Şimdi Ara

MW2 NAT SORUNU BAKIN MUTLAKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim modem ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

oyuna her girdigimde YOUR NAT STRICT uyarisi aliyorum aradim taradim googlu ama pek bsi bulamadim yardimci olabilirmisiniz

birde natin ne oldugunu nicin acik ve kapali oldugunu bunun ne gibi yarari veya zarari oldugunu biliyosaniz yardimci olabilirmisiz

simdiden cok sagolun

iyi gunler

• portaçmak.com a gir ordan sistemini virüs programını felan seç orda herşey anlatılmış.
  • dostum öncelikle sana nat ın ne için gerekli olduğunu yazayım.
    biliyormusun bilmiyorum ama mw2 de belirli bi server yok oyunculardan bağlantısı en iyi olan server olarak seçiliyo oyun tarafından. tabi nat type open olması lazım server olabilmen için.
    yani server olmak istemiyosan nat ın senin için önemi yok.
    eğer olmak istiyosan modemine girip ayarlardan nat yada sanal sunucu yu bulman lazım.
    infinitiyward ın kendi sitesinde portlar yazıyo gerekli portları açtığında nat açılabilir.
    fakat şöyle bi durum var bende philips sna 6500 modem vardı portları açmama rağmen nat hala strict olarak görünüyodu.sonunda airties aldım onda port açmadığım halde nat open oldu tuhaf b, durum iwnet her modemi beğenmiyo
  • quicknetin tilgin modemini kullanıyorum nat type scrit ama açık gözüküyor
  • seninkide benim philips gibi demekki iwnet modemini beğenmemiş
    eğer server olmak istemiyosan önemsiz bi ayrıntı
  • Port açmaya gerek yok.
    Güvenlik duvarını kapat.
    Virüs programını kapat
    Modemin yapılandırma sayfasında Nat'ı etkinleştir.
    Open olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

dostum öncelikle sana nat ın ne için gerekli olduğunu yazayım.
    biliyormusun bilmiyorum ama mw2 de belirli bi server yok oyunculardan bağlantısı en iyi olan server olarak seçiliyo oyun tarafından. tabi nat type open olması lazım server olabilmen için.
    yani server olmak istemiyosan nat ın senin için önemi yok.
    eğer olmak istiyosan modemine girip ayarlardan nat yada sanal sunucu yu bulman lazım.
    infinitiyward ın kendi sitesinde portlar yazıyo gerekli portları açtığında nat açılabilir.
    fakat şöyle bi durum var bende philips sna 6500 modem vardı portları açmama rağmen nat hala strict olarak görünüyodu.sonunda airties aldım onda port açmadığım halde nat open oldu tuhaf b, durum iwnet her modemi beğenmiyo

oncelikle cevap yazan herkese cok tesekkurler cok sik oynayan bi oyuncu degilim o yuzden server olmak gibi bir derdim yok ,,ben NAt acik olunca aceba oyunu dahada hizli daha kaliteli bi sekilde oynarmiyim diye dusundum o sebeple nat arastirmasina girdim madem cok fark etmiyo o acidan o zaman salla gitsin yani ,,,nat acik birakmakta bi guvenlik zaafiyeti gerek yok sagolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

Port açmaya gerek yok.
    Güvenlik duvarını kapat.
    Virüs programını kapat
    Modemin yapılandırma sayfasında Nat'ı etkinleştir.
    Open olacaktır.

modemde nat type open durumda?
  • ya gerek yok zamanında bende gördümde yapayım dedim yaptım bi kaç el sonra yine altta nat type bilmem ne yazıyordu zararı, faydası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.