bu adamdan niye hoşlanmıyorsunuz anlamıyorum gayet güzel ve maçı bölmeden yorum yapıyor benim hoşuma gidiyor buarada salak yerine koyduğunuz adam Türkiyedeki Burger Kinglerin sahibi...
ya adam bide fener maçlarını 10-0 bile yense eleştircek bişey buluyo
Çünkü fener 10-0 yense bile herzaman eleştiriye açık futbol oynuyor daha doğrusu oynayamıyor. Hep kötü oynayıp maç kazanması sayesinde bir türlü istikrarlı bir takım olamadı yıllardır takım oyununu becerebildiğini görmedim. Ömer Üründül futboldan çok iyi anlıyor süper bir eleştirmen bence.
quote:
Orijinalden alıntı: P€N€MY
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
ya adam bide fener maçlarını 10-0 bile yense eleştircek bişey buluyo
Çünkü fener 10-0 yense bile herzaman eleştiriye açık futbol oynuyor daha doğrusu oynayamıyor. Hep kötü oynayıp maç kazanması sayesinde bir türlü istikrarlı bir takım olamadı yıllardır takım oyununu becerebildiğini görmedim. Ömer Üründül futboldan çok iyi anlıyor süper bir eleştirmen bence.
he he
quote:
Orijinalden alıntı: harmonyoa
bu adamdan niye hoşlanmıyorsunuz anlamıyorum gayet güzel ve maçı bölmeden yorum yapıyor benim hoşuma gidiyor buarada salak yerine koyduğunuz adam Türkiyedeki Burger Kinglerin sahibi...
İsim hakkı kendinde diyelim,Burger King'in çalışma şekli bildiğim kadarıyla öyle.
Ayrıca bu adamın yorumları beni sıktı artık.Her maç pivot santrafor demese olmaz sanki,aynı şeyleri döndürüp duruyor.Bakıyorum da bir yorumculuk göremiyorum.Rıdvan Dilmen yorumlasaydı ya keşke.
Hakan Şükür tarzı pivot santrafor
Gol olsaydı berabere olcaktı.Futbol çok enteresan.
Manchester bide Sprinter Diyişine Yarılıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Rolll
bu super ya :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme