Şimdi Ara

Bu Telefonda Yok Yok !! 729 TL yerine 580 TL ve 12 Taksit +50 TL HEDİYE ÇEKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır Kutusunda 2 Yıl Distribütör garantili,
    Adınıza / şirketinize faturalı,
    Ücretsiz Aynı Gün Kargo ve
    Axess , World , Bonus , Maximum Özellikli Kartlara
    Peşin fiyatına 12 Taksitli
    (Kampanya Stoklarla Sınırlıdır.)

Satın almak için
    Ekopasaj E-Ticaret
     Bu Telefonda Yok Yok !! 729 TL yerine 580 TL ve 12 Taksit +50 TL HEDİYE ÇEKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripzombie35 -- 18 Eylül 2010; 11:00:20 >

• ben cihazı yakından gördüm , İNANILMAZ VE SÜPER gözükmekte , ilk izlenim bu yönde. çıktığında belkide 2 kat fiyatla idi.

ancak LG KM900 = ARENA diye geçiyor sanırım ,DH de cihazla ilgili konuya girince işler göründüğü gibi değil ÖZELLİKLERİNİ okuyunca bile şaşırmamak elde değil, satış ve taksitle bu ürün çok çok iyi ama dediğim gibi KULLANIŞLILIK - UYGULAMA vb. falan LG ( KP 500 / COOKİE deki gibi ) yazılım / prg / oyun ve GÜNCELLEME de üret YOK OL POLİTİKASI güdüyor.
  • sadece telefon olarak kullanmak için bile alınmaz yani
  • işletim sistemi ne bunun?
  • işletim sistemi standart ama android yüklendiğini idda edenler var internette.

hatta chip de iphona kafa tutan telefonlarda da bu geciyor

http://www.chip.com.tr/konu/iphone-a-meydan-okuyanlar.-lg-electronics-km900-arena_13743_5.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

ben cihazı yakından gördüm , İNANILMAZ VE SÜPER gözükmekte , ilk izlenim bu yönde. çıktığında belkide 2 kat fiyatla idi.

ancak LG KM900 = ARENA diye geçiyor sanırım ,DH de cihazla ilgili konuya girince işler göründüğü gibi değil ÖZELLİKLERİNİ okuyunca bile şaşırmamak elde değil, satış ve taksitle bu ürün çok çok iyi ama dediğim gibi KULLANIŞLILIK - UYGULAMA vb. falan LG ( KP 500 / COOKİE deki gibi ) yazılım / prg / oyun ve GÜNCELLEME de üret YOK OL POLİTİKASI güdüyor.

+1.

LG de uygulama/program/oyun konusunda sıkıntı çekersiniz..

• Cihaza Android işletim sistemi yüklenebilmektedir.!! Teyid edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripzombie35

Cihaza Android işletim sistemi yüklenebilmektedir.!! Teyid edildi.

Evet bunun için çalışmalar var(arenoid) ancak henüz yüklenebilmiş değil. Eğer düzgün bir yükleme yönteminin açıklandığı biy yer ve doğru bir firmware(KM900 için derlenmiş bir android firmware) biliyorsanız lütfen burada paylaşınız.

Teşekkürler
  • bunun yerine 500 liraya gidin samsung i5700 alın... wifi, gps, android 2.1, divx vs vs.....
  • Android işletim sistemi kullanmak istiyorsanız, tercihiniz HTC olsun
  • Hocam touh 2 önerirmisiniz
  • HTC Touch 2 'de güzel telefon , HTC alacasanız boyutları da sorun olmaz derseniz, en donanımlısı HD2. model kodu T8585
  • lg ye 500 tl para mı verilirmiş
  • şöyle 500 600 max 700 e önerebileceğiniz android li 3g wifi vs telefon ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

şöyle 500 600 max 700 e önerebileceğiniz android li 3g wifi vs telefon ne var

htc wildfire 699TL
    samsung i5700 499TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

şöyle 500 600 max 700 e önerebileceğiniz android li 3g wifi vs telefon ne var

htc wildfire 699TL
    samsung i5700 499TL

Htc wildfire da benimde cok gozum var... Seytan durtup duruyo
  • Bu HTC ekranı nasıldır bıraz basitmiş gibi görünüyor çözünürlüğü falan bana biraz daha yardımcı olabilirmisin
  • açıkçası bende HTC yok, samsung i5700 var... onunla ilgili soru vars ayardımcı olurum :)
  • 5700 den memnunmusun almalımıyız 2.1 e yükseltmesi zor oluyormu
  • memnun muyum? genel olarak evet... tek şikayetim pil süresi fakat bu bütün smartphone'larda aynıymış(verimli kullanımda 1-1.5 gün)...

almalımıyız? almayanı dövmediklerine göre bir zorunluluk değil... fiyatına göre daha iyi bir alet yok ama...

2.1e yükseltmesi zor mu? değil... biraz araştıran herkes yapabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 26 Ağustos 2010; 15:47:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.