Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu İngilizleri sopayla döveceksin ya Her dizileri 2-3 sezonluk.Ve sezon başına da en fazla 5-6 bölüm var.Tam diziye bağlanmışken diziyi bitiriyor lavuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 3 Ekim 2013; 0:10:01 >
  • Diziye başlayayım dedim de bu ne aga ya 1.30 saatlik dizi mi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Diziye başlayayım dedim de bu ne aga ya 1.30 saatlik dizi mi olur.

Hadi bunu Türkiye'de yaşamayan biri söylese anlarımda , bizim televizyonlarımızdaki tüm diziler 1.30 saat üstü ve kalitesiz. Bu neyin kafası dostum Dizi 1.30 saat ama 1 sezonda 3 bölüm var bu nokta önemli.
  • quote:

Sen turk dizilerinden haberin yok galiba, ayrica dizi 3-5 bolum toplam zaten, istersen yarida kes oyle izle ikiye bolerek ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Hadi bunu Türkiye'de yaşamayan biri söylese anlarımda , bizim televizyonlarımızdaki tüm diziler 1.30 saat üstü ve kalitesiz. Bu neyin kafası dostum Dizi 1.30 saat ama 1 sezonda 3 bölüm var bu nokta önemli.

İyi de bu yüzden ben türk dizisi izlemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

İyi de bu yüzden ben türk dizisi izlemiyorum

İyi de arkadaşım, madem çok uzun geliyor, böl 20 dakikaya... Zaten topu topu 3 bölüm her bir sezon. Ayrıca bunlara dizi bölümü demek zor, çünkü hiç bir bölümde doldurma yok, her bölüm bariz film niteliğinde.

• 3 bölüm zaten 15 dk ara vererek izleyin 6 bölümlük mini dizi gibi olur keyfinize bakarsınız.
  • quote:

zaten dizi olarak izlemek ayıp olur film gibi izle
  • Unuttuk diziyi iyicene daha ortada bir fragman bile yok,
  • Dizinin her bölümü isterse 2 saat olsun hiç sıkmıyor ki.
    Ekim yalan mı oldu şimdi?
  • Beyler diziye başlayacaktım ama aklıma takıldı internette farklı çekilmiş iki tane pilot bölüm var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Beyler diziye başlayacaktım ama aklıma takıldı internette farklı çekilmiş iki tane pilot bölüm var?

1.sezon, 1.bölümü izle. Diğeri 0.bölüm olarak geçiyor zaten bildiğim kadarıyla. Her bölüm aşağı yukarı 1 saat 30 dakika.
  • Başlayacağım bölümler uzun galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Beyler diziye başlayacaktım ama aklıma takıldı internette farklı çekilmiş iki tane pilot bölüm var?

1.sezon, 1.bölümü izle. Diğeri 0.bölüm olarak geçiyor zaten bildiğim kadarıyla. Her bölüm aşağı yukarı 1 saat 30 dakika.

1x0 önce çekilen ama beğenilmeyen bir pilot. Birebir aynı. Sadece mekanlar vs. farklı. 1x1 izledikten sonra öylesine meraktan ve atlaya atlaya 1x0'a bakılabilir.
  • Beyler haber yok mu daha ya

• aerodb1294 kullanıcısına yanıt
    Ocak'tan evvel beklemeyin.

• OCAKTA MI YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • yav yazdık o kadar, uplayıp hüzünlendirmeyin. ocak veya şubat'ta gelir dizi, en geç de 1 mart'ta yayınlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bookill

Başlayacağım bölümler uzun galiba?

Her bölüm 1 buçuk saat ve emin olun film tadındadır. Kesinlikle tavsiye ederim. 9 saat gibi bir sürede 2 sezonun toplamı olan 6 bölümü bitirebilirsiniz. Eminim 9 saatin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 21 Ekim 2013; 1:19:47 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.