Şimdi Ara

HTC Wildfire (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GAYRI

Yüklenecek programlarla (örneğin rockplayer) divx izleyebilirsiniz diye biliyorum.
    Kendi player'ı ile MP4/H.263/H.264/WMV9 izleyebiliyorsunuz.

peki herhangi bir player yükledik diyelim video dosyası üzerinde (divx için bahsediyorum) herhangibir işlem yapmamız gerekecekmi convert etme , altyazıyı filme gömme v.s. benim için önemli bir konu sık seyahat eden biriyim radyo ve müzik tamam ama son kullanıcılardan video ile ilgili durumu öğrenmeliyim iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras06

quote:

Yüklenecek programlarla (örneğin rockplayer) divx izleyebilirsiniz diye biliyorum.
    Kendi player'ı ile MP4/H.263/H.264/WMV9 izleyebiliyorsunuz.

peki herhangi bir player yükledik diyelim video dosyası üzerinde (divx için bahsediyorum) herhangibir işlem yapmamız gerekecekmi convert etme , altyazıyı filme gömme v.s. benim için önemli bir konu sık seyahat eden biriyim radyo ve müzik tamam ama son kullanıcılardan video ile ilgili durumu öğrenmeliyim iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Bende max 600 700 tl ye almayı düşünüyordum bi tel ama bu telefondada şikayet çok adroid ve 800 işlemcinin olduğu ve tek bir kişinin bile şikayet etmediği tek tek bu galiba Samsung i5700 Galaxy Lite

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Bende max 600 700 tl ye almayı düşünüyordum bi tel ama bu telefondada şikayet çok adroid ve 800 işlemcinin olduğu ve tek bir kişinin bile şikayet etmediği tek tek bu galiba Samsung i5700 Galaxy Lite

ne şikayet varmış ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

ne şikayet varmış ki?

Alıntıları Göster
    Forumda görüş ayrılıkları tabi olucaktır olmasında diyen yok ama biraz daha paylaşımları artırırsak ve ya problemlerimizde birbirimize yardım etsek daha iyi olur.Bu telefonu ne de olsa almışım ve 30 40 dk elinde tutan bi adamında telefonu aşağılaması hoşuma gitmiyor.Önceki sayfalarda kullanan arkadaşlarımızın yorumları var daha da yoruma gerek yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: trem93

Forumda görüş ayrılıkları tabi olucaktır olmasında diyen yok ama biraz daha paylaşımları artırırsak ve ya problemlerimizde birbirimize yardım etsek daha iyi olur.Bu telefonu ne de olsa almışım ve 30 40 dk elinde tutan bi adamında telefonu aşağılaması hoşuma gitmiyor.Önceki sayfalarda kullanan arkadaşlarımızın yorumları var daha da yoruma gerek yok sanırım.

öncelikle herkese merhaba;
    herkesin görüşlerine saygı duymak gerekir..ama bilgilendirici açıklayıcı bi paylaşım sergilenmesi wildfire alacak arkadaslarımızın kafasındaki soru işaretlerine cözüm olablir..
    bence forumda baska baslık altında oyunlar ve uygulamalar hakkında görüşler toplanabilir..
    daha önce touch2 cihazını inceliyordum onu alacaktım ki bu cihazı keşfettim ve bunu almak istiyorum ama arastırmalarım sonucunda özellik olarak kagıt ustunde cihaz touch 2 ye oranla ustun (işletim sistemlerini yargılamıyorum kullanıcıya göre değişir) ama detaylı bı sekılde iç detayları daha onemlı gıbı gelıyor bana..
    mesala baglatıda sorunlar cıkarıyormu(wireless ta edge de 3g de titreşim veya ışık sorunu oluyormu,pil sorunları var mı (seri num kaynaklana),hafıza kartı sorunları var mı (görmeme tıkanma donma sorunları yaşatıyormu?),navigasyon uyuşmamazlıgı oluyormu? (igo veya garmin vs..) ekran donmatiği nasıl köşeleri tamamıyle kapsıyormu..

