Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
95.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sofuayyas

bu oyunda para kavramı yok di mi. 10 lwl oldum belki ileride cıkar demiştim. scroll of wisdom kasmanın kolay bi yolu var mı onu sorayım ü

bu arada bu mesajı ilk alıntı yapana beta key vericem. tabi ileride kendisine gelecek beta key'i burada paylaşma sözü vermesiyle yinede kendi bilir

5 adet Beyaz item takas yaparsan 1 adet Wisdon kazanırsın. Başka yolu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

bu oyunda para kavramı yok di mi. 10 lwl oldum belki ileride cıkar demiştim. scroll of wisdom kasmanın kolay bi yolu var mı onu sorayım ü

bu arada bu mesajı ilk alıntı yapana beta key vericem. tabi ileride kendisine gelecek beta key'i burada paylaşma sözü vermesiyle yinede kendi bilir

Mümkünse ben alabilir miyim?

Bana gelirse burada vereceğim ben de.

yollandı.

biraz forumu karıştırdım da çat pat ingilizcemle anladığım kadarıyla açık betaya geçince para sistemi eklenecekmiş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofuayyas -- 2 Mart 2012; 1:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

@siberarmi

Bilgilerin oldukça yararlı öncelikle teşekkür ederim senden ricam tüm karakterler için skill build örneği yapabilirsen çok memnun olurum ?

Ehehe oldu hocam :)
    Karakteri ne yöne geliştirmek istediğine sen karar ve biz yardım ederiz buradan, elmizden geldiği kadar.
    Ben daha çok witch ve marauder ile oynadım, 9-10 seviye de bir rangerım var. Anca bunlar hakkında atıp tutabilirim.

Marauder Cleave, Ground slam ve Molten shell kullandım çoğunlukla, Ağır zırhlı/dodge manyağı/fiziksel hasara gülen tiplerere karşıda Lighting strike/glaciel hammer arasında gittim geldim.
    Pasif ağacında önce Trolls Blood, Hearth of Gladitor'u al sonra blood magice aban, sonra seçtiğin silaha göre bir yol çiz kendine;

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAQEBzbEgV9SLxKsBzjiLANTk5ruKQBnL1RfP0z_wezGTSfeiN6h2eE0BunKypW6qDgow4ytoRcdBqpa55T-9QowxWXwsV3q3otBqhNccEhcVF9aodrQ9u6_foH3biS7mkKRwK83HQ8-D3XrxbfumQz3GrBDClTMwCH1A_155v0jOE9xMrp-IRR2NtAsvNujzPgEnDK8KxydoHOx64LEJTWag5XKfVtQrcjnkcC_kcR72IPyCg35bqC96iTfEI3__ABvTII9YbXsM2LWBwkjQRM81Yq36Hdc=

Ulan ne biçim linki var bu meretin :)

OK anladım Kardeş. Teşekkür ederim. Seni D3 konusundan da tanıyorum :-) Allah'tan bana POE key çıktıda D3 anteman oluyor.

• quote:

quote:

quote:

yollandı.

biraz forumu karıştırdım da çat pat ingilizcemle anladığım kadarıyla açık betaya geçince para sistemi eklenecekmiş galiba.

Tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

yollandı.

Benimde elimde beta key var arkadaşın dediği gibi gerçekten ihtiyacı olan kişiye vereceğim ve oda kendisine gelen beta keyi verme sözü verirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

quote:

quote:

quote:

yollandı.

Benimde elimde beta key var arkadaşın dediği gibi gerçekten ihtiyacı olan kişiye vereceğim ve oda kendisine gelen beta keyi verme sözü verirse

bende söz veriyorum banada beta key çıkarsa burda sizin gibi payşalıcam:)

• Key gönderildi hayırlı olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

Key gönderildi hayırlı olsun. :)

teşekkürler:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Accountu paylaştığım arkadaşlardan tek ricam olacaktır, Smile karakterini silmezseniz çok sevinirim, diğer karakterleri silebilirsiniz sorun yok. Sizlerin açacağı charlar da silinmez ise 3 kişi arasında Acoountu paylaşmaya sürekli devam edebilirim.

Saygılar.

Benim hiçbir karakteri silmeyeceğimden emin olabilirsin keshberfo.. kendime yeni karakter açıp onu geliştireceğim.. teşekkürler ilgin için ;)
  • Elinizde key varsa bende talibim.
  • Beyler aranızda hardcore karakteri olup merciless zorluğuna kadar gelmiş varsa pm atın beraber oynayalım gerçekten zor oluyor tek kişi
  • quote:

Hayır, kesinlikle oyuna para sistemi eklenmeyecektir.Sadece bu duruma karşı olan birkaç çıkıntı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

quote:

Hayır, kesinlikle oyuna para sistemi eklenmeyecektir.Sadece bu duruma karşı olan birkaç çıkıntı var :)

benim ingilizcem gerçekten çat pat demekki
  • Chaosa geçmiş olan var mı
  • Beta key nereden bulabiliyoruz acaba ?
  • Ben geçtim Chaosa orada oynamak mümkün değil bi kodular mı gidiyorsun.
  • Ne diablodan nede poe den beta key bulabildim şanssızlık aldı gidiyor bende
  • Skilleri neye göre upgrade ediyorsunuz? Birde skill gemler sadece görevle mi elde ediliyor?
  • Skiller gemleri üzerindeki eşyalara takınca seviye atlıyorlar. Görevlerden de bulabilirsin düşme şansıda var.
    Çok nadir bulunan Gem Cutters Prism diye nesneler var, bunları kullanarak da kalitesini arttırırsın gemin.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.