Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.591
Cevap
0
Favori
163.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :)
  • fifa'nın konusu 18-19 sayfa oldu şimdiden.
    ama burda tık yok...
    Pes bu günleride mi görecekti vay anasını....
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

fifa'nın konusu 18-19 sayfa oldu şimdiden.
    ama burda tık yok...

10 sene ufak değişikliklerle aynı oyunu piyasaya sürerlerse daha beter de olurlar.

benim kontrol etmediğim oyuncular armut, kaleciler dingil 100 firikikten birisi ancak gol oluyor. direkten dönen firikik sayısı gol olandan daha fazla.

bazen de tam gollük pası vereceğim kaçan adama pas vermek istiyorum. üst çaprazımdaki adama pas vermek için üst çapraza basarak pas veriyorum gidiyor başka adama pas veriyor sonra da topu kaptırıp karşı atakdan gol giyip monitöre kafa atasım geliyor.

yokluktan oynuyoruz iyi olduğundan değil. eğer fifa iyi çıkarsa yüzüne bile bakmam ben de pesin. eğer bu yıl birşeyler değişirse hangisi iyiyse onu oynarım

• Pes 2010 tıpkı Fifa gibi yapılmıştı işallah eski pes oyunları gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *yns*

Arkadaşlar Pes 2011'de transferler yine eskisi gibi 1 Ağustos'a kadar mı ? 1 Ağustos'tan itibaren yapılan transferler geçerli olmayacak mı ? Cevap bekliyorum

CEVAP BEKLİYORUM
  • quote:

ama burda tık yok...

KONAMI akıllanmazsa olacağı bu.
  • KONAMI bu.. Pes 3 den 6 ya kadar aynı, 2008 den 2010 a kadarda aynı oyunu değiştirip değiştirip bize sunarlarsa olacağı buydu.. PES 11 istediği kadar müthişleşsin ama ben bu sene FIFA'mı oynayacağım arkadaş..

Normalde FIFA fanıyımdır. Ama PES 2010 'u mecburiyetten bu sene oynadık PC'de.. FIFA 10 rezaletti. Ama şimdi PC de gelmiş geçmiş en mükemmeş futbol oyununu görücez :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

KONAMI bu.. Pes 3 den 6 ya kadar aynı, 2008 den 2010 a kadarda aynı oyunu değiştirip değiştirip bize sunarlarsa olacağı buydu.. PES 11 istediği kadar müthişleşsin ama ben bu sene FIFA'mı oynayacağım arkadaş..

Normalde FIFA fanıyımdır. Ama PES 2010 'u mecburiyetten bu sene oynadık PC'de.. FIFA 10 rezaletti. Ama şimdi PC de gelmiş geçmiş en mükemmeş futbol oyununu görücez :))

Bende Pes Fanıyım, ama bu sene hangisi iyiyse onu oynayacağım. Şimdilik Fifa daha iyi olacak gibi, hele bi gameplay çıksın az buçuk belli olur, özellikle Next Gen Grafiklerle piyasaya sürülecek olması büyük bir artı. Rekabet olan yerde oyuncular kazanır. Bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

ama burda tık yok...

KONAMI akıllanmazsa olacağı bu.

Konamı nin akıllanması için rekabet olması lazım yavaş yavaş kendine gelir adamlar tek başlarına ilerliyordu
  • Bende Pes Fan'yım. Şuana kadar PES 3 ten başlayarak hiçbir PES serisini zamanından sonra kaçırmadım. Hep çıktığı ilk gün olmadı garanti 2. gün almışımdır. PES 2011 de Yeni Feeling(Artistik Hareketler) Dışında değişen birşey yok. Burda yazılan özelliklerinde dışında olan özelliklerde var. Mesela Game Plan bölümü teması falan değişmiş. Bir karışık olmuş Game Plan. Resmi Trailer i izlerseniz eğer görürsünüz.

• Saviola'ya dikkat. PES 6'dan bu yana denk hâlâ aynı.
  • Bu oyun adam olmaz, FIFA varken yamalı pes 2010'u oynamam ben. Pes 2010'u biraz boyalayıp önümüze sunuyorlar yine.
  • quote:

Saviola'ya dikkat. PES 6'dan bu yana denk hâlâ aynı.

beyler şu videodaki şarkının ismini söylermisiniz

• Aslında pes arkadaşlarınla toplandığında zaman geçirmek için mükemmel bir oyun. Hele ps2 de pes10 oynamak çok zevkli çok gerçekçi olmasınada gerek yok. Sadece hareketleri geliştirseler yeter
  • quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=sMKtvHJ2hFY

Saviola'ya dikkat. PES 6'dan bu yana denk hâlâ aynı.

beyler şu videodaki şarkının ismini söylermisiniz

Aradığın şarkı bu sanırım
    http://www.youtube.com/watch?v=sssyDl5Xjdc

009 Sound System - Dreamscape (Long Edit)

• @Enchanted Metal çok teşekkür ederim
  • http://www.youtube.com/watch?v=gkpixOv7VU0

Yeni bir video.

Harika görünüyor oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

http://www.youtube.com/watch?v=gkpixOv7VU0

Yeni bir video.

Harika görünüyor oyun.

Messiyi iyi yapmışlar ama az gösterdiler,spikerin sesi duyamadım,seyircilerin gol tepkileri biraz geç oluyor bunun dışında orta açışları,top tutuşlar ve paslar güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

http://www.youtube.com/watch?v=gkpixOv7VU0

Yeni bir video.

Harika görünüyor oyun.

Ne harikası ya??? Berbat görünüyor bu ne ya rezil olmuş yine PES!!! FIFA 11'e geçer artık herkez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.