şimdiden teşekkürler arkadaslar ilginiz ve acıklamarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

Orijinalden alıntı: trem93

öncelikle herkese merhaba;
    herkesin görüşlerine saygı duymak gerekir..ama bilgilendirici açıklayıcı bi paylaşım sergilenmesi wildfire alacak arkadaslarımızın kafasındaki soru işaretlerine cözüm olablir..
    bence forumda baska baslık altında oyunlar ve uygulamalar hakkında görüşler toplanabilir..
    daha önce touch2 cihazını inceliyordum onu alacaktım ki bu cihazı keşfettim ve bunu almak istiyorum ama arastırmalarım sonucunda özellik olarak kagıt ustunde cihaz touch 2 ye oranla ustun (işletim sistemlerini yargılamıyorum kullanıcıya göre değişir) ama detaylı bı sekılde iç detayları daha onemlı gıbı gelıyor bana..
    mesala baglatıda sorunlar cıkarıyormu(wireless ta edge de 3g de titreşim veya ışık sorunu oluyormu,pil sorunları var mı (seri num kaynaklana),hafıza kartı sorunları var mı (görmeme tıkanma donma sorunları yaşatıyormu?),navigasyon uyuşmamazlıgı oluyormu? (igo veya garmin vs..) ekran donmatiği nasıl köşeleri tamamıyle kapsıyormu..

şimdiden teşekkürler arkadaslar ilginiz ve acıklamarınız için

Bağlantıda sorun yok. Wifi 3g Edge hepsi gayet iyi. Bağlantılar açıkken, ana menüye dönüşte yarım saniyelik gecikmeler olabiliyor.
    Kapasitif dokunmatik (multi) en iyilerden birisi bence sorun yok.
    İgo yada garmin yüklemedim. Yüklü gelen google navigasyon betayı verimli biçimde kullanmayı başaramadım. "Yol tarifi alınamadı deyip programı kapatıyor. Ancak google map ve map üzerinde konumuzunu mükemmel biçimde gösteriyor. Map üzerinde yol tarifi yapıyor.
    Pil şimdilik (alalı bir hafta oldu) iki gün gidiyor. Bağlantıları ilerleyen günlerde daha az kullanacağım için bu süre uzayacaktır.

Bir de kendi sorunumdan ve en çok ihtiyaç duyduğum uygulamadan sözedeyim. İstanbul'da yaşıyorum. İBB'nin internet sitesinde trafik yoğunluğu haritası var. Oldukça işime yarıyor. Ancak cepten ne yaptımsa bu sayfayı
    http://tkm.ibb.gov.tr/ altında
    http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx

telefonda flash yüklü olmasına rağmen "bu sayfanın açılması için flash yüklü olmalı" tarayıcı mesajı alıyorum (Opera mini'de). Cihazın kendi tarayıcısında ise İBB'nin logosunun bulunduğu mavi bir açılış ekranı geliyor, sonrasına sabredip de yoğunluk haritasını görüntüleyemedim.

Oysa
    http://tkm.ibb.gov.tr/
    adresindeki kamera görüntülerini izleyebiliyorum.

Bilgisi olan varsa paylaşabilir.

• quote:

quote:

ne şikayet varmış ki?

Önceki sayfalara ve yabancı sıtelere bakınız
  • quote:

Wildfire öncesinde (Türkiye'ye gelmemişti) Samsung'un Jet, 5700 ve 7500 modelleri arasında tercih yapmak üzereydim. Bunlardan özellikle Jet ve 5700 iyi cihazlar ancak; tüm cihazlarında yaptığı gibi Samsung'un tüketiciyi güncellemeler konusunda yapayalnız bırakması beni düşündürüyordu. Android 1.5 sürümü olan 5700'ın 2.1 desteği olmasına rağmen Samsung bir türlü yükseltme sürümünü yayınlamadı (diğerlerinde olduğu gib). Hatta 5700'ın 2.1'e yükseltilmesi için bu forumda başlıklar bile açılmıştı:

http://forum.donanimhaber.com/m_41535018/mpage_13/key_/tm.htm (yakup_unsal adlı kullanıcının yorumlarına bakınız)

Ancak yükseltme sırasında sorun yaşayanlar azımsanamaycak kadar çoktu. Hulasa Samsung'un bu konudaki duyarsızlığı ve ve Wildfire'ın beklediğimden daha erken Türkiye'de satışa sunulması beni HTC tercihi yapmaya zorladı. Ancak Samsung modelleri arasında kararsız kalmadan önce özellik ve kullanıcı yorumlarını okuyup Türkiye'ye ne zaman gelir fiyatı ne olur acaba dediğim wildfire o tarihte satışta olsa başkasına bakmazdım bile.

