Şimdi Ara

Back to the Future The Game [Çıktı] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasskabal

Ben dayanamadım az önce sipariş ettim. Bu oyun orjinal alınmalı diye düşünüyorum. Filmin fanatiğiyimdir ve Michael J. Fox un parkinson derneğine de bağış yapmış olduk. bunlar yeterli.

Saygılar.

Not: Dört gözle bekliyorum download linkinin gelmesini...

Bu arada puzzle agent oyununu free olarak verdi çok eğlencelik bir oyun olmuş bizim eski türk oyunu dedektif fırtınaya benziyor :D

Alıntıları Göster
    Back to the Future (Geleceğe Dönüş) oyununun video incelemesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gazeteoyun.com/back-to-the-future-the-game-episode-1-video-incelemesi/

• quote:

Orijinalden alıntı: osipau

Back to the Future (Geleceğe Dönüş) oyununun video incelemesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gazeteoyun.com/back-to-the-future-the-game-episode-1-video-incelemesi/

Alıntıları Göster
    Oyun çabucak bitti.Çok kısa geldi bana.Yakında episode 2 çıkar herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Oyun çabucak bitti.Çok kısa geldi bana.Yakında episode 2 çıkar herhalde.

Alıntıları Göster
    Piyasadaki en iyi point&click adventure bu full 3d ve animasyon kalitesi Fallout Nv'a filan bin basar,şubattada2.episodu gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Piyasadaki en iyi point&click adventure bu full 3d ve animasyon kalitesi Fallout Nv'a filan bin basar,şubattada2.episodu gelecek

Alıntıları Göster
    Lost Horizon'la beraber oynayalaım bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Lost Horizon'la beraber oynayalaım bakalım...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ingilizceyi türkçeye çevirmekten başım döndü ya keşke türkçesi de olsaydı ben de kaydetmeyi başaramadım kimi zaman da donuyor neden dersiniz sizlerin de yorumlarını bekliyorum ben de arabayla hemen geçmişe geleceğe gidiliyor sanıyordum ama öyle olmuyormuş meğer ilk oyunu serbest bırakmalarından belliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gero000

arkadaşlar ingilizceyi türkçeye çevirmekten başım döndü ya keşke türkçesi de olsaydı ben de kaydetmeyi başaramadım kimi zaman da donuyor neden dersiniz sizlerin de yorumlarını bekliyorum ben de arabayla hemen geçmişe geleceğe gidiliyor sanıyordum ama öyle olmuyormuş meğer ilk oyunu serbest bırakmalarından belliydi

Alıntıları Göster
    Kutulusu çıkarsa kesin alırım. Bir Back to the Future fanı olarak kesinlikle oynayacağım oyunu. Hatta Filmleri tekrar izleyeceğim yarın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Kutulusu çıkarsa kesin alırım. Bir Back to the Future fanı olarak kesinlikle oynayacağım oyunu. Hatta Filmleri tekrar izleyeceğim yarın. :)

Alıntıları Göster
    çoook iyi olmuş ya. daha başlarındayım ama çok eğleniyorum oynarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar oyunu ben çok beğendim. Zaten filmlerine aşık biriyimdir. Fanları kesinlikle ama kesinlikle kaçırmasın. Çok zevkle oynarlar.

Evet oyun çok hoş olmuş filmi ve bu türü sevenler kesinlikle kaçırmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

arkadaslar oyuna yeni basladım hersey cok iyi fakat save olayını çözemedim oyunu her actıgımda bastan basliyoz nasil halletcez bunu?

Menüden save/load tıklayıp ardından boş bir slot seçip kayıt edeceksin, sonra da load ederken yine o slotu seçip başlayacaksın.

menü dedigin hangi menü? esc e basiyorum return the game yada new game secenegi var birde ayarlarla cıkıs tabiki. baska hiçbisey yok. bu save menüsüne nerden giriyoz o kadar oyun oynadım ilk kez save menusunu bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar oyunu ben çok beğendim. Zaten filmlerine aşık biriyimdir. Fanları kesinlikle ama kesinlikle kaçırmasın. Çok zevkle oynarlar.

