Şimdi Ara

Sata Raid sürücüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Elimde Asrock'un p4vm800 model anakartı var. Bu anakart ile Xp kurulumunda harddisk görünmüyor. Nlite programı ile Asrock'un internet sitesindeki sata raid sürücülerini xp cdsine entegre ettim ama yine aynı, harddisk görünmüyor xp kurulumunda(Hiçbir sabit disk bulunamadı diye). Nedeni ne olabilir acaba. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bios dan Raid ayarlarını yapdınmı ? sata gormesi için
  • Win7 kuruluyor ancak Xp kurulamıyor. Hiçbir sabit disk bulunamadı yazıyor. Asrock'un internet sitesinden anakartın sata raid sürücülerini entegre ettim nlite programı ile. Nlite demo ondan mı acaba?
  • Biosdan SATA raid ler acık deil ondan dolayı bu soruun yasıorsunuz.. Windos 7 ve Wista gorur.. ama xp raid entegresiz ise bu soruun verir biosdan sata raid leri acar isen sornun düzelir

http://www.viaarena.com/Driver/via_vraid_windows_v5.90a.zip
    raid driver olarak birde bunu dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 3 Temmuz 2010; 13:22:21 >
  • Ayrıca Bios dan anlıyan kişi entegrele uraşmaz suana kadar hiç entegrelik işim olmadı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanalrisk

Ayrıca Bios dan anlıyan kişi entegrele uraşmaz suana kadar hiç entegrelik işim olmadı

Bu laf bana miydi?

Orijinalden alıntı: Sanalrisk

Ayrıca Bios dan anlıyan kişi entegrele uraşmaz suana kadar hiç entegrelik işim olmadı

Arkadaşım biosdan her şey açık. Disket ile sata sürücülerini yüklemem lazım. Ama ne disket ne de disket sürücü var. Bunun için mecbur sürücüleri xp'ye entegre etmem lazım. Bunu da yapıyorum. Bir şeyleri eksik yapıyorum. Ama ne?
  • Adnan sen bunu windows unattend cd creator ile entegre edersin

Orijinalden alıntı: exeter

Adnan sen bunu windows unattend cd creator ile entegre edersin

O programı kurdum tamam. Bunda da sürücü ekliyorum. txtsetup.oem dosyasını seçtikten sonra pencerede bir şey yok boş.
  • hims. o zaman bir problemin var. yukarida verdigim driveri denedin mi peki nlite ile yada windows unattend ile?

Orijinalden alıntı: exeter

hims. o zaman bir problemin var. yukarida verdigim driveri denedin mi peki nlite ile yada windows unattend ile?

Arkadaşım çok saol. Şimdi tamam.
    Anakartın birçok sürücüsü var onun için chipset üreticilerin sitelerine tek tek girmeyeyim dedim. Anakartın sitesine girdim sata sürücüleriyle birlikte sürücüleri daha hızlı yüklerim diye. Anakartın sitesindeki sürücüler, öncelikle sata raid sürücüsü, eskiymiş. exeter tekrar çok sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.