Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
134.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 gunde 6500 dosyam uctu 1055 tanesi HİC paylaşmadıgım ve google da dahi sonucu cıkmayan dosyalar (aslında copy of copy de olsa)
    arkaşlar silme rekoru bende Bakam hafta sonuna kadar 10.000 dosya olacak mı.
  • Sonunda rekorumu kırdım 1 haftadır 0 satış birkaç saat sonra bu süper istatiği sizle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 1 Temmuz 2011; 11:01:59 >
  • bende 9 gun den sonra 10 cu gunde 1 satış oldu ayrıca bu az once silinen dosya sayım (11 gunde) 10.000 i gecti.
    Rekor bende sil dostum sil, artık cok da tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• Kpps geçsin birkaç gün linkleri yenileyip falan uğraşacağım bir şey değişmezse kapatacağım filesonic defterini, amme hizmeti yapmaya gerek yok enayi gibi.
  • Evet beyler, muhteşem istatistiğimi sizinle paylaşıyorum. 8'de 0

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 2 Temmuz 2011; 12:47:21 >
  • Ben PPS'ye geçince aynısını yakalıyorum, o yüzden sakın böbürlenme.
    Ama PPD'deyken satış konusunda senden 10 kat daha iyiyim.
  • Wjunction açılsa da teşekkür etsek Hish'e bir böyle istatistik için.
  • wjunction acık, ayrıca ben o dedigini dedigimden beri istatiklerim bu hale geldi, diyeceksiniz daha kotu ne olabilir
    BANLANMAK.
  • Nedense ben oraya giremiyorum neyse banlasalar ne olur, bir şey gelmedikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 1 Temmuz 2011; 22:39:34 >
  • http://www.wjunction.com/ (dns değiştir) belki sorun dns dedir.
  • Bir program engelliyormuş herhalde açabildim şimdi.
  • eskiden

filehosing konuları hep hit'ti

şimdi fsc de popülerliğini yitirmeye başladı konuya yazan yok
  • az çalsın bize kazandiklarimizin en azindan yüzde 60 'ını yansıtsın bu başlıgı kral yapalım ..Söleyin hish 'e :P
  • ya haftalarca ugrasıp adult a yuklenmek lazım 20 forumda 2 ser topiki olan bi turk ile tanıştım
    FSO dan gala gunde 10-12 satışı var. Dogru konu ve gunde en az 5-6 film koyacan hayranların oluşacak dedi.
    Adamın dopiklerine baktım 10-12 sayfa olmuş konuları her sayfada 30 ser filmden olsa 300-350 film ile amca
    bunu saglıyor. Tek sorun hala uyeligimden supheliyim, bu suphelerden kurtulamıyorum. Wupload ise ayrı bir
    tantana FSO dan 10 kez beter, 800 oyun 500 film sonuc 1 satış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 5 Temmuz 2011; 14:01:34 >
  • ftp upload yalan oldu dosyaları sureklı bastan yukluyor biturlu bitiremedi gitti
  • Vay be nasıl olduysa 1 yıllık satış olmuş, o kadar gün sonra ilk defa satış oldu, sevindirik oldum.
  • Ödemeler gelmiş.

Teşekkürler Filesonic

• @anason pm attım , @comm beğendiysen ne mutlu bana ama benim adımı vermedin sanırım gelşen giden yok diyor alan olmadı dedi eleman :)
  • gaybo55 mesajını aldım dostum çok teşekkür ederim.
  • Bariz şekilde hesaplarla oynuyor bu sonic beyler.. dun gece indirilme sayısı 2 olan bir hd filmim şuan indirilme sayısı 0 gözukuyor..

başka bir örnek vericek olursak, reften gelen paramı genel toplamın üzerine birgün koyup ertesi gün siliolar çok film dönüyor çokk
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.