Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
134.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qAddAr

Bariz şekilde hesaplarla oynuyor bu sonic beyler.. dun gece indirilme sayısı 2 olan bir hd filmim şuan indirilme sayısı 0 gözukuyor..

başka bir örnek vericek olursak, reften gelen paramı genel toplamın üzerine birgün koyup ertesi gün siliolar çok film dönüyor çokk

Downloada da dispute çekiyorlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Bariz şekilde hesaplarla oynuyor bu sonic beyler.. dun gece indirilme sayısı 2 olan bir hd filmim şuan indirilme sayısı 0 gözukuyor..

başka bir örnek vericek olursak, reften gelen paramı genel toplamın üzerine birgün koyup ertesi gün siliolar çok film dönüyor çokk

Downloada da dispute çekiyorlar artık.

Onu bunu bilmemde dostum wuploadda bunların ikisi bir fırıldağın kralını çeviriyorlar

Wuploadda azönce bı dosya var üçüncü kez indiriyorum üçündede yarıda kesildi gel sen hesapla

• bu ragmen bi arap arkadaş var sadece dvdrip ve brrip ile (10000+ film) gunde 6-7-8 satış yapıyor adam

delirmemek imkansız

• Paylaşılan yerlerde bitiyor herhalde bu iş ya da kendi sitenin olup olmamasında, bu populer sitelerin bir faydası yok.
  • yok ya cocuk benim paylaştıgım yerlerde paylaşıyor biliyorum. ne bileyim ya kötü şeylerde yazmak istemem
    bi dop var laflarımı carpıtıp hish e ileten. Ama sanırım paylaşım işi 6 aya kalmadan bitecek bircok insan icin.
  • paylaşım işi şöyle bitecek , amerikada bir çok hatrı sayılır firma dün itibari ile internet servis sağlayıcılarla resmi anlaşma yapmış bulunmaktadır , buna göre korsan internetten download yapanlar en fazla 6 kez olmak üzere uyarılacak gene indirirse hızı minimuma indirilecek yada bir daha kullanmama sureti ile interneti kesilecek ...

Bu yüzden warez film verenler için çok kötü oldu bu haber
  • Amerika satışları yalan olur o zaman artık.
  • evet benzer bi anlaşma AB ulkelerinde 6 aya kalmadan cıkacak ayrıca UK'de bazı servis saglayacılar dogrudan fileserve gibi
    siteleri banlayarak bu işe kafadan girdiler bile.
  • Şu kpssden atansam da şu işlerler uğraşmaktan kurtulsaydım, sınavım da çok iyi değildi ama kazıktı sorular of of.
  • hayırlısı kardeş ne mezunusun
  • İngilizce öğretmenliği 2. sene olması koyuyor adama ilk sene çalışmadık hiç, şansa tarihte yapılmadığı kadar atama yapıldı şimdi ise 10.000 alınacakmış gibi. :(
  • vay be filesonic harbi gbitmiş kimse bişey yazmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

vay be filesonic harbi gbitmiş kimse bişey yazmıyor :)

3 haftada bir ödeme aldığım için eski heyecanı kalmadı
  • Ben de birbuçuk ayda ya da 2 ayda ancak ödeme alıyorum.
  • Bu aralar fena gitmiyo diyodum ama 2 gündür yine kesildi işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu aralar fena gitmiyo diyodum ama 2 gündür yine kesildi işler

Artema gibi yapıyorlar aç kapa hesabı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu aralar fena gitmiyo diyodum ama 2 gündür yine kesildi işler

Artema gibi yapıyorlar aç kapa hesabı

Aynen. Yalama oldu artık

• cuma ve salı günü zaten ''resmi çalma günleri '' idi ama bu günleri 5-6 'a çıkarttılar herhalde
  • qAddAr , artema AC KAPA,

sonic ve wupload, AC, KAPA, KAPA, KAPA, AC,KAPA,KAPA
  • Arkadaslar gecen hafta salı gunu para ısteyıp banka hesabına gelen varmı ?

Normalde cumaya gelirdi benım ama pazartesi oldu hala gelmedi çok enteresan acaba sıra bizleremi geldı
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.