Şimdi Ara

Runes Of Magic Türkler Banlandı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
24.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caperz

girmk önemli değil her bakımdan girersin aama daha once oynamış olduğumuz o kadar emek sarfedilerek belirli bir seviyeye gelen karakterlerin accountları hepsi kapatılmış geçen gün denediğimde kapatıldığını diyordu çok üzücü oldu..

Alıntıları Göster
    account kapatmaya hakları olmamalı, kapatmayacağız da denmişti.

Ben dün akşam 3 ayrı account'u denedim açıktı, başka bir problem olmasın ?

Belkide aktif olmayanları kapatmış olabilirler, düzenli olarak logon oluyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tecevit

account kapatmaya hakları olmamalı, kapatmayacağız da denmişti.

Ben dün akşam 3 ayrı account'u denedim açıktı, başka bir problem olmasın ?

Belkide aktif olmayanları kapatmış olabilirler, düzenli olarak logon oluyorum...

Alıntıları Göster
    ben oyunu yeni kurdum ve hiç bir şekilde ne EU ne de US olarak oyuna giremiyorum. Sürekli account or password error veriyor. Nedendir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

ben oyunu yeni kurdum ve hiç bir şekilde ne EU ne de US olarak oyuna giremiyorum. Sürekli account or password error veriyor. Nedendir sizce ?

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar Şimdi şöyle birşey diğer ülke serverlerindan banlamaları gayen normal nedenini açıklıyım hakvereceksenız. Mesala şöyle başlıyalım artık oyun sektorunun bedava bir eğlence sektoru oldugunu unutmamız gerekiyor. Soruyorum size hiç bedavadan bir eğlence yeri gordunuzmu hiç hayatınızda bedava bilardo oynatan halısahada mac yaptıran bowling oynatan v.b gibi. Sonucta yazılımsal eğlencelerınde bır sırket emek yatırım işi oldugunu unutmayalım.

Türkiyedekı bır şirket gidip oyunun asıl sahibi olan örneğin koredeki bir şirketle ilitişime gecip oyunun oynatabılırlık lisansını almasıda bir yatırım sonucda bu alışverişte iki tarafda kar etmek amacıyla bır anlasama yapıyor Oyun XXX ülkede bir şirket tarafından satın alındıysa oyunun global serverınde o ülkenın İP bluğuna girmesi kanımca cok etik bir karar. oyunu ülkemizde satın alan XXX firmasıda kar etmek yaptıgı yatırımı karsılamak zorunda değilmi sizcede?

Uzatmadan sonuc olarak artık online oyunların sırf insanlar girsin oynasın diye yazılmadıgını öğrenmemiz gerekli :) buda bir ticaret sektörü sonucda artık kabullenmelıyız

iyi oyunlar her ne oynuyorsanız benım fikrimi soracak olursanız eğer olabıldıgınce item mall oyunları secmemeye calısın P2P yada B2P oyunlar en kalıtelı olanlarıdır örnek

wow=P2P guild wars = B2P

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Benim de 42/26 mage priestim vardı okul zamanı kasmak zor oldu tabi günde 2-3 saat kasarak nereye kadar ^^ Gitti karakter falan tabi. Bildiğim kadarıyla oyunda pvp yok PK dışında PK da zaten çok gereksiz amaçsız saçmasapan bir şey o yüzden eğlencesine takılayım diyorum amerika serverında.

