Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoman245

simkilitsiz olanlar var ama kayıtlı olanlar çok az. 16gb 1400 tl :S 1200 varken almak saçma geliyor. telefoncular yapıyor mu? bunu bilmiyordum. peki yasal yapıyorlar dimi yani herhangi bir sorun olmaz?

Sorun olmaz ama tanıdığınız telefoncudan yaptırın çünkü; pasaport sahibi sonradan cihazın çalındı diye başvurursa imei kapatılır hırsız konumuna düşersiniz.
  • hmm peki anladım sağolun. o zaman kayıtsız simfree modellere bakayım ben
  • http://urun.gittigidiyor.com/Iphone4-16GB-Siyah-Renkli-Sim-Free_W0QQidZZ40034014

bu iyi geldi. simunlock fakat turbosim yanında veriliyor

birde bu var:

http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPHONE-4-SIYAH-SIFIR-SOK-FIYAT_W0QQidZZ40157522

bu kayıtlı hemde. hangisi daha uygun sizce?

• Birisi açılmış ve şarj adaptörü yok ama kayıtlı ve fiyatı iyi. Sanırım ben ondan alırdım. Geyev işi ise Çin sitelerinde zaten var. Eğer Paypalım yok diyorsanız ben yardımcı olurum size. Pasaport için uğraşmazsınız hem. Birde şarj aleti alırsınız zaten.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/Apple-iPod-Touch-4G-Silikon-Kilif-Siyah-Renk_W0QQidZZ39131814

ben bundan sipariş etmeyi düşünüyorum.

20tl ama çok iyi

http://urun.gittigidiyor.com/Apple-IPod-Touch-4-Rubberized-Kapak-Kilif-Kor_W0QQidZZ39999475

Silikon kilif almak istemiyorum sert kapaklar daha hos silikonlar 1-2 ay sonra gevsemeye basliyor cok gicik oluyorum nokia x6 icin almistim 10 tl 1 ay da hem parladi hem cok gevsedi sonra sinirim bozuldu gittim orjlanle 30 tl verdim su an saglam ama sert kapaklar daha hos ;)

İkinci linkteki 20 tl olan kilif cok hos durmus ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun
    @srcn09

ben 2 şer set aldım , ancak apple ipod touch 4 alıp sattığım için , yanında HEDİYE olarak veriyorum :)) yoksa yollardım sana. ama şişlide gözüküyor kaydın belki bir set getiririm.

Tesekkur ederim ilginiz icin evet Sisli deyim ;) ben biraz daha bakinicam bulamazsam sizinle irtibata gecerim ;)
  • Arkadaslar ben hani ipod kitliyken home tusuna iki kere basinca muzik bolumu aciluyor ses muzik degistirme vs bende simdi o olmuyor cydia dan programlar yukledim ayarlari degistirirken kapattim sanirim hangi program yuzunden olmus olabilir basina gelmis olan var mi ?

Neler yukledin derseniz

Activator
    Barrel
    Cydelete
    Lockinfo
    Multiflow
    Scrollingboard
    İfile
    Rename
    Sbsettings

Tekrar baktim ama o tarz bir ayar bulamadim
  • lockinfo. bendede şimdi ismini hatırlamıyorum yüklemiştim olmamıştı.
  • quote:

hangi oyundan bahsediyorsunuz?

En son Driver oyununda gördüm. Bir kaç oyunda daha görmüştüm ama 20-30 tane oyun var şu an iPod'da ve hangisi olduğunu hatırlamıyorum. :D
  • bende şuana kadar öyle bir sorun olmadı hiçbir oyunda. sürümünüz kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaslar ben hani ipod kitliyken home tusuna iki kere basinca muzik bolumu aciluyor ses muzik degistirme vs bende simdi o olmuyor cydia dan programlar yukledim ayarlari degistirirken kapattim sanirim hangi program yuzunden olmus olabilir basina gelmis olan var mi ?

Neler yukledin derseniz

Activator
    Barrel
    Cydelete
    Lockinfo
    Multiflow
    Scrollingboard
    İfile
    Rename
    Sbsettings

Tekrar baktim ama o tarz bir ayar bulamadim

Activator
  • Tesekkur ederim peki tekrar eski haline nasil getirebilirim :) hangi ayari degistirmem gerek pek kestiremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Tesekkur ederim peki tekrar eski haline nasil getirebilirim :) hangi ayari degistirmem gerek pek kestiremedim :)

Onu ayarlaması çok zor ve uzun bir iş, kaldır o programı.
  • quote:

bende şuana kadar öyle bir sorun olmadı hiçbir oyunda. sürümünüz kaç?

4.3.1 versiyonum. Çok fazla oyun, uygulama ve müzik olduğundan dolayı üşeniyorum güncellemeye. En azından 5'e kadar güncellemeyi düşünmüyorum.
  • ibluever'i guncellestırdıkten sonra wireless dahıl nete gıremez oldum.varmı bır bılgınız ? su an nete gıremıyorum wıreless ıle bıle
  • @kiralikceset bence restore yolunuz gözüktü

@ZaLii backup yedeğini alın itunes a güncelleyin direk atarsınız eskisi gibi olur. cydia hariç. eğer cydialarında yedeklenmesini isterseniz 'pkgbackup' isimli tweaki kurun

@BraveHeart activator çok çok yararlı bir program. kaldırılmasını asla tavsiye etmem
  • Activator u kaldirmayi dusunmuyorum bir cok yerde isime yariyor ayarlari kurcaliycam bakalim belki yaparim :)

Baska ne gibi programlar tavsiye edersiniz arkadaslar mutlaka yukle dedikleriniz var mi bunlarin disinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 30 Mayıs 2011; 17:36:04 >
  • cydia için söyleyebilirim

brightness switcher: multitasking yaptığınza iki sola kaydırınca ses ayarı çıkıyor. onun altına parlaklıkta ekliyor çok fazla işime yarıyor.
    clean status: durum çubuğundakileri silmenize yarıyor. mesela ben font boyutunu 11 yapıp batarya yüzdesindeki yüzde işaretini kaldırıyor.
    infinidock: docku sınırsız yapıyor benim 15 tane app dockta mesela
    switcher mod: multitasking yaptığınızda allta gözüken ama çalışmayanları soluk gösteriyor, şuanki uygulama ve iki kere home a bastığınızda silme işareti direk çıkıyor yani basılı tutmanıza gerek kalmıyor

sizde var o yüzden söylemedim activator, sbsettings, rename, ifile, cydelete gibi de kullanıyorum harikalar.
  • Cok tesekkur ederim ;) su jb harika bir olay valla cihaza ikinci kez asik olmami sagladi :)
  • yaz usta amerikadan anneme getirttim 32 gb
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.