c sharp yardım (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> Delphi / C++ /Vb
anakonda27 => c sharp yardım (5.5.2010 23:16:03)
arkadaşlar benim sormak istediğim soru şu. görsel programlama öğrenmek istiyorum. c shapr ı uygun gördüm ( bilmiyorm ne kadar doğrudur) öncelikle c sharp ile neler yapılabilir web alanında ne gibi işlevleri var ya da varmı ?

sehlor => c sharp yardım (5.5.2010 23:27:05)
C#, WPF, WCF, Silverlight, Xna, ASP.NET, ASP.NET MVC

İstediğin herşeyi yapabilirsin. İster oyun yaz ister windows application, ister web sayfası yap ister web uygulaması, ister soap service yaz ister wcf service. .NET Krallığı seni sınırlamaz.

anakonda27 => c sharp yardım (6.5.2010 09:46:12)
cevapladığın için teşşekkür ederim kardeşim. Sormak istediğim bişey daha var c# ile web sitesine yorum felan yaptırabilirmiyim daha dorusu php ile yapılabilecekleri yaptırabilirmiyim. bide asp.net ile c# programlama dili birbirine benzermi yani c# ı öğrenirsem asp yi daha kolay öğrenebilirmiyim ?

sehlor => c sharp yardım (6.5.2010 10:13:16)
quote:

Orijinalden alıntı: anakonda27

cevapladığın için teşşekkür ederim kardeşim. Sormak istediğim bişey daha var c# ile web sitesine yorum felan yaptırabilirmiyim daha dorusu php ile yapılabilecekleri yaptırabilirmiyim. bide asp.net ile c# programlama dili birbirine benzermi yani c# ı öğrenirsem asp yi daha kolay öğrenebilirmiyim ?

C# = ASP.NET
ve Dediğim gibi, Yapamayacağın "HİÇBİRŞEY" yok .NET(C#) ile.

anakonda27 => c sharp yardım (6.5.2010 16:02:00)
sağol arkadaşım çok teşekkür ederim

keftar => c sharp yardım (24.10.2014 14:59:48)
hmm çok iddalı, haydi o zaman horrtt!!

Sayfa: [1]