(bu mesajı niye yazdım bilmiyorum patchin inmesini beklerken canım sıkıldım ondan galiba )

Full instance,arada arena
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunes

hesap ban varsa ne olacak chara giremedikten sonra proxyle anca en bastan başlarız

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu oyunu indirdim şimdi usa yıda seçtim frogster amerikadan kayıt oldum maile aktivasyın geldi onuda yaptım. ama şuan ne oyuna girebiliyorum nede foruma. hatalı kullanıcı adı yada şifre dior her seferinde. 2 kez farklı faklı mailler ile üye olup aktivasyon yapmama rağmen 1 türlü bağlanamadım oyuna ne eksik yada yanlış bilen yardım etsin lütfen.. :S

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

arkadaşlar ben bu oyunu indirdim şimdi usa yıda seçtim frogster amerikadan kayıt oldum maile aktivasyın geldi onuda yaptım. ama şuan ne oyuna girebiliyorum nede foruma. hatalı kullanıcı adı yada şifre dior her seferinde. 2 kez farklı faklı mailler ile üye olup aktivasyon yapmama rağmen 1 türlü bağlanamadım oyuna ne eksik yada yanlış bilen yardım etsin lütfen.. :S

Alıntıları Göster
    Client i kontrol et, Amerikayı seç clientten

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

Alıntıları Göster
    yaw hiç olmazsa fazladan hesabı olan varsa onu verinde eşya pazarı ve açıkartırmasını merak ediyorum ona bakıcam :D normalde sonsuz macera oynuyorum zaten :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ataynet

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben hallettim sorunu artık girebiliyorum oyuna şöyleki:

amerikan sayfadan üyelik alınca hemen denerseniz oyunda girmiyor ama frogster sitesinden şifre değiştirme yapıp üyelik bilginizi güncelleyip created moduna geçerseniz oyuna girebiliyorsunuz. şahsen ben böle girdim.
  • 1 aylık konu ama başka başlık açmak istemedim.
    demek buymuş sorun. ben de RoM a geri döneyim dedim tekrar kurdum güncelledim falan baktım olmuyor ticket fln attım gm lere.. neyse.

quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

amerikan sayfadan üyelik alınca hemen denerseniz oyunda girmiyor ama frogster sitesinden şifre değiştirme yapıp üyelik bilginizi güncelleyip created moduna geçerseniz oyuna girebiliyorsunuz. şahsen ben böle girdim.

girebiliyorum derken eski char'ınla girebiliyor musun ? yoksa yeni mi açtın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin93

1 aylık konu ama başka başlık açmak istemedim.
    demek buymuş sorun. ben de RoM a geri döneyim dedim tekrar kurdum güncelledim falan baktım olmuyor ticket fln attım gm lere.. neyse.

quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

girebiliyorum derken eski char'ınla girebiliyor musun ? yoksa yeni mi açtın ?

Alıntıları Göster
    account error weriyo beyler hikayecinin dediğinide yaptım ama hala acc error weriyo usa girerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 5 Ocak 2011; 8:27:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

account error weriyo beyler hikayecinin dediğinide yaptım ama hala acc error weriyo usa girerken

Alıntıları Göster
    aynı şekilde bendede acc hatalı diyor bütün yorumları okudum ayrıca frogster accountumda No accounts created... yazıyor acaba beklememi gerkiyor??

Edit: hallettim frogresterdan girip home bölümünde sağdaki seçeneği seçip free yazanı seçtim account oluşturuldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLChAoS -- 29 Ocak 2011; 0:03:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLChAoS

aynı şekilde bendede acc hatalı diyor bütün yorumları okudum ayrıca frogster accountumda No accounts created... yazıyor acaba beklememi gerkiyor??

Edit: hallettim frogresterdan girip home bölümünde sağdaki seçeneği seçip free yazanı seçtim account oluşturuldu....

Alıntıları Göster
    Us serverında oynayan arkadaşlar lag oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

quote:

Orijinalden alıntı: trumpet
    Merhaba ,
    K2 nin isteği üzerine bu ban koyulmak zorunda kalındı.
    Ayrıca şu an türklerin coğu yine online ve oyunlarını oynuyor .
    Birçok ücretli ve ücretsiz VPN servisi ile oyuna girebiliyorsunuz. Ayrıca EU GM leri bunu biliyor. Supporttan tio mesajları geliyor. tamamen banlanacam diye korkmanıza gerek yok.
    MoD der ki . Türk IP lerini banlamak zorunda kaldık,teknik olarak oyuna türkiyeden bağlanmak mümkün değildir . Neden oyuna giremeyen oyuncuları takip edelim ki ? Anlayana.
    Ayda 9 Tl ödiyerekwww.swissvpn.ch dan bir vpn alın ve oynamaya devam edin . ücretsiz servislerde var ancak kalite farkı olabilir

hocam böyle şeylere ne gerek varki=???

