Şimdi Ara

HTC Wildfire (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GAYRI

Eleman iki ay önce Berlin'den aldığı wildfire'ı 500 kağıttan satmış yahu:

http://forum.donanimhaber.com/m_42387197/tm.htm

Alıntıları Göster
    neden sattı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

neden sattı acep?

Alıntıları Göster
    Beyler size bir sorum. Olacak sizin hava durumu veya haber widgetleriniz otomatik update yapıyormu. Hava durumunun oto guncellemesi zaten 3 saatte bir olarak seçili ve gri renkte yani değiştiremiyorum. Haberleri değiştirebiliyorum fakat asla otomatik guncelleme yapmıyor. Sizde durum nasıl? (3G surekli açık olmasına ragmen)
  • quote:

neden sattı acep?

güzel soru; alan neden aldı acep?

bu arada softpedia'da güzel apk lar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 24 Ağustos 2010; 15:41:44 >
  • quote:

quote:

neden sattı acep?

güzel soru; alan neden aldı acep?

bu arada softpedia'da güzel apk lar var

Alıntıları Göster
    alan ucuz diye almıştır, 2 ay önce de TR'de telefon yok diye almıştır :D
  • quote:

alan ucuz diye almıştır, 2 ay önce de TR'de telefon yok diye almıştır :D

Alıntıları Göster
    ben bu appbrain i indiremiyorum. google hesabı falan her şey tamam. ama benden appbrain uygulamasını marketten indirmemi istiyo. e zaten ben de marketten indirebilsem appbrain le ne işim var. anlamadım ben bunu. yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilyvalley

ben bu appbrain i indiremiyorum. google hesabı falan her şey tamam. ama benden appbrain uygulamasını marketten indirmemi istiyo. e zaten ben de marketten indirebilsem appbrain le ne işim var. anlamadım ben bunu. yardımcı olur musunuz?

Alıntıları Göster
    Programlar galiba sürekli açık kalıo.Bunun için aranızda Task Manager kullanan var mı varsa link verebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trem93

Programlar galiba sürekli açık kalıo.Bunun için aranızda Task Manager kullanan var mı varsa link verebilirmi?

Alıntıları Göster
    Advanced Task Manager adlı uygulamayı BrotherSoft'tan bulabilirsin ve birçoğunu da.
  • quote:

bu arada FM radyosunda bir problem yok degil mi?

Radyoda herhangi bir problem yok, gayet iyi.
  • navigasyonda sorun varmı peki.türkiye haritası olan iyi programlar varmı.igo ve garminde ekran yüzünden sorun çıktığı söyleniyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrsslan

navigasyonda sorun varmı peki.türkiye haritası olan iyi programlar varmı.igo ve garminde ekran yüzünden sorun çıktığı söyleniyordu
    İndirdiğim oyunlar arasında en iyisi (grafik, hız, oynanabilirlik, eğlence) Robo Defense.
  • quote:

İndirdiğim oyunlar arasında en iyisi (grafik, hız, oynanabilirlik, eğlence) Robo Defense.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

HD2 almayı düşünüyordum ama ekonomik krizden dolayı vazgeçmek zorunda kaldım.
    Diğer modellere bakarken bu telefonu gördüm,
    Telefondan ana beklentim; maillerimi alabilmek, internette rahatlıkla gezebilmek, office belgelerinde işlem yapabilmek.

Telefon yeni çıkmasına rağmen kullananlar varsa yorumlarıyla yardımcı olabilirlermi?

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmitaranci

Arkadaşlar merhaba,

Telefondan ana beklentim; maillerimi alabilmek, internette rahatlıkla gezebilmek, office belgelerinde işlem yapabilmek.

Telefon yeni çıkmasına rağmen kullananlar varsa yorumlarıyla yardımcı olabilirlermi?

Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    3 sayfanın en az 1 sayfası yorum.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler..

