Şimdi Ara

left4dead2 background04.bik Hatası alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu full..... .com dan indirdim. Reklam vermiyorum. Orada steam de vardı, razor da.Oyunu yükledim girdim. İşte konsolu açmayı baya sonra gördüm :D Sonra server ip'si yazdım ve bu hata geldi. Acaba patch mi yüklemeliyim? Yüklememe gereken patch ise bir link verebilir misiniz ??

connect 88.255.86.30:27016
    Connecting to public(88.255.86.30:27016)
    Sending UDP connect to public IP 88.255.86.30:27016
    Invalid protocol, expecting 2001, got 2023
    BinkOpen( d:\program files\left 4 dead 2\left4dead2\media\l4d2_background04.bik )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 28 Haziran 2010; 16:56:03 >

• Orjinal al
  • en son patcha kadar yüklemeyi dene ama patchlar hakkında bir fikrim yok
  • ya en son patch'ler işte onları nerden bulacağımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Orjinal al

Aynı sorun bazı orj. oyunlarda da varmış. Bir kaç farklı yerden edindim oyunu, 3 kere denedim 3. oldu ama bu sefer startup_loading.vtf hatası verdi, kanser oldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Orjinal al

Aynı sorun bazı orj. oyunlarda da varmış. Bir kaç farklı yerden edindim oyunu, 3 kere denedim 3. oldu ama bu sefer startup_loading.vtf hatası verdi, kanser oldum ya

Kimsede duymadım böyle bir hata.. Orjinalin tadına varsanız bırakamazsınız birdaha
  • kardeşim kendi kartım olsa neden almayım :D ama orjinal alsam bile patch yüklemem gerekecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Orjinal al

Kimsede duymadım böyle bir hata.. Orjinalin tadına varsanız bırakamazsınız birdaha

bende de oldu o sorun day, dosyalar bozulabiliyor bi verify ile geçiyor ama

• Steam üzerinden satın alırsanız herhangi bir problem yaşamazsınız, patch yüklemenize de gerek kalmaz, steam kendisi otomatik olarak güncelleştirir anında.

Nonsteam yani korsan oyunla ilgili link paylaşımına izin vermiyoruz, bilginize.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya bu steam olayı kafamı baya karıştırdı nettede fazla bir şey bulamadım. bu steam ne demek nasıl bir şey?
  • Steam, internet üzerinden orjinal oyun satan bir sistem. Steam'dan satın alırsanız patch ile falan uğraşmazsınız, sorun çıkarma ihtimali 0 diyebiliriz.
  • Steamda oyunda ya dosya bozulur onu düzeltirsiniz verified le yada serverde sorun olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.