aslında bedava olan bir oyuna başka şekillerde para vermenin anlamı ne????? runes of magic e para vereceğinize paşalar gibi belki en az 20 kat daha kaliteli ve karizma olan World Of Warcraft a para harcayın......runes of magic için o şekilde veya bu şekilde harcayacağınız paraya ciden çok yazık.....ama araplar kadar zenginim diyorsanız bilemem

birde ADAMLAR SİZİ KAPIDAN KOVUYORLAR SİZ BACADAN GİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ......
    bırakın bu işleri....paşa paşa gelin AMERİKA serverlarına yeni RENİ ye mis gibi kovulma korkusu ve acaba ilerde yine başka bir şekilde beni ŞUTLARLARMI korkusu olmadan oynayın.....

gerek yok hocam KOVULDUĞUNUZ YERE BACADAN VEYA PAÇADAN GİRMEYE ÇALIŞMAYA......onlar şerefsizlik etmiş olabilir ama BARİ biz şerefli davranalım.........diyorummmm tekrar söylüyorum AMERİKA serverı RENİ de çok Türk var... gelin orda kafa rahat huzur dolu oyununuzu oynayın.....böyle işlerede fazla kafa yormayın.....yok ordan girerim yok burdan girerim...adam istemiyor işte seni anla yani

Alıntıları Göster
    buna benzer bir olay da DriftCity oyununa yapılmıştı fakat account transfer ile herkez normal oyununa devam edebilmişti

• quote:

quote:

Merhaba ,
    Birçok ücretli ve ücretsiz VPN servisi ile oyuna girebiliyorsunuz. Ayrıca EU GM leri bunu biliyor. Supporttan tio mesajları geliyor. tamamen banlanacam diye korkmanıza gerek yok.
    MoD der ki . Türk IP lerini banlamak zorunda kaldık,teknik olarak oyuna türkiyeden bağlanmak mümkün değildir . Neden oyuna giremeyen oyuncuları takip edelim ki ? Anlayana.
    Ayda 9 Tl ödiyerekwww.swissvpn.ch dan bir vpn alın ve oynamaya devam edin . ücretsiz servislerde var ancak kalite farkı olabilir

aslında bedava olan bir oyuna başka şekillerde para vermenin anlamı ne????? runes of magic e para vereceğinize paşalar gibi belki en az 20 kat daha kaliteli ve karizma olan World Of Warcraft a para harcayın......runes of magic için o şekilde veya bu şekilde harcayacağınız paraya ciden çok yazık.....ama araplar kadar zenginim diyorsanız bilemem

bırakın bu işleri....paşa paşa gelin AMERİKA serverlarına yeni RENİ ye mis gibi kovulma korkusu ve acaba ilerde yine başka bir şekilde beni ŞUTLARLARMI korkusu olmadan oynayın.....

gerek yok hocam KOVULDUĞUNUZ YERE BACADAN VEYA PAÇADAN GİRMEYE ÇALIŞMAYA......onlar şerefsizlik etmiş olabilir ama BARİ biz şerefli davranalım.........diyorummmm tekrar söylüyorum AMERİKA serverı RENİ de çok Türk var... gelin orda kafa rahat huzur dolu oyununuzu oynayın.....böyle işlerede fazla kafa yormayın.....yok ordan girerim yok burdan girerim...adam istemiyor işte seni anla yani

Alıntıları Göster
    us serverlarında oynuyanlar bana holy_cc_@hotmail.com yardım ederse sevinirim

• quote:

quote:

