Şimdi Ara

işe gitmek için 5 te kalkıyom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 19:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

her sabah 5 te kalkıyom bu ne ya 7 de iş başı mı olur

O da birşey mi

ben yazın 4:30da kalkıyordum 6da işbaşı 15e kadar çalışıyordum eve gel duşa gir hazırlan 2. işe git 17de tekrar işbaşı yapıyordum 22:30 -23:00 kimi zaman gece yarısından da sonraya kadar çalışıyordum... Haline şükret

Swissôtel de işbaşı 05:20

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Wish

Şaka yapıyosun sanırım

Sabah 7'de kalkıyorum 8'de otobüs durağında oluyorum 1:30 saatte maltepeden 4. levente ancak gidebiliyorum allahtan 500T'ler var

Öğle yemeğini yediğim en erken saat 2-2:30 civarı

Akşam yemeğimi ? Oda ne ?

Eve geliş 9-10-11 Mesela bugün 10:20 de geldim gece atıştırması yaptım birazdan da yatıcam

4. leventte nerde çalışıyosun biraz bilirim oraları

• Eski işimde bende 5te kalkıyordum, 7de işbaşıydı, 17de paydos, şimdi 10-11-12 değişiyor işe gidiş saatim
  • İşe gitmek için sabahın 5'inde kalkamam.İşten eve gece geleceksem o işte çalışamam.Bu dünyaya köle gibi çalışmak için gelmedim.
  • ben de istanbulda çalışırken aynı durumdaydım...benim için rezalet bir şehir iş açısından...Allah yardım etti de anadoluda memurluğa terfi ettirdi...şimdi 7:40 kalkış...7:45-7:55 kavaltı...8:05 dairedeyim...
  • way be aslında bazen şükretmeliyim,
    sabah 9 8:50 gibi işe gidiorum motorumla3 dk sürüyo, 12/1 yemek eve geliorum yiyorum saat 5 en fazla 5:30 paydos haftasonu tatil sigortam war ama asgari ücretten biraz az alıyorum.

Bazen daha iyi paralı iş istiyorum...Hoş bi ileçde yaşıorum trafik derdim falan da yok.Heryere yürüyerekte gidebilorum...Büyükşehirde hayat zor ya
  • şu 3te 5te işbaşı yapıyorum diyenler bi zahmet işlerini ücretlerini de yazsalar da bilsek ne iş diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

İşe gitmek için sabahın 5'inde kalkamam.İşten eve gece geleceksem o işte çalışamam.Bu dünyaya köle gibi çalışmak için gelmedim.
  • WriterHuman kullanıcısına yanıt

12 yıl geçmiş. Kariyerinizi merak ettim

• Bende 5 de kalkıp akşam 8 de çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt

Kötü.

• EnergyHill kullanıcısına yanıt
    Malesef iş dünyası böyle. Gittikçe daha da kötüye gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senseni83 S kullanıcısına yanıt

Kabullenemiyorum.Sabah 7-8 aksam 5 veya 6 7de cikip eve gelirkende 1 saat yol yapanlar var.Modern kölelik ve verdigi parayla anca nefes alirsin.

• Zengin oldun mu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.