Fiyat/Performans olarak oldukça iyi. Posta, internet ve office için yeterli. Quickoffice adlı bir programyüklü olarak geliyor. Programın edit özelliği olduğu yazılı ancak ben açtığım ve sorunsuzca gözattığım excel ve word dosyalarını edit edemedim. Başka programlarla bu durum aşılabilir. Bu konuda almayı düşündüğünüz HD2'nin farklı bir durumda olduğunu sanmıyorum. sonuçta bu durum yazılımla ilgili.
    Documents To Go ve benzerleri düşünülebilir.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler..

Fiyat/Performans olarak oldukça iyi. Posta, internet ve office için yeterli. Quickoffice adlı bir programyüklü olarak geliyor. Programın edit özelliği olduğu yazılı ancak ben açtığım ve sorunsuzca gözattığım excel ve word dosyalarını edit edemedim. Başka programlarla bu durum aşılabilir. Bu konuda almayı düşündüğünüz HD2'nin farklı bir durumda olduğunu sanmıyorum. sonuçta bu durum yazılımla ilgili.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kullandığım programlar;
    Shazam;Çalan bir müziği dinleyip müziğin ne olduğunu bulabiliyor.
    Transdroid;Telefonunuzdan bilgisayarınızın torrentine yeni torrent ekleyip,bittip bitmediğini kontrol edebiliyoruz.
    ShopSavvy;Barkod okuyucu size ürünün fiyatını gösterir.
    Meridian Media Player
    Chess Walk;online ve offline satranç keyfi.
    Robo Defence
    Advanced Task Manager.
    Opera Mini 5 beta
    Memory Up
    Raging Thunder ve Street Racing oyunlarından hiç memnun olmadım.

İki tanede sorum olucak;
    Advanced Task Managerı kullanamadım benim istediğim multi task manager programları geri çıkarak arka plana ertelemek yerine direk kapatmak.Böyle bir program kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Programları nasıl kaldırıyoruz?

• quote:

....

@Trem93, uygulamaları kaldırmak için AppRemover adlı bir uygulama bulunmakta. Bağlantısı aşağıda; indirebilirsin:
    http://omploader.org/vNWMxdQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fadike -- 25 Ağustos 2010; 13:38:01 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler..

O zaman işimi görebilecek bir cihaza benziyor. Kısmetse yarın alacağım..
    Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: fadike

quote:

....

@Trem93, uygulamaları kaldırmak için AppRemover adlı bir uygulama bulunmakta. Bağlantısı aşağıda; indirebilirsin:

Uygulama kaldırmak için bunlara gerek yok. Ayarlar=Uygulamalar=Uygulamaları yönet'ten menu'den filtrele=indirilen dedikten sonra kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçip uygulama ekranında "Kaldır"ı seçmeniz yeterli.

• quote:

quote:

quote:

....

Uygulama kaldırmak için bunlara gerek yok. Ayarlar=Uygulamalar=Uygulamaları yönet'ten menu'den filtrele=indirilen dedikten sonra kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçip uygulama ekranında "Kaldır"ı seçmeniz yeterli.

Teşekkürler ..

Fadike marketenabler çalışıomu yani android marketi kullanabiliyomusun?belki bu bizim en büyük sorunumuza çaredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trem93 -- 25 Ağustos 2010; 17:10:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

....

Teşekkürler ..

Fadike marketenabler çalışıomu yani android marketi kullanabiliyomusun?belki bu bizim en büyük sorunumuza çaredir.

Alıntıları Göster
    @trem93, en büyük sorununa çare:https://slideme.org/ vehttp://forum.donanimhaber.com/m_42437574/mpage_1//tm.htm#42438549

• quote:

@trem93, en büyük sorununa çare:https://slideme.org/ vehttp://forum.donanimhaber.com/m_42437574/mpage_1//tm.htm#42438549

Alıntıları Göster
    sen marketenabler ne için kullanıyosun?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.