hocam sen getiriyor musun bunlardan ? birde bunların 4.nesil için uygunları kaç para ?
bendeeee istiyorum bundan
birileri getirtsin
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
iPod Touch 2 ve 3 için yazıyor üründe.
facebook grup sayfasına girerseniz satıcının yazısını görürsünüz.
c apple peel dediğiniz gibi 2g ile 3g yi destekliyordu. yalnız yenisi çıkmış. ipod touch 4g destekliyor ve üstelik gprs de kullanılabiliyormuş.
birileri bu aleti getirsin.
Bu aparat güzel ama fiyatı pahalı geldi 120 Dolar. birde güvenemedim şahsen bir MSN adresi vermiş sadece Facebook Grubunda, ebay gibi bir siteden satış yapıyor mu?
bu peel burda sprint tarafindan satiliyor. gayet de sik gozukuyo aslinda
ya alırız alırız diyoruz ama yayadığı sar da önmli çin çakmaları gibi sar yayarsa sıkıntı
sar nedir acaba?
bu sprint'in modeli daha bir şık bence. fiyatıda 80 dolar. ortak getirtsek ve denesek.
ya da birileri sprint'e mail atıp sorsa türkiyede çalışıyor mu ne yapmamız gerekiyor diye?
sar demek yayadığı radyasyon yani kanserojen demek
bence harkes bi 10 tL falan versin.. toplu alalım.. sonra, güzelse eğer herkes alır bir tane..
ilk aldığımızı da satarız =)
arkadaşlar bende bitane peel 520 var ipod touch ile kullandım avea hattımı taktım sadece sim rehberini kopyalayabildim pek anlamıyorum acıkcası kuzenime amerikadan gelirken aldırmıştım öyle sizin bahsettiginiz gibi 10 liraya filan imkansız 200 lira para harcadım buna jailbreak yapmayıda tam anlamıyla kavrayamadım açıkçası programları yükleyemedim zaten ipodumda son zamanlarını yaşıyor ekranı ölü pixel dolu filan o yüzden ugraşmak istemiyorum adana mersinde oturan varsa satabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: murat866
arkadaşlar bende bitane peel 520 var ipod touch ile kullandım avea hattımı taktım sadece sim rehberini kopyalayabildim pek anlamıyorum acıkcası kuzenime amerikadan gelirken aldırmıştım öyle sizin bahsettiginiz gibi 10 liraya filan imkansız 200 lira para harcadım buna jailbreak yapmayıda tam anlamıyla kavrayamadım açıkçası programları yükleyemedim zaten ipodumda son zamanlarını yaşıyor ekranı ölü pixel dolu filan o yüzden ugraşmak istemiyorum adana mersinde oturan varsa satabilirim
para toplanırsa bende katkıda bulunabilirim. bu sim kart vs işlerinden iyi anlayan birileri alır cihazı, uğraşır, gerekirse yurtdışı firma ile de yazışmalar gerekebilir.