Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
60.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caca40

bu akşam veya en geç yarın yükleyeceğim, ortalama kaç dakika sürüyor bi 20 dk felan sürer gibi geldi bana. tabii internetten inecek dosyalar indikten sonra...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fatihin 10.06.2010 tarihli yazılımını sorunsuz kullanıyorum. 25 Haziran 2010 sürümünü kullanmamı tavsiye edermisiniz?
  • quote:

bu akşam veya en geç yarın yükleyeceğim, ortalama kaç dakika sürüyor bi 20 dk felan sürer gibi geldi bana. tabii internetten inecek dosyalar indikten sonra...

Yok yav en fazla 10 dk sürüyor.İndirmeyi saymazsak tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Yok yav en fazla 10 dk sürüyor.İndirmeyi saymazsak tabi.

Alıntıları Göster
    indirmeler tamamlandı ama şarj aletim yok :( şarjım az. birde kablom evde o yüzden bugun deneyemem sanırım gerçi bi yansayi şarj aleti alıyım işyerimde de dursun birde kablo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Arkadaşlar fatihin 10.06.2010 tarihli yazılımını sorunsuz kullanıyorum. 25 Haziran 2010 sürümünü kullanmamı tavsiye edermisiniz?

Efektler değişmiş ve kasmıyor.Bazı efektler varki harika.Tavsiye ederim.Ayrıca Ovi Maps'i ve Ovi Mağaza'yı düzeltmişler.Yalnız bende 22 haziran olduğu için 25 i yüklemeyeceğim çok gerekli değil.Ama sen 10 daymışsın 25i yükle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Efektler değişmiş ve kasmıyor.Bazı efektler varki harika.Tavsiye ederim.Ayrıca Ovi Maps'i ve Ovi Mağaza'yı düzeltmişler.Yalnız bende 22 haziran olduğu için 25 i yüklemeyeceğim çok gerekli değil.Ama sen 10 daymışsın 25i yükle.

Alıntıları Göster
    Faydası nedir bu paketin...Tele zarar veriri mi?
    Hiç buna benzer birşey yapmadım yaparken zorlanır mıyım?

Yeni aldımda telefonu ondan soruyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Faydası nedir bu paketin...Tele zarar veriri mi?
    Hiç buna benzer birşey yapmadım yaparken zorlanır mıyım?

Yeni aldımda telefonu ondan soruyorum :)

Alıntıları Göster
    pek zorlanmazsın yazılanları dıkkatlıce oku adımlardan hıc bırını atlamazsan problemsız kurarsın. sertifikam olmasına rağmen yaklaşık 3-4 aydır bu hackli yazılımları kullanıyorum tel daha hızlı oldugu için. tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

25 Haziran'ı yükleyecek misin Emin Abi?

Sanmıyorum daha dün gece 22 yi attım.side_effect'e PM attım.Cevap verecek eğer çok bir fark yoksa yüklemeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Bu sertifika olayı nedir?
    Bende var mı yok mu nasıl anlarım?
    Sertifika olmazsa ne olur...Yada sahte sertifika felan varsa ve onu kullanırsam ne olur?

Bilgi verirseniz sevinirim...Acemiyim :)

• quote:

quote:

Sanmıyorum daha dün gece 22 yi attım.side_effect'e PM attım.Cevap verecek eğer çok bir fark yoksa yüklemeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Gelecek cevabı ve arasındaki farkları burada da belirtir misin Emin hocam? Bizde bilgilenmiş olalım ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Gelecek cevabı ve arasındaki farkları burada da belirtir misin Emin hocam? Bizde bilgilenmiş olalım ona göre

Alıntıları Göster
    sormayım dedim dayanamadım 3 saattir v31 den V50 ye yükseltmeye çalışıyorum modeli seçip indiriyorum halen V31 i görüyor ısrarla :( nokia sotware update ile deniyorum :(
  • quote:

sormayım dedim dayanamadım 3 saattir v31 den V50 ye yükseltmeye çalışıyorum modeli seçip indiriyorum halen V31 i görüyor ısrarla :( nokia sotware update ile deniyorum :(

Alıntıları Göster
    @ araknafobia

Sertifika şudur Bir çin sitesine IMEI numaranızı verirsiniz.Daha sonra o çin sitesi 6-12 saat içerisinde size sertifika verir.O sertifikayı kullanarak imzasız programları imzalarsınız ve her türlü programı telefona kolayca kurarsınız. Eğer telefonu hack lerseniz bunların hiçbirini dert etmenize gerek kalmayacak. Hack asla sorun çıkarmaz aksine yararı var hack lemenin.

@ maxi_rocker

Seçim A'da aradaki tek fark orange menünün tamamen şeffaf olmasıymış.Seçim B'de Ovi hataları giderilmiş. Eğer 22 haziran A yüklüyse 25 gerek yok.Eğer 22 haziran B yüklüyse 25 haziran b'yi yükleyin.Eğer telefonda çok bir şey yoksa 25 Haziran'ı yükleyebilirsin.Bence A yı yükle.Daha hatasız sonuçta.