Merhaba ,

Alıntıları Göster
    runes of magicde şifre yazıorum olmuo ya nasıl bi şifre olcak örnek verirmisnz(üye olurken)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrese00

runes of magicde şifre yazıorum olmuo ya nasıl bi şifre olcak örnek verirmisnz(üye olurken)

Alıntıları Göster
    emrese00 bende yeni başlayacağım istersen birlikte kasabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

emrese00 bende yeni başlayacağım istersen birlikte kasabiliriz :)

Alıntıları Göster
    US server'ında oynayanlar gunduz1992@msn.com adresinden bana ulaşsın yardımlaşırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

US server'ında oynayanlar gunduz1992@msn.com adresinden bana ulaşsın yardımlaşırız...

Alıntıları Göster
    tüm türk iplerini kapatmamışlar ben giriyorum fakat buraya yazarsam adamlar onuda kaaptır m ıdiye düşünüyorum .. öms den nasıl girdiğimi anlatabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theflame
    Teşekkürler arkadaşım evet accountları aktifleştirsim ama yine giremiyorum :S

hocam piramit yapmayın.....forum yönetiminin sinirlerini oynatmayın..
    YANİ sadece bir önceki mesajı alıntı yapın diğerlerini silin....

gelelim konumuza....

oyunu ilk başlattığınızda kocaman kocaman "SERVER DOWN FOR MAINTENANCE" yazıyor
    yani oyun serverleri bakım için kapalı demek.... (oyundaki arkadaşlardan aldığı bilgiye göre 24 saat kapalı kalacak)
    oyuna filan giremezsiniz diyor...çıkın dolaşın insanlarla kaynaşın filan...diyor...

1-2 gün öncede reni ve birkaç serverda sorun vardı....
    oyuna kaldığınız yerden başlayamıyordunuz başka yer öneriyordu kabul etseniz dahi yine oyuna giremiyordunuz....neyse o sorunu çözdüler ama şimdide GENEL SERVER BAKIMI var.....bütün serverlar bakımda.....forum serveri hatta support serveri hatta hatta web serveri dahi bakımda...büyük bakım var

size arka arkaya bunlar denk gelmiş....pek şanslı sayılmazsınız.....ya SABIR

Alıntıları Göster
    dosödokökö kardeşim sana ulaşmam lazım acil tel veya msn verirmisin amerikan serveri oynıyıcam aslında oyuna yeni başlıyodum ve avrupalılara kapalı oldugu ogrendım forumlarlda gezerken yazdıkların cok mantıklı geldi bana yardım edersen çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theflame
    Teşekkürler arkadaşım evet accountları aktifleştirsim ama yine giremiyorum :S

hocam piramit yapmayın.....forum yönetiminin sinirlerini oynatmayın..
    YANİ sadece bir önceki mesajı alıntı yapın diğerlerini silin....

gelelim konumuza....

oyunu ilk başlattığınızda kocaman kocaman "SERVER DOWN FOR MAINTENANCE" yazıyor
    yani oyun serverleri bakım için kapalı demek.... (oyundaki arkadaşlardan aldığı bilgiye göre 24 saat kapalı kalacak)
    oyuna filan giremezsiniz diyor...çıkın dolaşın insanlarla kaynaşın filan...diyor...

1-2 gün öncede reni ve birkaç serverda sorun vardı....
    oyuna kaldığınız yerden başlayamıyordunuz başka yer öneriyordu kabul etseniz dahi yine oyuna giremiyordunuz....neyse o sorunu çözdüler ama şimdide GENEL SERVER BAKIMI var.....bütün serverlar bakımda.....forum serveri hatta support serveri hatta hatta web serveri dahi bakımda...büyük bakım var

size arka arkaya bunlar denk gelmiş....pek şanslı sayılmazsınız.....ya SABIR

Alıntıları Göster
    dosödoköko kardeşim sana ulaşmam lazım msn veya tel numarası verirsen cok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.