Evet oyun çok hoş olmuş filmi ve bu türü sevenler kesinlikle kaçırmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

arkadaslar oyuna yeni basladım hersey cok iyi fakat save olayını çözemedim oyunu her actıgımda bastan basliyoz nasil halletcez bunu?

Menüden save/load tıklayıp ardından boş bir slot seçip kayıt edeceksin, sonra da load ederken yine o slotu seçip başlayacaksın.

menü dedigin hangi menü? esc e basiyorum return the game yada new game secenegi var birde ayarlarla cıkıs tabiki. baska hiçbisey yok. bu save menüsüne nerden giriyoz o kadar oyun oynadım ilk kez save menusunu bulamıyorum

Alıntıları Göster
    ya bu mutfağa nasıl giriyoruz, adama çorbaya bişiler kat diyoruz. dr emmette kapı arasına bişi sıkıştırıyo gel gelelim kapı açılmıyor masalar engel oluyor çıldırdım başka seçenek kalmadı ki.

ayrıca save bende bulamadım şimdi kapasam baştan başlıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

ya bu mutfağa nasıl giriyoruz, adama çorbaya bişiler kat diyoruz. dr emmette kapı arasına bişi sıkıştırıyo gel gelelim kapı açılmıyor masalar engel oluyor çıldırdım başka seçenek kalmadı ki.

ayrıca save bende bulamadım şimdi kapasam baştan başlıyacak

Alıntıları Göster
    Türkçe yama çalışması başladı

http://oyun.donanimhaber.com/Back_to_the_Future_The_Game:_Episode_1_Turkce_Yama_Calismasi/m_45508678/tm.htm

• save olayı olmayan arkadaslar sorun crack lerimizdemis bunu cok sonradan farkettim. ayrıca ben oyunu bıraktım basta iyidi ama ilerledikce sıktı. kendimi resmen kukla gibi hissetmeye basladım ve sildim oyunu dahada indirmem. ayda bir kez seriyi izlemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

save olayı olmayan arkadaslar sorun crack lerimizdemis bunu cok sonradan farkettim. ayrıca ben oyunu bıraktım basta iyidi ama ilerledikce sıktı. kendimi resmen kukla gibi hissetmeye basladım ve sildim oyunu dahada indirmem. ayda bir kez seriyi izlemeye devam
    o zaman elinde sağlam oyun olan bir zahmet pm den iletsin yolunu yordamını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

o zaman elinde sağlam oyun olan bir zahmet pm den iletsin yolunu yordamını

Alıntıları Göster
    Oyun muhteşem olmuş.

Savfe nasıl ediyoruz bu oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyrklaunavan

Oyun muhteşem olmuş.

Savfe nasıl ediyoruz bu oyunu?

Alıntıları Göster
    gelen yorumlara bakılırsa oynanılabilecek bir oyun gibi... listeye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Türkçe yaması çıktı.

http://oyunceviri.com/index.php?topic=2329.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Türkçe yaması çıktı.

http://oyunceviri.com/index.php?topic=2329.0

Alıntıları Göster
    Oyunun ikinci bölümü çıkmıştır. İlgilenenlere duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Alıntıları Göster
    Filmini çok severdim. Oynamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

Filmini çok severdim. Oynamak lazım

Alıntıları Göster
    belki tam olarak oyuncu yapmıyor bu beni ama adventure oyunlarını oldum olası sevemedim. Ama söz konusu Geleceğe Dönüş olunca filmleri ilk seyrettiğim heyecanla oynadım hele Oyunçevirinin TR yaması ile tadından yenmedi. 2. yi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Türkçe yaması da kısa zamanda çıkar umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

quote:

Türkçe yaması da kısa zamanda çıkar umarım...

Alıntıları Göster
    Evet Episode 2 çıkmış. Türkçe Yaması kısa zaman da gelirmi acaba?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.