Şimdi Ara

Metin2 Başlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngizlizcen varsa Metin2 US'da oynayabilirsin.Kasması birazcık daha kolay.
  • Arkadaşlar üst seviyelerde de koxp kullanan var mı? Knıghtta ki gibi mi yani? Ninja açtım bu arada. Uzak dövüş. Acelem yok yavaş yavaş kasarım. İtemlerine de ucuz dediniz zaten. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Arkadaşlar üst seviyelerde de koxp kullanan var mı? Knıghtta ki gibi mi yani? Ninja açtım bu arada. Uzak dövüş. Acelem yok yavaş yavaş kasarım. İtemlerine de ucuz dediniz zaten. Yardımlarınız için teşekkürler.

Üst seviyelerde de kullanırsın ama birgün giremezsen chara demek ki banlanmışsın.
  • okcu ninjanın kasılması çok zordur partyle kasılması lazımdır okçu ninjanın
  • bence diğer arkadaşların da dediği gibi savaşçıyla başla saten sonra zamanla diğerlerinide denemk isetersin o zaman hangisinin sana göre olduğuna karar verirsin ama sakın başladığın karakterle devam etme çünkü birçok yanlışı onla yapmış olursun karakterin güçsüz olabilir
  • quote:

Arkadaşlar üst seviyelerde de koxp kullanan var mı? Knıghtta ki gibi mi yani? Ninja açtım bu arada. Uzak dövüş. Acelem yok yavaş yavaş kasarım. İtemlerine de ucuz dediniz zaten. Yardımlarınız için teşekkürler.

Var , hemde çok.Ama üst levellerde hile kullanmak çok tehlikeli , aklında bulunsun.
  • Şaman ac derim
  • Okçu ninja ilgimi çekti Dex fullenene kadar dexe versem bu benim zararıma mı olur?
  • BNCE DE FAVORİ SAVAŞCIDIR SAVASCIYLA BASLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

BNCE DE FAVORİ SAVAŞCIDIR SAVASCIYLA BASLA

Ben mi anlatamıyorum yoksa sizin zekada mı bi problem var ?

Savaşçının itemi ucuz değil diye bağırıyoruz burda.Biraz konuyu oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mert.

quote:

Bizde diyoruzki. M ucuz.Başka bir karakter ile başlarsada oynayamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ventola

quote:

quote:

Adam ilk kez oynayacak.Sen ilk başladığında hangi itemin iyi neyin kötü olduğunu biliyor muydun ?

• valla ben bilmiodum ama ben savaşcı oynadım 56 lwl oldu asenada sonra sattım carı ban yemiş bnce savascıyla başla kim ne derse desin ama cok fazla zaman alır metin 2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ventola

quote:

quote:

Adam ilk kez oynayacak.Sen ilk başladığında hangi itemin iyi neyin kötü olduğunu biliyor muydun ?

Taman o zaman Ninja ile başlasın.Söyle bakalım ne istermiş kılıçmı yaymı hançermi
    Umarım anlatabilmişimdir.

Edit : Alestanın birincileri

1 JaGuaR 99 0
    2 roney 99 0
    3 EdiLee 99 0
    4 adress155 99 0
    5 nali17 99 0

Hepsi savaşçı
    Diğer serverları yazmıyorum.Düşün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ventola -- 9 Temmuz 2010; 16:52:18 >

• Arkadaşlar oyunda çok fazla savaşcı var Hem de ninja karakteri ilgimi çekti. Ama zor kasılıyomuş bu karakter. Bu karakterin hem itemleri ucuz hem de ilerde iyi iş yapıyomuş. Artık ilerde bu söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu tecrübelerimle öğrenicem. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsam buraya yazarım iyi oyunlar herkese.
  • asenanın birinciside savascı cesurr tm nası yazıldıını bilmiom
  • quote:

Okçu ninja ilgimi çekti Dex fullenene kadar dexe versem bu benim zararıma mı olur?

okcu ninjada 40 veya 45 (45 onerımdır) hp sonra full dex sonra full hp sonra full str git
  • İlk olarak savaşçı aç sonra okçu ninja yapıp bklarla skili baya yükseltirsin.
  • quote:

Arkadaşlar oyunda çok fazla savaşcı var Hem de ninja karakteri ilgimi çekti. Ama zor kasılıyomuş bu karakter. Bu karakterin hem itemleri ucuz hem de ilerde iyi iş yapıyomuş. Artık ilerde bu söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu tecrübelerimle öğrenicem. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsam buraya yazarım iyi oyunlar herkese.

bu arada okçu ninja vsde kraldır onuda söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

quote:

Arkadaşlar oyunda çok fazla savaşcı var Hem de ninja karakteri ilgimi çekti. Ama zor kasılıyomuş bu karakter. Bu karakterin hem itemleri ucuz hem de ilerde iyi iş yapıyomuş. Artık ilerde bu söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu tecrübelerimle öğrenicem. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsam buraya yazarım iyi oyunlar herkese.

bu arada okçu ninja vsde kraldır onuda söyliyim

Skiller iyi ise kraldır ama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.