Şimdi Ara

Modemi buzlukta unutmuşum :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

Kısık ateşte pembeleşene kadar beklet. Buzları eridikten sonra telefon ve ağ kablosuyla servis yapabilirsin.

üstünü maydonuzla süslemeyide unutma
  • Ben Şikayet Ettim Kaçın siz
  • Elektrik okuyan bir tanıdıgın varsa söyle bi soğuk lehim giderisi yapsın ona bir yerinde kısa devre vardır
  • Tualete düşmüş telefonu(e-250) tualete düşürdüm hemen 10 saniye civarı bir sürede elimi soktum çıkardım, çok geçmeden 2-3 saniye suya tuttum, sonra içinde ne varsa çıkardım, pirince koydum, 30 dk bekledim açtım, çalıştı, tuşların çoğu basmadı, 2 saat bekledim, açtım, görüntüde kaymalar oldu, en sonunda bıraktım 5 gün civarı bekledim, açtım çalıştı, hâlâ daha çalışıyor
  • Dondur
  • sauna ya koy
  • soketler haricinde iceri su sızmaz çalışma ihtimali var:D
  • hocam mikrodalgaya koy biftek ayarında 3 dakika 20 saniye pişir, gene olmazsa ketçap mayonez ekleyerek tekrar dene
  • İkidir midemi buzlukta unutmuşuım diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksiyus

İkidir midemi buzlukta unutmuşuım diye okudum.

Başlık sakat bence de. O harfi belirgin olsa yanlış okumayız belki.
  • Fön makinesi ile kurutsana !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

Tualete düşmüş telefonu(e-250) tualete düşürdüm hemen 10 saniye civarı bir sürede elimi soktum çıkardım, çok geçmeden 2-3 saniye suya tuttum, sonra içinde ne varsa çıkardım, pirince koydum, 30 dk bekledim açtım, çalıştı, tuşların çoğu basmadı, 2 saat bekledim, açtım, görüntüde kaymalar oldu, en sonunda bıraktım 5 gün civarı bekledim, açtım çalıştı, hâlâ daha çalışıyor

Tualet?
  • Konunun üstünde anne ile başlayan bir konu vardı o yüzden başlığı annemi buzlukta unuttum okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctig3r

Fön makinesi ile kurutsana !

+1907
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.