• quote:

quote:

Wildfire öncesinde (Türkiye'ye gelmemişti) Samsung'un Jet, 5700 ve 7500 modelleri arasında tercih yapmak üzereydim. Bunlardan özellikle Jet ve 5700 iyi cihazlar ancak; tüm cihazlarında yaptığı gibi Samsung'un tüketiciyi güncellemeler konusunda yapayalnız bırakması beni düşündürüyordu. Android 1.5 sürümü olan 5700'ın 2.1 desteği olmasına rağmen Samsung bir türlü yükseltme sürümünü yayınlamadı (diğerlerinde olduğu gib). Hatta 5700'ın 2.1'e yükseltilmesi için bu forumda başlıklar bile açılmıştı:

http://forum.donanimhaber.com/m_41535018/mpage_13/key_/tm.htm (yakup_unsal adlı kullanıcının yorumlarına bakınız)

Ancak yükseltme sırasında sorun yaşayanlar azımsanamaycak kadar çoktu. Hulasa Samsung'un bu konudaki duyarsızlığı ve ve Wildfire'ın beklediğimden daha erken Türkiye'de satışa sunulması beni HTC tercihi yapmaya zorladı. Ancak Samsung modelleri arasında kararsız kalmadan önce özellik ve kullanıcı yorumlarını okuyup Türkiye'ye ne zaman gelir fiyatı ne olur acaba dediğim wildfire o tarihte satışta olsa başkasına bakmazdım bile.

Alıntıları Göster
    Ne varmış yorumlarda açıklarmısın

• quote:

ayrıca
    http://forum.donanimhaber.com/m_42405190/tm.htm

iki saat önce
    "5700 den memnunmusun almalımıyız 2.1 e yükseltmesi zor oluyormu "

beş saat önce
    "şöyle 500 600 max 700 e önerebileceğiniz android li 3g wifi vs telefon ne var "
    bir arkadaş cevap vermiş:
    "htc wildfire 699TL
    samsung i5700 499TL"

on iki dakika önce
    "corby nedir hocam detay için link verirmisin beklemeye değermi"

• quote:

quote:

ayrıca
    http://forum.donanimhaber.com/m_42405190/tm.htm

iki saat önce
    "5700 den memnunmusun almalımıyız 2.1 e yükseltmesi zor oluyormu "

beş saat önce
    "şöyle 500 600 max 700 e önerebileceğiniz android li 3g wifi vs telefon ne var "
    bir arkadaş cevap vermiş:
    "htc wildfire 699TL
    samsung i5700 499TL"

on iki dakika önce
    "corby nedir hocam detay için link verirmisin beklemeye değermi"

Alıntıları Göster
    Boşverin gitsin, burası yeri değil.

Wildfire için Android 2.2 Froyo güncellemesi duyurulmuş!

http://www.product-reviews.net/2010/08/02/htc-wildfire-gets-android-froyo-2-2-update/

yorumlarınız...

• quote:

http://www.product-reviews.net/2010/08/02/htc-wildfire-gets-android-froyo-2-2-update/

yorumlarınız...

Alıntıları Göster
    Hayırdır GAYrı telefon araştırmamdan daha doğal ne var telefon almam gerekıyor ve lıstemdekı 3 4 model hakkında araştırıyorum zoruna giden ne

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Hayırdır GAYrı telefon araştırmamdan daha doğal ne var telefon almam gerekıyor ve lıstemdekı 3 4 model hakkında araştırıyorum zoruna giden ne

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    markete nasıl gireceğimi bir türlü bulamadım. Bir arkadaş telefonun kendi tarayacısından girince açılıyor demiş ama maalesef yok.
    Yurtdışı sitelerinde market le ilgili bir bölüm var galiba bizdeki modellerde bu yok.
    Bu aradawww.android.com/market/ sitesindeki uygulamaların hepsi mi paralı?

Birde 2.2 ile 2.1 arasında ne gibi farklar vardır? Yükseltmek gereklimi?

• quote:

yorumlarınız...

peki güncellemede türkce dil seçenegi mevcutmu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

yorumlarınız...

peki güncellemede türkce dil seçenegi mevcutmu..