@ caca40

Nemesis adlı bir programla telefonun product code unu değiştireceksiniz.Google a yazın hemen bulursunuz.Daha sonra normal yollarla telefonunuzu güncelleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Haziran 2010; 19:30:14 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @NomadCRY
    Hack diyince adamın aklına kötü şey geliyor bu yüzden biraz temkinli bakmıştım olaya ama şimdi yapıcam heralde hacki...
    Önce telefonu v50 yapmam lazım...Diğer konuda yazdım ona oradan cevap verirsiniz zaten :)

• quote:

@NomadCRY
    Hack diyince adamın aklına kötü şey geliyor bu yüzden biraz temkinli bakmıştım olaya ama şimdi yapıcam heralde hacki...
    Önce telefonu v50 yapmam lazım...Diğer konuda yazdım ona oradan cevap verirsiniz zaten :)

Yok hayır telefonun orijinal yazılımdan daha iyi.Çoğu sorunu kaldırıyor.Bu arada önce telefonu 50 yapmanıza gerek yok.Hiç Nemesis ile product code değiştirme ile uğraşmanıza gerek yok direk buradaki hackli yazılımı kurabilirsiniz.
  • quote:

quote:

@NomadCRY

Yok hayır telefonun orijinal yazılımdan daha iyi.Çoğu sorunu kaldırıyor.Bu arada önce telefonu 50 yapmanıza gerek yok.Hiç Nemesis ile product code değiştirme ile uğraşmanıza gerek yok direk buradaki hackli yazılımı kurabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    telefonu internet bağlantısı ile güncelledim... umarım bir sorun olmaz.. aksama devam edeceğim.

• quote:

telefonu internet bağlantısı ile güncelledim... umarım bir sorun olmaz.. aksama devam edeceğim.

İyi bari şanslıymışsınız product code değiştirmenize gerek kalmadı.
  • quote:

quote:

İyi bari şanslıymışsınız product code değiştirmenize gerek kalmadı.

Alıntıları Göster
    @ NomadCRY cevapların için çok teşekkür ederim iyiki varsınız...

• quote:

Alıntıları Göster
    @ NomadCRY
    Tamam teşekkür ederim yapıcam uygun bi zaamanda...
    Yanlız kafamı bozan brişey var...Kutu içeriği...Bana uyduruk kayduruk şeyler verdiler heralde...
    İşte Resim İşte Liste:

5800 EM (Allah'a Şükür bu düzgün :))
    Kısacık(Micro) USB kablosu
    Kulaklık ve yedek kulaklık başlığı (Araştırmalarımda farklı siyah bir kulaklık veriliyor: link:http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-muzik-kulaklik-hs-45-ad-54)
    Bileklik

Verilmeyenler:
    Yan koyup İzlemek için gerekli aparat...
    TV'ye bağlama aparatı...
    Araştırmalarımda USB kablo bu kadar kısa değil...Bildiğimiz uzun usb kablosu...
    Yukarda linkini verdiğim kulaklık verilmesi gerek diye biliyorum...

Bir bilgin var mı hocam...?

• quote:

@ NomadCRY
    Tamam teşekkür ederim yapıcam uygun bi zaamanda...
    Yanlız kafamı bozan brişey var...Kutu içeriği...Bana uyduruk kayduruk şeyler verdiler heralde...
    İşte Resim İşte Liste:

5800 EM (Allah'a Şükür bu düzgün :))
    Kısacık(Micro) USB kablosu
    Kulaklık ve yedek kulaklık başlığı (Araştırmalarımda farklı siyah bir kulaklık veriliyor: link:http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-muzik-kulaklik-hs-45-ad-54)
    Bileklik

Verilmeyenler:
    Yan koyup İzlemek için gerekli aparat...
    TV'ye bağlama aparatı...
    Araştırmalarımda USB kablo bu kadar kısa değil...Bildiğimiz uzun usb kablosu...
    Yukarda linkini verdiğim kulaklık verilmesi gerek diye biliyorum...

Bir bilgin var mı hocam...?

Alıntıları Göster
    Nokia sitesine giden linkte sorun olmuş linki tekrar veriyorum:
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-muzik-kulaklik-hs-45-ad-54

• quote:

Nokia sitesine giden linkte sorun olmuş linki tekrar veriyorum:
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/kulakliklar/kablolu-kulakliklar/nokia-muzik-kulaklik-hs-45-ad-54

Alıntıları Göster
    Yeni partilerdeki kutularda hep öyle çıkıyor. Ama çok sorun değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4cz

Yeni partilerdeki kutularda hep öyle çıkıyor. Ama çok sorun değil bence.

Alıntıları Göster
    yav ben bi ayarı bulamadım telefonda hani telefon kilitlenme süresinden sonra bir gecikme süresi ayarı vardı nerde o? yani ışık tamamen sönüyorda sonra o sürede dokununca yine ışık ekran açılıyor. bunu nerden ayarlıyorduk? daha önce vardı bu biliyorum ama şimdi bulamadım. telefon/ekran/ışık zaman aşımı bu değil. bahsettiğim şekilde nerden ayarlıyorduk bunu?
  • quote:

Bir şey değil kardeş.Her türlü sorunuzu PM atabilirsiniz.forum içinde de sorabilirsiniz.Yardımcı olmaya çalışırım

@ mutluerol

Ayarlar - Telefon - Telefon yönetimi - Oto. tuş kilidi

Bahsettiğiniz ayar bu olsa gerek. Eğer değilse açıklayıcı olarak yazar mısınız ne demek istediğinizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Haziran 2010; 1:23:36 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.