Kısık ateşte pembeleşene kadar beklet. Buzları eridikten sonra telefon ve ağ kablosuyla servis yapabilirsin.
üstünü maydonuzla süslemeyide unutma
Ben Şikayet Ettim Kaçın siz
Elektrik okuyan bir tanıdıgın varsa söyle bi soğuk lehim giderisi yapsın ona bir yerinde kısa devre vardır
Tualete düşmüş telefonu(e-250) tualete düşürdüm hemen 10 saniye civarı bir sürede elimi soktum çıkardım, çok geçmeden 2-3 saniye suya tuttum, sonra içinde ne varsa çıkardım, pirince koydum, 30 dk bekledim açtım, çalıştı, tuşların çoğu basmadı, 2 saat bekledim, açtım, görüntüde kaymalar oldu, en sonunda bıraktım 5 gün civarı bekledim, açtım çalıştı, hâlâ daha çalışıyor
Dondur
sauna ya koy
soketler haricinde iceri su sızmaz çalışma ihtimali var:D
hocam mikrodalgaya koy biftek ayarında 3 dakika 20 saniye pişir, gene olmazsa ketçap mayonez ekleyerek tekrar dene
İkidir midemi buzlukta unutmuşuım diye okudum.
quote:
Orijinalden alıntı: oksiyus
İkidir midemi buzlukta unutmuşuım diye okudum.
Başlık sakat bence de. O harfi belirgin olsa yanlış okumayız belki.
Fön makinesi ile kurutsana !
quote:
Orijinalden alıntı: Stormcaller
Tualete düşmüş telefonu(e-250) tualete düşürdüm hemen 10 saniye civarı bir sürede elimi soktum çıkardım, çok geçmeden 2-3 saniye suya tuttum, sonra içinde ne varsa çıkardım, pirince koydum, 30 dk bekledim açtım, çalıştı, tuşların çoğu basmadı, 2 saat bekledim, açtım, görüntüde kaymalar oldu, en sonunda bıraktım 5 gün civarı bekledim, açtım çalıştı, hâlâ daha çalışıyor
Tualet?
Konunun üstünde anne ile başlayan bir konu vardı o yüzden başlığı annemi buzlukta unuttum okudum
quote:
Orijinalden alıntı: mctig3r
Fön makinesi ile kurutsana !
+1907
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme