldırılabiliyorsa kaldırıldığı gibi de yüklenebiliyor

Arkadaşlar yalnızca 3x4'ü denedim. Diğer sürümleri deneyemeyeceğim bazı sebeplerden dolayı. Ama %99 çalışacak.

Yani:

2x4: Test edilmedi
    3x4: Test edildi
    4x4: Test edilmedi
    5x4: Test edilmedi

İsteyenler indirmeyebilir ben yalnızca paylaştım 3x4 kesinlikle sağlam ve çalışıyor. 3 adet menü modu tahminen 1 saat içinde konuya eklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Ben Birol abimin söylediği şekilde ekledim. Gereğini yaptım yani T9 hiç kullanmadım o yüzden bu konuda birşey söyleyemeyeceğim.

@Emin abi aslında eklemek istiyordum ama unutuvermişim birden Bende 1.4'e bıraktım. İsteyen için anasayfaya ekleyeceğim. Nasıl isteyince kaldırılabiliyorsa kaldırıldığı gibi de yüklenebiliyor

Arkadaşlar yalnızca 3x4'ü denedim. Diğer sürümleri deneyemeyeceğim bazı sebeplerden dolayı. Ama %99 çalışacak.

Yani:

2x4: Test edilmedi
    3x4: Test edildi
    4x4: Test edilmedi
    5x4: Test edilmedi

İsteyenler indirmeyebilir ben yalnızca paylaştım 3x4 kesinlikle sağlam ve çalışıyor. 3 adet menü modu tahminen 1 saat içinde konuya eklenecek.

Alıntıları Göster
    Aang

PM

• quote:

Aang

PM

Alıntıları Göster
    PM

• quote:

PM

Alıntıları Göster
    Bundan önceki sürümde XM tuşu sorunu vardı bu sürümde düzelmiştir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

Bundan önceki sürümde XM tuşu sorunu vardı bu sürümde düzelmiştir umarım

Alıntıları Göster
    Önceki sürümde böyle birşey yoktu, bunda da yok
  • quote:

dün yükledim 5 dakika sonra baktım XM tuşu iptal yok diyorsun ama çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΜΣ§UT™

quote:

Bazı programlar sorun çıkarıyo her cwf de var bu
  • quote:

Kardeşim yok öyle birşey diyorum. PANDORA'da v1.3 sürümünden itibaren öyle bir sorun yok. Foruma eklemeden önce kullanıyoruz herhalde.

Kurduğunuz programlardan kaynaklanıyor + RamBlow üzerindeki telefonu resetle ile yeniden başlatınca da çalışmayabiliyor. Burada boşa konuşmuyorum. 1.3 sürümünden beri 1 kere bile XM tuşu gitmedi. Bazı şeyleri değiştirdim.
  • Xm tuşunuda kullanmayi verin arkadaş 20 tane kısayol var ben oraya ekliyorum ne var ne yok. Birde olduğu zaman bir kere bastığım yok çalışmadıgi zaman devamlı basıyorum lanet şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 24 Ekim 2010; 12:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Xm tuşunuda kullanmayi verin arkadaş 20 tane kısayol var ben oraya ekliyorum ne var ne yok. Birde olduğu zaman bir kere bastığım yok çalışmadıgi zaman devamlı basıyorum lanet şey
    Ben de biliyorum üçüncü parti programların Xm tuşunu iptal ettiğini.Fakat f@tih bu sorunu çözmüş her şart altında çalışıyor.Senin emek verip saatlerini verip uğraştığın bu gözbebeğin PANDORA serisinde de her şart altında çalışsa fene mı olur diye yazdım o sorunu.
  • quote:

Ben de biliyorum üçüncü parti programların Xm tuşunu iptal ettiğini.Fakat f@tih bu sorunu çözmüş her şart altında çalışıyor.Senin emek verip saatlerini verip uğraştığın bu gözbebeğin PANDORA serisinde de her şart altında çalışsa fene mı olur diye yazdım o sorunu.

Fatih arkadaşın son cwf yide üç gün kullandım ondada belli bir zaman sonra calısmamaya başladı her cwf de bu sorun oluşuyor zamanla
  • quote:

quote:

Fatih arkadaşın son cwf yide üç gün kullandım ondada belli bir zaman sonra calısmamaya başladı her cwf de bu sorun oluşuyor zamanla

xm tuşu çokmu önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik kuvvet

quote:

quote:

xm tuşu çokmu önemli

Alıntıları Göster
    @Aang67, ülen yarı yolda bıraktın beni, pis memur. Alınganlığı bırak da gel bakalım şuraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

@Aang67, ülen yarı yolda bıraktın beni, pis memur. Alınganlığı bırak da gel bakalım şuraya.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar PANDORA 1.3.1'in diğer menü versiyonlarını yarın ekleyebilirim. Yalnız birkaç üst mesajı okumadan kesinlikle indirmeyin. Gerekli açıklamayı ilk mesaja da yazacağım.

• quote:

Arkadaşlar PANDORA 1.3.1'in diğer menü versiyonlarını yarın ekleyebilirim. Yalnız birkaç üst mesajı okumadan kesinlikle indirmeyin. Gerekli açıklamayı ilk mesaja da yazacağım.

hoşgeldin kardeş özledik seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

hoşgeldin kardeş özledik seni

Alıntıları Göster
    Hoşbulduk fofo kardeş

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.