Şimdi Ara

Yaktın beni Resident E. 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce net ten indirip laptop uma kurduğum oyun resident evil 5 yüzünden karagünler geçiriyorum. İlk olarak oyuna launcher ekranından directx 9 versiyonundan girmeye çalıştığım zaman başladı sorun..
    Sorun tam olarak herhangi bir oyuna girmeye çalıştığımda otomatik olarak saniyesinde oyundan masaüstüne atması... Yinede diretip mouse la tekrarlayarak tıkladığımda oyuna giriyo ama tıkla tıkla nereye kadar... Bu sorunu eskiden çalışan tüm oyunlarımda yaşıyorum. Sadece resident evil 5 directx 10 versiyonunda atmıyor .. dxdiag yapınca, DirectX sürümü:10 yazıyor.Sorunun directx den kaynaklandığını sanıyorum ama nasıl düzelteceğim hakkında tam bi fikrim yok . Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayer -- 14 Mayıs 2010; 21:18:40 >

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Buradaki dosyayı indirip dx'i güncelleyin

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

sanırım buda işe yaramadı, sorun devam ediyor :( ve program yüklendikten sonra bu yazıyı veriyor : DirectX setup has determined that a newer or equivalent version of DirectX has been installed already. No installation is necessary

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.