Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

saatine göre değişiyor snucuların doluluk oranıyla ilgili ben genelde bündüzleri fileape den saniyede 1 mb çekiyorum

Hiç o kadarını göremedim ben

Appcake'den Hotfile ile 160 mb'lik oyun indiriyorum 20 Dakika oldu %49'da ve daha 24 dakika var
  • Arkadaşlar yarımcı olur musunuz bir problemle karşı karşıyayım iTunes'da şimdi ben PC'den Rock Band oyununu iPod'a aktarıcağım iTunes'a oyunu attım apps'den apply'e basıyorum şöyle bir yazı çıkıyor "Are sure you want to remove 10 apps , including "AVplayer" from the iPod Engin's iPod ? This will delete these apps and their data from the iPod " yani 10 app'imi silecek neden böyle bir uyarı alıyorum ? Bunu nasıl atlatabilirim ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ipod touch 4g gamecenter nikim:eneskopat.....benide ekleyebilirsiniz..

bu arada app tanıtan türkçe linkler verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Arkadaşlar yarımcı olur musunuz bir problemle karşı karşıyayım iTunes'da şimdi ben PC'den Rock Band oyununu iPod'a aktarıcağım iTunes'a oyunu attım apps'den apply'e basıyorum şöyle bir yazı çıkıyor "Are sure you want to remove 10 apps , including "AVplayer" from the iPod Engin's iPod ? This will delete these apps and their data from the iPod " yani 10 app'imi silecek neden böyle bir uyarı alıyorum ? Bunu nasıl atlatabilirim ?

iTunes de ipod Touch seçiliyken Apps sekmesinde hangi uygulamaların işaretli olduğunu kontrol edin.
    Sanırım yüklü olup da işaretli olmayan uygulamalar var, Sync yapınca bunları sileceğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Mayıs 2011; 23:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jckl996

arkadaşlar en uygun ve güvenilir şekilde nereden alabilirim bu cihazdan? şimdiden teşkler

forumda 64 gb sıfır satan bir arkadaş var 550 tl diyordu, birde yine 2 ci el 425 / 435 tl den 32 gb satanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39
    quote:

Arkadaşlar yarımcı olur musunuz bir problemle karşı karşıyayım iTunes'da şimdi ben PC'den Rock Band oyununu iPod'a aktarıcağım iTunes'a oyunu attım apps'den apply'e basıyorum şöyle bir yazı çıkıyor "Are sure you want to remove 10 apps , including "AVplayer" from the iPod Engin's iPod ? This will delete these apps and their data from the iPod " yani 10 app'imi silecek neden böyle bir uyarı alıyorum ? Bunu nasıl atlatabilirim ?

iTunes de ipod Touch seçiliyken Apps sekmesinde hangi uygulamaların işaretli olduğunu kontrol edin.
    Sanırım yüklü olup da işaretli olmayan uygulamalar var, Sync yapınca bunları sileceğini söylüyor.

Hocam böyle insanı çılgın eden suite olmasın ya deli etti beni sildim iTunes u bi süre installous la idare ederim sonra yüklerim ne lanet bi şeymiş bu ya of.

• Arkadaşlar youtube'daki videolaro ipodumuza indirebileceğimiz bir program var mıdır acaba ?
  • Mxtube. Cydiadan indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 5 Mayıs 2011; 12:47:17 >
  • MxTube . Bu app store da update i belirten balon içinde rakamlar çıkıyor ya cydia dan ne yapınca onları kaldırıyorduk ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam böyle insanı çılgın eden suite olmasın ya deli etti beni sildim iTunes u bi süre installous la idare ederim sonra yüklerim ne lanet bi şeymiş bu ya of.

Çıldırmaya gerek yoktu,iTunes senkronize yaparken bilgisayardan ipoda atıyor ,sizde muhtemelen ipoda bir uygulama yukleyince senkronize et deyince bilgisayardaki uygulamalarla iPod U eslemek isteyecek.böyle durumlarda iTunes file menüsünden ipoddan satın alınanları transfer et diye bir seçenek var(transfer purchases from "abcd's iPod "gibi) bunu secince ipoddaki uygulamaları bilgisayarınıza yukleyecektir.ve senkronizasyonda sıkıntı olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Dostlar ne zamandır takip edemedim konuyu. 4.3.2'ye geçenler menun mu? Eski sürümden ne farkı var? Jailbreak kolay mı? Bir de ben bür türlü Game Center'a giremiyorum. Üye ol dediğimde. Yaş bilgilerini giriyorum tekrar geriye dönüyor???
  • mx tube ve mitube

isimleri doğru mu bunların..itunes da ve apptrack de bulamadım
  • quote:

Orijinalden Alıntı : enesemre

mx tube ve mitube

isimleri doğru mu bunların..itunes da ve apptrack de bulamadım

Hocam doğrusu Mxtube birleşik olacak apptrack de bulamazsın cydia dan indiriyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: qxtrml

quote:

quote:

quote:

Çıldırmaya gerek yoktu,iTunes senkronize yaparken bilgisayardan ipoda atıyor ,sizde muhtemelen ipoda bir uygulama yukleyince senkronize et deyince bilgisayardaki uygulamalarla iPod U eslemek isteyecek.böyle durumlarda iTunes file menüsünden ipoddan satın alınanları transfer et diye bir seçenek var(transfer purchases from "abcd's iPod "gibi) bunu secince ipoddaki uygulamaları bilgisayarınıza yukleyecektir.ve senkronizasyonda sıkıntı olmayacak

Hocam baştan nasıl olacağını anlatır mısın ? Ne yapacağımı .Yok çok karışık geldi bir anda o yüzden sıkıntı yaptım bir de film atmaya çalışıyordum ama iPod kasti filmi falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 5 Mayıs 2011; 1:23:10 >

• bu arada darty de 80 lira indirim yapılmış ipod touch a
    499 tl şu anda 8gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333
    bu arada darty de 80 lira indirim yapılmış ipod touch a
    499 tl şu anda 8gb

Vatanda %25 indirim vardi daha ucuzdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

ipod touch 4g gamecenter nikim:eneskopat.....benide ekleyebilirsiniz..

bu arada app tanıtan türkçe linkler verebilir misiniz

www.elmacilar.net 'e bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu messenger bildirimleri ana ekrana çok geç geliyor, sorun bende mi uygulamada mı ? Arkadaşım yazıyor, aynı şey 10 dk sonra ana ekranda tekrar gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Arkadaşlar bu messenger bildirimleri ana ekrana çok geç geliyor, sorun bende mi uygulamada mı ? Arkadaşım yazıyor, aynı şey 10 dk sonra ana ekranda tekrar gözüküyor.

Ugyulamada sorun var. Yeni güncellemesi geldi hatalar düzeltildi denilmiş, denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Arkadaşlar bu messenger bildirimleri ana ekrana çok geç geliyor, sorun bende mi uygulamada mı ? Arkadaşım yazıyor, aynı şey 10 dk sonra ana ekranda tekrar gözüküyor.

Ugyulamada sorun var. Yeni güncellemesi geldi hatalar düzeltildi denilmiş, denemek lazım.

Güncelleyelim bakalım, çok kötü böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc

Arkadaşlar youtube'daki videolaro ipodumuza indirebileceğimiz bir program var mıdır acaba ?

mxtube cydia'dan indirebilirsin.

burada da kullanımı var işine yarayabilir.

http://www.elmacilar.net/mxtube-inceleme.html
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.