Alıntıları Göster
    oncelıkle cevaplarınız için teşekkürler GAYRI..
    güncelleme sonrasında telefondaki son durum ndir bi sorunla karsılastınız mı?
    cagrı kacırma sorunları var mı?kendılıgınden kapanma vs..
    touch2 de radyo olmasına ragmen trt bandrolunden dolayı aktıf degıldı yabancı rom larla cozulebılıyordu bunda boyle bı sorun mevcutmu acaba?
    WM 6,5 ile Android arasında en Önemli farklılıklar nedır acaba acıklayabılırmısınız?
    Tesekkurler

• quote:

neden sattı acep?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok inceledim ürünü. hiç elime almasamda bu paraya anca bu kadar olur özelliklerin sonu yok iyinin daha iyisi sürekli kıyaslama konusu yapılmış bi çok sitede. bu civardaki bi paranın alabileceği en güzel telefon gibi görünüyor. internetten verdim siparişi. bakalım gelince biriki inceler bildiim kadarıyla yardımcı olurum. bi de bu teknosadan tek çekim olsun derseniz adamlar sadece 459 lira diyor ama 50 tl hediye vermiyor. 5 taksite aldım 499 bi de 50 tl hediye çeki vereceklermiş taksitli daha ucuz:)o kadarda ince eleyip sık dokumamak gerekiyor bence.

• quote:

yorumlarınız...

Bu cihazı almadan önce toshiba g500 kullanıyordum. Ama sırf yazılım yüzünden bu sefer htc tercih ettim. İyikide etmişim diyorum samsung alıp çakma romlarla idare edeceğime orjinal rom kullanırım. daha önce g500 den cok cektim yok rom cıkcak cıkmıcak cıkıncada su eksik var yok surası calısmıyor yok burası calısmıyor. Bence telefon alırken her şey mhz yada ram, rom değil yazılım desteğide olmalı benim g500ü aldığımda işlemcisi cok iyi diye almıstım ama adam gibi yazılım desteği olmadıktan sonra isterse 1 ghz olsun ne farkeder ki. Turbolu şahin misali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolhan1 -- 27 Ağustos 2010; 2:38:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birolhan1

quote:

yorumlarınız...

Bu cihazı almadan önce toshiba g500 kullanıyordum. Ama sırf yazılım yüzünden bu sefer htc tercih ettim. İyikide etmişim diyorum samsung alıp çakma romlarla idare edeceğime orjinal rom kullanırım. daha önce g500 den cok cektim yok rom cıkcak cıkmıcak cıkıncada su eksik var yok surası calısmıyor yok burası calısmıyor. Bence telefon alırken her şey mhz yada ram, rom değil yazılım desteğide olmalı benim g500ü aldığımda işlemcisi cok iyi diye almıstım ama adam gibi yazılım desteği olmadıktan sonra isterse 1 ghz olsun ne farkeder ki. Turbolu şahin misali...

Alıntıları Göster
    herkese selam arkadaslar bir süredir sayfanızı takip ediyorum şuan elimde n86 var ve dokunmatik androidli bi telefon istiyourm... aklımda 2 model var fiyat uygunluğu açısında biri 5700 galaxy diğeri wildfire... benm için önemli olan 2 kriter var ilki şarj diğeri radyo konusu bildiğim kadarıyla samsungda radyo yok wilfirede durum nedir çekim gücü falan? kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler..

• quote:

Çok zekisin, aklın sıra GAY diyon he mi? Ben oruçluyum almiyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

oncelıkle cevaplarınız için teşekkürler GAYRI..
    güncelleme sonrasında telefondaki son durum ndir bi sorunla karsılastınız mı?
    cagrı kacırma sorunları var mı?kendılıgınden kapanma vs..
    touch2 de radyo olmasına ragmen trt bandrolunden dolayı aktıf degıldı yabancı rom larla cozulebılıyordu bunda boyle bı sorun mevcutmu acaba?
    WM 6,5 ile Android arasında en Önemli farklılıklar nedır acaba acıklayabılırmısınız?
    Tesekkurler

Öncelikle belirtmeliyim ki "güncelleme duyurulmuş" dedim, yayınlanmış demedim. Yani ortada henüz yükleyebileceğimiz bir güncelleme yok.

Valla doğrusu radyosunu (kulaklık takmamı istediği için) hiç açmadım. Ancak uygulama çalışıyor. Yayın var mı bilmiyorum (bi bakayım)

Çağrı kaçırma da olmadı kendiliğinden kapanma da (bugün 9. gün)

Windows Mobile kullanmadım. Ancak genel olarak yavaşlığı şikayet edildiğini duydum (en azından mağazadaki satıcılar böyle söylüyordu)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.