Şimdi Ara

nahkla ve EL-FAKİR NARGİLE TÜTÜNÜ elımde mevcutur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yurt dısından gelırken getırmıstım ıstıyen varsa sata bılırım nargıle tutunu nargıle ıcen zaten bılırler nasıl nargıle tutunu oldugunu.

• ddostum selam
    ben üzümlü el-fakir tütünü arıyorum
    sen de var mıdır?
  • selam kardeşim elinde nane ve güllü var mı ?
    ben bahreyn kullanıyorum el-fakir hiç denemedim tavsiye edermisin bide fiyatı nekar
    el-fakir de bahryn gibi kilolukmu satılıyor.
    bahryn tütünüm bitti yeni alacam tavsiye edersen ve fiyatı da uygun olursa hemen almak istiyorum mümkünse...
  • paraylamı satıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

paraylamı satıyorsun ?

yazmışya arkadaşım parayla sattığını istek olursa diye
    quote:

arkadaslar yurt dısından gelırken getırmıstım ıstıyen varsa sata bılırım nargıle tutunu nargıle ıcen zaten bılırler nasıl nargıle tutunu oldugunu.
  • ben de ilgileniyorum.elinde hangi çeşitlerin var
  • arkadaşlar ayvalikta bi nargilecei var cunda'da uygun fiyatlara el fakir tütünü bulabilirsiniz bahreynle filan kıyaslanmaz el fakir elmalısı ve üzümlüsün özellikle tavsiye ederim ötekiler gibi çok ucuz değildir ama iddaa ediyorum bi içseniz daha iyisini bulamazsınızwww.nargileciveysel.com sitesi iletisimden ulasabilirsiniz mekanı filanda harikadir ayvalikta cundada tek gidilebilicek yerlerden tavsiye ederim ben konyada ogrenciyim her sene 1 kg aliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Kaliteli Tütün
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm Türkiye ye nargile tütünü ve nargile malzemeleri gönderiyoruz. birinci kalite orjinal nargile tütünleri ve nargila malzemeleri burada.
    www.nargiletutun.com
  • <reklam alanı>
  • Al fakher kapi yada üzüm alacağım ama önce ufak gramajlarda denemelik almak istiyorum İstanbul içi.
  • Denemelik olarak 50 gr lık paketlerde ürünler mevcuttur. Siteden bakabilirsiniz.www.nargiletutun.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.