Şimdi Ara

c sharp yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sormak istediğim soru şu. görsel programlama öğrenmek istiyorum. c shapr ı uygun gördüm ( bilmiyorm ne kadar doğrudur) öncelikle c sharp ile neler yapılabilir web alanında ne gibi işlevleri var ya da varmı ?

• C#, WPF, WCF, Silverlight, Xna, ASP.NET, ASP.NET MVC

İstediğin herşeyi yapabilirsin. İster oyun yaz ister windows application, ister web sayfası yap ister web uygulaması, ister soap service yaz ister wcf service. .NET Krallığı seni sınırlamaz.
  • cevapladığın için teşşekkür ederim kardeşim. Sormak istediğim bişey daha var c# ile web sitesine yorum felan yaptırabilirmiyim daha dorusu php ile yapılabilecekleri yaptırabilirmiyim. bide asp.net ile c# programlama dili birbirine benzermi yani c# ı öğrenirsem asp yi daha kolay öğrenebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakonda27

cevapladığın için teşşekkür ederim kardeşim. Sormak istediğim bişey daha var c# ile web sitesine yorum felan yaptırabilirmiyim daha dorusu php ile yapılabilecekleri yaptırabilirmiyim. bide asp.net ile c# programlama dili birbirine benzermi yani c# ı öğrenirsem asp yi daha kolay öğrenebilirmiyim ?

C# = ASP.NET
    ve Dediğim gibi, Yapamayacağın "HİÇBİRŞEY" yok .NET(C#) ile.
  • sağol arkadaşım çok teşekkür ederim
  • hmm çok iddalı, haydi o zaman horrtt!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.